Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Έρχονται ανακοινώσεις για το γήπεδο

Μετά την ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής, σε συνεννόηση με τη δήμαρχο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, πως θα παραχωρήσει 20 εκατομμύρια ευρώ για το χτίσιμο του νέου γηπέδου της Ενωσης, πρόκειται να
ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις που αφορούν στην κατασκευή του νέου σπιτιού της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο "Τίγρης" βρίσκεται πολύ κοντά στο να συγκεντρώσει όλο το ποσό που χρειάζεται, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει με τους ανθρώπους που θα βάλουν χρήματα.
Το συνολικό ποσό που υπολογίζεται ότι θα δαπανηθεί ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ και από τη στιγμή που αυτό συγκεντρωθεί, θα γίνει η παρουσίαση των σχεδίων.
Η χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι γύρω στους 33.000 θεατές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει βύθιση του αγωνιστικού χώρου για να μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα αν και εφόσον κριθεί σκόπιμο (το πρώτο διάζωμα θα είναι κάτω από την επιφάνεια του εδάφους).
Ειναι φανερό πως το νέο σπίτι της ΑΕΚ θα βαδίζει στα πρότυπα του "Juventus Arena", το οποίο σχεδίασαν οι ίδιοι ιταλοί αρχιτέκτονες που θα αναλάβουν και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου