Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου σήμερα 4 Φεβρουαρίου και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε λίγα λόγια για τη "νόσο του 21ου αιώνα".
Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC), που εκπροσωπεί 280 οργανώσεις σε 90 χώρες του κόσμου. Όλοι συμφωνούν ότι ο Καρκίνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου, η μεγαλύτερη μάστιγα της εποχής μας. Το ότι 7 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάνουν κάθε

Αλλαγή πλάνων για την Κοινωφελή Επιχείρηση του νέου δήμου

Ο Γιώργος Παπακώστας, δεξιά, με τον αείμνηστο Γιώργο Αποστολάκη (κέντρο) και το Νίκο Παπανικολάου.
Αλλάζουν οι σχεδιασμοί της δημοτικής Αρχής, ως φαίνεται, καθώς ο Γιώργος Παπακώστας που προοριζόταν να αναλάβει την Κοινωφελή Επιχείρηση του νέου Δήμου φαίνεται ότι αντικαθίσταται από άλλο στέλεχος της Νέας Προοπτικής, πιθανότατα τον

Η φωτογραφία της ημέρας

Ένας διαδηλωτής επάνω σε τανκ, καλεί τους υπόλοιπους διαμαρτυρόμενους να ανέβουν στο άρμα μάχης. Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τις ταραχές στην Αίγυπτο. Ο Μουμπάρακ μετράει μέρες, αν κι ακόμα δεν φαίνεται να το έχει καταλάβει.

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο

Με μόλις δυο θέματα συνεδριάζει την επόμενη Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Φιλαδέλφειας το Δημοτικό Συμβούλιο του νέου μας Δήμου. Αυτά είναι:
1. Ψήφιση- Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος
2. Παραχώρηση - Ανανέωση

θέσεων στάθμευσης σε άτομα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ύστερα από εισηγήσεις της Δημαρχιακής Επιτροπής του τέως Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.  

Σαν σήμερα

362: Ο βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουλιανός εκδίδει έδικτο (διάταγμα), με το οποίο αναγνωρίζει ίσα δικαιώματα σε όλες τις θρησκείες στην επικράτειά του.
1843: Η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ηγέτη της Ελληνικής Επανάστασης.
1900: Μολυσμένο βρέθηκε το νερό που πίνουν οι Αθηναίοι από το Αδριάνειο υδραγωγείο. Το πρόβλημα προκαλεί τεράστιος βόθρος που βρέθηκε δίπλα στο υδραγωγείο.
1902: Έρχεται στη ζωή ο

Εφημερεύοντα φαρμακεία

8 ΠΡΩΙ - 10 ΒΡΑΔΥ
Φαρμακείο : ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Διεύθυνση : ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 (ΚΑΘΕΤΟΣ ΛΑΡΝΑΚΟΣ,ΜΕΤΑΞΥ RENAULT & ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ)
Περιοχή : Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Τηλέφωνο : 210-2798597
*******************************************
8-2 και 5-12
ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: ΠΕΤΡΙΔΟΥ 11 (ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 396 - ΕΗΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ) Τηλ. 210-2231154
******************************************
8-2 και 5-8
Ν.ΙΩΝΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΣ: ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 32 - ΕΦΕΣΣΟΥ (ΑΓ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ) Τηλ. 210-2533028