Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κότσιρας και Αγαγιώτου οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι- Ο Μπόβος πρώτος αναπληρωτής

Ο Παύλος Κότσιρας με το Σπύρο Γραμμένο
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, αύριο ανακοινώνονται οι τοπικοί αντιδήμαρχοι, που τελικά αποφασίστηκε να είναι οι Παύλος Κότσιρας για τη Φιλαδέλφεια και Βάσω Αγαγιώτου για τη Χαλκηδόνα. Ο Μπάμπης Μπόβος θα οριστεί πρώτος αναπληρωτής της δημάρχου μεταξύ των αντιδημάρχων.

11 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει τίτλος πρώτος αναπληρωτής της δημάρχου. Παρηγοριά είναι. Πως και δεν έγινε ο Κουτσάκης Χαλκηδονάρχης? Η θητεία του ήταν επιτυχημένη ως Δήμαρχος των 32 ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο περνάει ο καιρός τόσο εξελίσσεται το μπλογκ αυτό σε γραφείο τύπου της Νέας Προοπτικής.

    Βέβαια μην ξεχνάμε ότι προεκλογικά έπαιξε Κόντο, στην πορεία μεταξύ α' και β' Κυριακής έπαιξε (λίγο) Χάρη, αλλά τελικά έκατσε η μπίλια στη Νέα Προοπτική. Μεγάλε όπως το πας θα ξεπεράσεις και τον Mr. Epitelous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Κακεντρεχής

    Το nickname σου δικαιολογεί τη στάση σου απέναντι στο blog. Όλα αυτά που γράφεις, απορώ πού τα έχεις δει ρε φιλαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ο Κουτσακης έκανε για Δήμαρχος αλλά όχι για Χαλκηδονιάρχης? Απίστευτα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα νεα τα μαθατε διαχειριστησ νεκροταφειου ο δημητρησ θομοπουλοσ (μιμησ).............κοληταρι του γρετζελια...............(λαβετε φαγετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άντρας της Χωρέμη; Παρεπιπτόντως, αυτή η Χωρέμη γιατί είναι μόνιμη με όλες τις καταστάσεις στο πνευματικό κέντρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος των 12.26μμ
    Πρώτον δεν είναι ο σύζυγος της Ρένας Χωρέμη. Δεύτερον, η Ρένα Χωρέμη ήταν υπάλληλος του Δήμου μέχρι το τέλος του 2010, οπότε -από όσο γνωρίζω- έκανε τα χαρτιά της για να συνταξιοδοτηθεί. Τι θα πει "με όλες τις καταστάσεις", αγαπητέ; Υπάλληλος του Δήμου ήταν. Καμιά τριανταριά χρόνια (ίσως περισσότερα, αυτό δεν το ξέρω με ακρίβεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Χωρέμη ήταν από το '74-'75 υπάλληλος του πνευματικού κέντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κότσιρας γιατί γελάει τόσο πολύ στη φωτογραφία; Μάλλον θα χαίρεται που εξασφάλισε μαγαζάκι στο υπό ανέγερση εμπορικό κέντρο που θα γίνει στη Μπριτάνια. Προσεχώς περισσότερα για το μεγάλο deal του νέου γηπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ο Γκρίτζαλης Καφετερία παρέα με τον Καβάγια και τον Καραβία. Έχει χρήμα η ΑΕΚ εεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας προσέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που (νομίζουν ότι) έκαναν deals στο θέμα του γηπέδου (βλ. εμπορικό Μπριτάνια, καφετέριες κλπ) γιατί θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

    Παρεπιπτόντως βλέπω γόνο κληρονόμων στα ονόματα. Τι κληρονόμων; Από εκείνους επί Χρήστου Παπαδόπουλου. Πολλοί κληρονόμοι βρε παιδί μου στη Νέα Προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή