Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Έτοιμοι οι επενδυτές για γήπεδο στη Φιλαδέλφεια

Των ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ, ΤΑΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ
Η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τους εκπροσώπους του Τύπου έβγαλε μία ακόμα σημαντική είδηση που αφορά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε αρχικά τη σιγουριά του πως το πλάνο για την επιστροφή του δικεφάλου στο... σπίτι του, είναι εφικτό και περιμένει τις επόμενες μέρες από την Πολιτεία, κάποιες μικρές τροποποιήσεις στον νόμο, προκειμένου να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. «Είναι ένα σχέδιο απολύτως εφικτό στην υλοποίησή του. Το έχουμε καταθέσει στον Δήμο, τον έχουμε ενημερώσει σχετικά και έχω δεσμευθεί πως στα έργα για την κατασκευή του γηπέδου θα προσληφθούν εργάτες από την ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, που θα καλυφθούν από κατοίκους της περιοχής», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ, για να ερωτηθεί αργότερα για το θέμα της χρηματοδότησης.
Εκεί είναι και η μεγάλη είδηση που βγαίνει για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Αδαμίδης εκμυστηρεύτηκε πως στόχος είναι το κεφάλαιο του γηπέδου, που φτάνει περίπου τα 100 εκ. ευρώ, να καλυφθεί κατά 60% από χορηγούς και τράπεζες, ενώ το υπόλοιπο 40% από επενδυτές. Μάλιστα, εκτός από τον Πέτρο Παππά, που ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι θέλει να εμπλακεί με το θέμα του γηπέδου και άλλοι πρώην μέτοχοι της ΑΕΚ, που πλέον έχουν δώσει τις μετοχές τους, είναι «ζεστοί» να επενδύσουν σε αυτό το μεγάλο έργο «ζωής» για την ομάδα και σκέφτονται να καλύψουν μεγάλο μέρος των χρημάτων από αυτό το 40%. Μία είδηση που ασφαλώς και κάνει ακόμα πιο υλοποιήσιμο τα σχέδια για το γήπεδο.
http://www.aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου