Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εκατοντάδες κόσμου στην ομιλία Αποστολάκη στην Αγία Μαρίνα

Εξαιρετικά πετυχημένη χαρακτηρίζει το επιτελείο του Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας και υποψηφίου για τη Δημαρχία Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του συνδυασμού του, ο κ. Αποστολάκης μίλησε σε εκατοντάδες πολίτες της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών και της Αγίας Μαρίνας. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι συνεργάτες του δήλωναν πολύ ευχαριστημένοι.

Κακοκαιρία και βροχές την 28η Οκτωβρίου

Ο χειμώνας θα μας δείξει τα "δόντια" του στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα την ημέρα της εθνικής εορτής, την Πέμπτη, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Το κρύο θα είναι οξύ, ίσως χρειαστούμε εσπευσμένα τα χειμερινά μας ρούχα (όσοι δεν τα έχουν "κατεβάσει" ακόμα) ενώ είναι πολύ πιθανό να βρέχει και να σημειωθούν ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι επίσημοι, βέβαια, στις παρελάσεις θα στεγάζονται. Με τα παιδιά και τους απλούς πολίτες δεν ξέρω τι θα γίνει...

Ο "άλλος" προεκλογικός αγώνας του Σταύρου Κόντου

Την ώρα που οι δυο κύριοι αντίπαλοί του, Γιώργος Αποστολάκης και Χάρης Τομπούλογλου έχουν επιδοθεί σε μπαράζ περιφερειακών εκδηλώσεων (σχεδόν μέρα παρά μέρα μιλάνε στις γειτονιές της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας) ο τρίτος βασικός διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου, Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος επιλέγει έναν "άλλο" προεκλογικό αγώνα, χωρίς περιφερειακές συγκεντρώσεις, αλλά με μπαράζ συναντήσεων κυρίως σε σπίτια και άλλους χώρους (εστιατόρια κλπ).

Πρόκειται για απόφαση υψηλού ρίσκου, που αναδεικνύει μια εκλογική στρατηγική εκ μέρους του επιτελείου Κόντου, την οποία εμείς -ίσως και άλλοι συνυποψήφιοί του- δεν έχουμε "διαβάσει". Το αποτέλεσμα της μεταπροσεχούς Κυριακής θα κρίνει αυτόν τον όχι συνηθισμένο αγώνα που έχει επιλέξει ο Σταύρος Κόντος.

Προς την 28η Οκτωβρίου...

Δυο μέρες έμειναν μέχρι την 28η Οκτωβρίου. Μέρα- σταθμός στην πανεθνική άρνηση του φασισμού στο πρόσωπο του Μουσσολίνι και της απαίτησής του να παραδοθούμε "ατουφέκιστοι" στα στρατεύματά του.

Παρελάσεις, εκδηλώσεις, πνεύμα εθνικής ανάτασης. Μήπως να βγάζαμε και καμιά σημαία στα μπαλκόνια μας, τι λέτε;

Πετυχημένη η ομιλία Τομπούλογλου στο Κουκλάκι

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδι η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Χάρη Τομπούλογλου στη γωνία των οδών Πεταλά και Παπαδιαμάντη, στο Κουκλάκι της Χαλκηδόνας. Οι πολίτες της περιοχής άκουσαν με προσοχή τις απόψεις του κ. Τομπούλογλου, ενώ ενδιαφέρων ήταν και ο διάλογος που ακολούθησε. Ο κ. Τομπούλογλου προγραμματίζει την επόμενη εμφάνισή του σε περιφερειακή ομιλία για αύριο το βράδι στις 8 στη Νησίδα της Φιλαδέλφειας

Xρόνια Πολλά Δημήτρη, Δήμητρα, Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τη μισή Ελλάδα, άρα τη μισή Φιλαδέλφεια και τη μισή Χαλκηδόνα.  Δημήτρηδες και Δήμητρες θα λάβουν ευχές και δώρα από συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που τους (τις) αγαπούν. Από κοντά και οι δικές μας ευχές σε όλους τους εορτάζοντες και όλες τις εορτάζουσες, με την επιθυμία τους να γίνεται ευχή μας.

Να πούμε και χρόνια πολλά στη μακρινή Θεσσαλονίκη, τη συμπρωτεύουσα που σαν σήμερα ελευθερώθηκε και ενσωματώθηκε στο σώμα του σύγχρονου Ελληνισμού. Άλλες γιορτές και πανηγύρια εκεί.

Χρόνια Πολλά Δημήτρη, Χρόνια Πολλά Δήμητρα, Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη.

http://www.youtube.com/watch?v=hU6WF7s8RDw

Τα γνωστά προβλήματα...

Τα γνωστά κυκλοφοριακά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι οδηγοί που κατεβαίνουν τη Δεκελείας με κατεύθυνση την Αθήνα. Τα προβλήματα μεγάλωσαν και λόγω της νυχτερινής έντονης νεροποντής