Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Εργασία 40 ώρες την εβδομάδα και... προσλήψεις υπόσχεται ο Γ. Ραγκούσης

Έρχεται το 40ωρο στο Δημόσιο. Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γ. Ραγκούσης, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην εισαγωγή του 40ωρου.
Τα λεγόμενα Ραγκούση βρίσκονται στη συνέντευξή του, στην εφημερίδα "Καθημερινή της Κυριακής".
Το νέο ωράριο ισοδυναμεί με 45.000 προσλήψεις, ενώ θα εισαχθεί και νέο ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών "ώστε να
διευκολύνονται οι πολίτες τις απογευματινές ώρες".
Παράλληλα ο υπουργός τονίζει ότι το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης θα έχει μειωθεί κατά έξι δισ. ευρώ, με συνολική μείωση κατά 30%.
Ακόμη, υπογραμμίζεται πως εντός του 2011 θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση του πρώτου εθνικού γραπτού διαγωνισμού, βασικό κριτήριο "για την επιλογή γενικών διευθυντών, διευθυντών και προϊστάμενων".
"Είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που δεν έκανε ούτε μια πελατειακή πρόσληψη, εκτός ΑΣΕΠ και δεν έκανε ούτε μια κομματική προαγωγή προϊσταμένου", τονίζει στη συνέντευξή του, ο Γ. Ραγκούσης.

2 σχόλια:

  1. den tha ginoun proslipseis. To antitheto einai tha kaliftoun 45.000 theseis me tin epimikinsi tou orariou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΟΣ Ο ΠΑΡΙΑΝΟΣ! ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 800000 ΑΝΕΡΓΩΝ Ο ΑΞΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ (ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΠΡΟΣΛΗΨΗ 45000! ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή