Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τομπούλογλου- Γρετζελιάς, ο χαμένος χάνεται...

Τα "ρέστα" τους, κατά το κοινώς λεγόμενο, παίζουν στην αυριανή εκλογή δυο πρόσωπα που ανακατεύονται πολλά χρόνια με τα κοινά της πόλης. Ο επί 12 χρόνια Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Παντελής Γρετζελιάς, επί δέκα χρόνια στοιχίζει την πλειοψηφία της φιλαδελφειώτικης κοινωνίας, όσο ετερόκλητη κι αν είναι, απέναντί του, και σήμερα είναι ο αφανής πρωταγωνιστής των εξελίξεων στη Νέα Προοπτική μετά την τραγική απώλεια του Γιώργου Αποστολάκη.

Από την άλλη μεριά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, επικεφαλής του συνδυασμού Καλημέρα Όμορφη Πόλη,  είδε τις απανωτές εκπλήξεις αυτής της προεκλογικής περιόδου, να λειτουργούν υπέρ της δικής του προσπάθειας. Η ξαφνική απώλεια του Γιώργου Κακάτσου, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αφαίρεσε από το Σταύρο Κόντο έναν ισχυρό υποστηρικτή. Στη συνέχεια, τα λάθη του επικεφαλής του Οράματος Πόλης στον εκλογικό αγώνα έφεραν τον Τομπούλογλου στη δεύτερη Κυριακή με οριακό τρόπο. Και τέλος, η απώλεια του Γιώργου Αποστολάκη δημιούργησε εκ των πραγμάτων ένα κενό στη Νέα Προοπτική.

Τομπούλογλου και Γρετζελιάς είναι πέρα από κάθε αμφιβολία οι πρωταγωνιστές της αυριανής μέρας. Ο χαμένος, χάνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου