Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοβουλία της Δημάρχου για τη μικρή Μυρτώ



Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κα Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, σε προσωπική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της 15χρονης Φιλαδελφειώτισσας, Μυρτώς, που πρωταγωνίστησε στο τραγικό συμβάν της Πάρου το περασμένο καλοκαίρι, μετέφερε την
απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, σχετικά με τη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα μπορούν οι δημότες και κάτοικοι της πόλης να στηρίξουν οικονομικά τις προσπάθειες της οικογένειάς, για ανάρρωση του κοριτσιού.
 Η μητέρα της 15χρονης Μυρτώς, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόθεσή τους, ζήτησε να μην δημιουργηθεί ένας νέος λογαριασμός, αλλά να χρησιμοποιηθεί ο ήδη υπάρχων, ο οποίος εδώ και αρκετό διάστημα δέχεται προσφορές από συνανθρώπους μας.
 Όσοι/ες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια της μικρής Μυρτώς μπορούν να το πράξουν με κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 165/952443-65.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου