Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση του τμήματος Γυναικών ΝΔ- και απάντησή μας


Από το Τμήμα Γυναικών της Β5 ΝΟΔΕ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία μας αφορά και στην οποία απαντούμε αμέσως μετά το τέλος της
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τετάρτη 9 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώσαμε εκδήλωση με θέμα τις εργασιακές σχέσεις στο νέο περιβάλλον, στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.
Η εκδήλωση τολμούμε να πούμε ότι στέφθηκε με επιτυχία, κάτι που απεδείχθη, τόσο από την κατάμεστη αίθουσα, όσο και από τις μεστές και ουσιώδεις τοποθετήσεις των ομιλητριών.
Ωστόσο, επειδή κάποιοι έγραψαν διάφορα, αλλά εμείς ως διοργανωτές, παρακολουθώντας το ....μπαράζ συνωμοσιολογίας που ακολούθησε, προτιμήσαμε να μιλήσουμε τελευταίοι και έχουμε να πούμε τα εξής:
Ομιλήτριες ήταν η Κα Καπίτση, η Κα Λιάπη και κεντρική ομιλήτρια η Κα Κατερίνα Παπακώστα με την ιδιότητα της γραμματέως του τομέα γυναικείων θεμάτων του κόμματος. Στο τέλος των ομιλιών κλήθηκε ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» και μόνο και όχι ως μέλος του κόμματος. Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε η Κα Καρακάση.
Η δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, προσήλθε στην εκδήλωση (και την ευχαριστούμε φυσικά για την τιμή) και προσφωνήθηκε. Θα μπορούσε να απευθύνει χαιρετισμό, όπως συνέβη και με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, κάτι άλλωστε που είχαμε κατά νου, να την καλέσουμε δηλαδή στο βήμα. Δυστυχώς δεν μας έδωσε την ευκαιρία, καθώς, ενδεχομένως λόγω άλλων υποχρεώσεων που πηγάζουν από την δράση της δημάρχου, αποχώρησε μετά την ομιλία της Κας Καπίτση.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι «πολύ κακό για το τίποτα» και να μην εκδώσουμε καν ανακοίνωση για το θέμα. Όμως μας λυπεί αφάνταστα ότι η έκταση που έδωσε ένα συγκεκριμένο blog της πόλης, ανήκει σε κάποιον που εκτός από δημοσιογράφος τυγχάνει και κομματικό στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα υπήρξε και παρ' ολίγον υποψήφιος βουλευτής, έστω και σε άσχετη από την δική μας, εκλογική περιφέρεια.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να συστήσουμε σε όσους προσπαθούν να ασκήσουν το λειτούργημα του δημοσιογράφου και ειδικά καλύπτοντας δικές μας εκδηλώσεις, να μην αναλώνονται σε ευφάνταστα σενάρια και ανύπαρκτα παρασκήνια, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την ενημέρωση των πολιτών για τις εκδηλώσεις αυτές καθ' αυτές.
                                                                                     ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β5 ΝΟ.Δ.Ε.
*****
Αγαπητή κυρία Καρακάση,
Εν πρώτοις, σας ευχαριστώ για την ανακοίνωση, παρά το ότι αυτή περιλαμβάνει εξόφθαλμες ανακρίβειες σε ό,τι αφορά στο blog μας. Θέλετε να τις δούμε μαζί;
- Εμείς εδώ ΔΕΝ δώσαμε καμία έκταση σε τίποτα. Είπαμε με δυο φράσεις ότι ο μεν κ. Τομπούλογλου εκλήθη να απευθύνει χαιρετισμό, ενώ η δήμαρχος, όχι. Πού βλέπετε τα "ευφάνταστα σενάρια και ανύπαρκτα παρασκήνια" ειλικρινώς δεν μπορώ να καταλάβω.
- Στην πόλη μου δραστηριοποιούμαι αποκλειστικά ως επαγγελματίας δημοσιογράφος. Το είπαμε, το ξεκαθαρίσαμε, και κάθε απόπειρα να εμπλακούν άλλες ιδιότητες, σχέσεις, προϊστορίες κλπ είναι εκ του πονηρού. Παρεμπιπτόντως, αν και αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν με ενοχλεί καθόλου να σας ενημερώσω ότι δεν έχω κανένα κομματικό αξίωμα στη Νέα Δημοκρατία ή αλλού.
- Λυπούμαι που με υποχρεώνετε να σας θυμίσω δημόσια ότι ούτε το blog μας, ούτε η εφημερίδα μας, έλαβε την παραμικρή ειδοποίηση από εσάς για την εκδήλωση. Τότε δεν ήμουν όλα αυτά που απαριθμείτε στην ανακοίνωσή σας; 
- Ας μιλήσουμε, όμως, για την ουσία κυρία Καρακάση. Όλοι γνωρίζουε -κι εσείς ασφαλώς- ότι οι χαιρετισμοί ή γίνονται στην αρχή, ή υπάρχει συνεννόηση των διοργανωτών με τους επισήμους. Ξέρατε εσείς πότε θα αποχωρούσε η δήμαρχος; Όχι προφανώς. Πότε θα αποχωρούσε ο κ. Τομπούλογλου; Όχι πιθανώς. Ένα έμπειρο στέλεχος σε αυτά τα ζητηματα όπως εσείς, δεν έπρεπε να κάνει συνεννόηση, αφού η διαδικασία προέβλεπε χαιρετισμούς;
- Κι ένα τελευταίο ερώτημα, κυρία Καρακάση. Στην εκδήλωση παρίστατο και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, και σημερινός αντιδήμαρχος κύριος Χαράλαμπος Μπόβος, επιφανές στέλεχος του κόμματος, ο οποίος παρέμεινε στην εκδήλωση έως το τέλος της. Εκείνος, γιατί δεν απηύθυνε χαιρετισμό; Μήπως σε αυτό έχετε μια απάντηση, πριν κάνετε υποδείξεις σε δημοσιογράφους πώς ακριβώς θέλετε να ασκούν το επάγγελμά τους;
Και πάλι σας ευχαριστώ για την ανακοίνωση κι ελπίζω να μου στείλετε όσες απαντήσεις διαθέτετε στα ερωτήματά μου. Τέλος, για κάθε εκδήλωσή σας για την οποία θα λαμβάνουμε ειδοποίηση, θα την καλύπτουμε δημοσιογραφικά.
Διαμαντής Σεϊτανίδης

33 σχόλια:

  1. Ωχ ωχ, μοιράζει τάπες σήμερα ο Διαμαντής. Το πρωί στο Θανάση, το βράδι στη Καίτη. Αυτά βλέπει ο άλλος και κρύβεται. Αλλά κι εσύ βρε Διαμαντή, κάνεις κάτι ερωτήσεις! ο Μπόβος δε χαιρέτησε γιατί δεν έδωσε γη και ύδωρ. Σιγά το δύσκολο. Προσκύνα Μπάμπη και μετά θα σου δώσουν ένα μικρόφωνο όλο δικό σου. Μόνο προσκύνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ Διαμαντή δεν δέχεσαι υποδείξεις για το πως θα κάνεις δημοσιογραφία αλλά κάνεις υποδείξεις για το πότε θα κληθεί κάποιος να απευθύνει χαιρετισμό σε μια εκδήλωση. Δεν μας τα λες καλά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατανοώ ότι θα έρθεις σε δύσκολη θέση Διαμαντή και μάλλον δεν θα το δημοσιεύσεις, αλλά η ανακοίνωση μάλλον σε εκθέτει γιατί λένε πως είχαν σκοπό να την καλέσουν και την δήμαρχο στο βήμα αλλά έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @10.31
    Καμια υποδειξη δεν έκανα, που την είδες; Ρώτησα γιατι δεν απηυθυνε χαιρετισμο η δημαρχος, και γιατι δεν απηυθυνε χαιρετισμό ο αντιδημαρχος. Υποδειξη ειναι αυτο; Μηπως εσυ δεν μας τα λες καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να συμπληρώσω κύριε Σεϊτανίδη ότι επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου κ αν θέλετε το εξακριβώνεται κ εσείς , οι "υποχρεώσεις" της Δημάρχου που για αυτό το λόγο αποχώρησε ήταν σε γνωστή καφετέρια της Φιλαδέλφειας να πίνει το απεριτίφ της (!) με το κύριο Κανταρέλη .....!!! αφού πρώτα είχε συνομιλία με γνωστό στέλεχος της παράταξης του κυρίου Τομπούλογλου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @10.34
    Πράγματι με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση η παρατήρησή σου αγαπητέ... Πού να πάει το μυαλό μου ότι, όταν η δήμαρχος σηκώθηκε να φύγει κι αφού η ομιλήτρια είχε κατέβει από το βήμα, θα μπορούσε κάποιος αρμόδιος να της πει "κυρία δήμαρχε, πείτε μας δυο λόγια πριν φύγετε..." Πού να πάει το μυαλό μου βρε παιδί μου, δίκιο έχεις... μάλλον δεν θα το δημοσιεύσω το σχόλιο, δίκιο έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @10.38
    Α! ετσι εγιναν τα πράγματα; μα πείτε το αγαπητέ, τώρα αποκαλύπτονται τα σκοτεινά σχέδια της δημάρχου: ήθελε να πάει να τα πιεί με τον Κανταρέλη. Τώρα εξηγούνται όλα. Και προφανώς αυτό το γνώριζαν οι διοργανωτές και ΔΙΚΑΙΩΣ σκέφτηκαν, "έ όχι ΚΑΙ απεριτίφ με τον Κανταρέλη ΚΑΙ χαιρετισμός στην εκδήλωση" Σωστό. Τώρα το κατάλαβα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως το γεγονός ότι πήγε σε δημόσια εκδήλωση είναι θετικό. Βέβαια στον Ιωνικό δεν μπορούσε να πάει, αλλά στη ΝΔ που είναι και μέλος, πήγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Χαράλαμπος Μπόβος, επιφανές στέλεχος του κόμματος»

    ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζούμε, κυρίες και κύριοι, ιστορικές στιγμές.
    Συνωμοσίες, ίντριγκες, παρασκήνιο, κατασκοπεία ...και απεριτίφ.

    Όλα τα έχει το μυθιστόρημα της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντελής Κόντος του Χάρη10 Μαρτίου 2011 στις 11:20 μ.μ.

    Παιδιά, μην τρελλαθούμε εντελώς.
    Ενοχοποιείται το γεγονός ότι η Δήμαρχος συναντήθηκε με έναν Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής της;
    Ή ότι συναντήθηκε και με κάποιον άλλο, άλλης παράταξης;
    Αφού ήταν σε γνωστή καφετέρια, σημαίνει ότι δεν ήθελε να κρυφτεί από κανένα (και γιατί, άλλωστε;)
    Οι μυστικές συναντήσεις, γίνονται εκτός Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ή σε σπίτια και όχι στο κέντρο της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως, να μην έχουμε παράπονο. Η Ν.Δ. είναι το κόμμα που μας φροντίζει. Όχι με την πολιτική του, φυσικά, αλλά με την απαράμιλλη οργανωτική του ικανότητα (κεντρικά και τοπικά), φροντίζει να μας ψυχαγωγεί.
    Και του χρόνου, κυρίες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Ανώνυμος 11:31 μ.μ.
    Σίγουρα... Ειδικά με τις επιλογές για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ ξέρω να πω ότι όπου βάλει την ουρίτσα του ο Χάρης ανακάτεμα γίνεται. Ντε και καλά να μιλήσει αυτός και όχι η Δήμαρχος την έκανε την πατατιά η κ. Καίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ ανώνυμος 10.56μμ
    Γιατί ρε φίλε δεν είναι επιφανές στέλεχος ο Μπόβος που είναι 30 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και τόσες φορές άντιδήμαρχος? Ποιος είναι επιφανές ο αιώνιος looser? Αυτός που δεν έχει ποτέ του κερδίσει εκλογές? Αυτός κάνει κρα να πάρει μικρόφωνο στα χέρια του? Αφού και στο σπίτι του έχει καραόκε. Αυτός που έχει μπερδέψει το χιούμορ με την ειρώνία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειλικρινά μερικά πράγματα είναι παντελώς ακατανόητα... Δηλαδή επειδή κάποιοι άνθρωποι ασχολούνται με τα δρώμενα της πόλης, απαγορεύεται να πηγαίνουν στα καφέ της περιοχής και να συνομιλούν με τον οποιονδήποτε;

    Δείγμα πολιτισμού είναι άλλωστε, να λέμε και ένα "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ", στον συμπολίτη μας-συνδημότη μας, ακόμη και αν δραστηριοποιούμαστε από διαφορετικά πολιτικά μετερίζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ ανώνυμος 11:31
    Συμφωνώ. Ολόκληρο θέμα δημιουργήσατε κυρίες μου. Και στη γιορτή των γυναικών του ΠΑΣΟΚ πήγε η Δήμαρχος και δεν άνοιξε μύτη. Ποιός άραγε είναι η ανακατώστρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όταν λείπει ο/η Δήμαρχος τον/την αντικαθιστά ο/η αντιδήμαρχος.
    Ο Διαμαντής σας ρώτησε κάτι σχετικά με τον Μπόβο. Απάντηση ακόμη να πάρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περίμενε kakofonix, να ξυπνήσει ο Χάρης, να τα μάθει, να το σκεφτεί και να δώσει οδηγίες. Περίμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παντελής Κόντος του Χάρη11 Μαρτίου 2011 στις 9:04 π.μ.

    @ Renos

    Το θέμα είναι, αγαπητέ μου, ότι, όπως λένε, η κα Δήμαρχος, συνομίλησε (έστω και με τη συνοδεία απεριτιφ) με ένα σημαντικό στέλεχος του συνδυασμού της και Δημοτικό της Σύμβουλο, ενώ πριν είδε κάποιο στέλεχος άλλης δημοτικής παράταξης.
    Αν αυτό είναι μεμπτό και δημιουργεί τέτοιο θορυβο, νομίζω ότι η λογική αρχίζει να χάνει το νόημά της.
    Και επιτρέψτε μου να θυμίσω την γνωστή παροιμία «δουλειά δεν είχε ο διάολος ........»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Αφελής
    Ειλικρινώς δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάτε

    @Kakofonix
    ΔΕΝ έλειπε η δήμαρχος, αγαπητέ. Ήταν εκεί, παρακολούθησε ΟΛΗ την πρώτη ομιλία και όταν αυτή ολοκληρώθηκε, σηκώθηκε να φύγει. Μέχρι που εγκατέλειψε το Πνευματικό Κέντρο, ΟΥΔΕΙΣ της ζήτησε να απευθύνει χαιρετισμό. Αυτή είναι η πραγματική καταγραφή των γεγονότων. Όσο για τον κ. Μπόβο, που με βάση το πρωτόκολλο επίσης έπρεπε να χαιρετίσει, παρέμεινε εκεί μέχρι την ολοκλήρωση των ομιλιών. Και επίσης δεν εκλήθη.

    @renos
    Εκτός του περιστατικού στην εκδήλωση της Β5', υπάρχει και η μαζική επίθεση με προσωπικούς και αχαρακτήριστούς υπαινιγμούς και ύβρεις εναντίον ενός δημοσιογράφου, από blogs υποψηφίων του συνδυασμού σας. Σε τίποτα από αυτά ο επικεφαλής της παράταξής σας δεν βρήκε να πει μια λέξη. Να υπερασπιστεί την ελευθερία του δημοσιογραφικού λόγου, ή την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου τον οποίο στήνουν στον τοίχο οι άνθρωποί του, σε χώρους των ανθρώπων του. Σε αυτά, δυο εξηγήσεις υπάρχουν: ή νίπτει τας χείρας του ως πόντιος Πιλάτος (πράγμα που ευλόγως υποθέτει κανείς ότι θα κάνει αν και όποτε κληθεί να ασκήσει διοίκηση) ή ενισχύει αυτές τις αήθεις επιθέσεις, στη λογική "όποιος δεν μπει στο στράτευμα, εξολοθρεύεται".
    Όσο για την ανακοίνωση που έλαβα από τον κ. Κοσσύφη, διαβάζω σε αυτήν τη φράση "εκ μέρους του συνδυασμού". Εμένα στα Πανεπιστήμια που πήγα, μου έμαθαν να διαβάζω τις ανακοινώσεις και να βγάζω συμπεράσματα από όσα αυτές λένε. Κι αν κάτι δεν καταλαβαίνω, να ρωτώ. Εδώ δεν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω. "Εκ μέρους του συνδυασμού", πεντακάθαρο... Εσείς, υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;
    Τέλος, δεν πρόκειται να μπω στη συζήτηση αν ο α' ή ο β' συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός ή όχι. Θυμίζω μόνο δυο πράγματα: πρώτον ότι ο συνδυασμός σας έλαβε 24,05% σε μια περιοχή που η εκλογική δύναμη ΝΔ και ΛΑΟΣ (στον οποίο τότε ανήκατε, από όσο γνωρίζω, πριν μεταπηδήσετε στη Δημοκρατική Συμμαχία) ήταν πέρυσι της τάξεως του 30%. Και δεύτερο πράγμα που θυμίζω είναι μια φράση του κ. Χ. Τομπούλογλου στο χορό της τοπικής ΝΔ (Χαϊτίδης): "Για πρώτη φορά κομματικό στέλεχος της ΝΔ πήρε ποσοστό 54% στη Φιλαδέλφεια".
    Για τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση της Νομαρχιακής της ΝΔ θέλετε να πάρετε θέση; Ο κ. Χάρης Τομπούλογλου κρίνει απαραίτητο να πάρει θέση; Ή όλα έγιναν καλώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σενάρια κ μικροπολιτική , ναι εγώ συναντήθηκα με τη κα.Γαϊτανά κ ανήκω στη παράταξη του Χάρη , ε...και? Συναντηθήκαμε τυχαία , μιλήσαμε φιλικά για δικά μας προβλήματα προσωπικά διότι μας συνδέει μία πολύχρονη γνωριμία-φιλία .Η Δήμαρχος είχε ένα ραντεβού κ με την ευκαιρία της συνάντησης τα "είπαμε" λίγο. Θα προτιμούσα να επικεντρωθείτε στο έργο της Δημάρχου σε αυτό που γίνετε ή σε αυτό που θα γίνει κ τη κριτική [ θετική 'η αρνητική] να την ασκήσετε ως πολίτες της πόλης. Επίσης Θα αποφύγω να αναφερθώ συγκεκριμένα σε σχόλια που είδα αλλά το βασικό για μένα είναι ότι η κυρία Γαϊτανά είναι η Δήμαρχος της πόλης κ οφείλουμε να δείχνουμε κ ένα σεβασμό στο πρόσωπό της !!

    Τώρα αν σας ενδιαφέρει κ το όνομά μου , σας το λέω γιατί εγώ δε κρύβομαι !!! αλλά μέσα στην ανωνυμία του blog δε μπορώ να κάνω διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλτατε Ανώνυμε 10:06

    Το να λέτε «εγω ....», συμπληρώνοντας οποιοδήποτε ρήμα μετά το εγώ, χωρίς όμως να λέτε το όνομά σας, δεν νομίζετε ότι ακυρώνει τα όσα λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για το πως λειτουργεί το κάθε μπλογκ, δεν θα το κρίνω ούτε εγώ ούτε εσείς, ούτε κανένας επικεφαλής παράταξης. Το κάθε μπλογκ και μέσο ενημέρωσης κρίνεται από τον κόσμο που το παρακολουθεί και μόνο.

    Όσον αφορά την "ανακοίνωση" του Θανάση δεν την είδα πουθενά αλλού αναρτημένη, επομένως δεν πρόκειται περί ανακοινώσεως οποιασδήποτε παράταξης, αλλά περί ενός απλού σχολίου στο ιστολόγιό σας.

    Σχετικά με την εκδήλωση που αναφέρεται δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, διότι πολύ απλά δεν θέλω να παρεξηγηθώ αφού ανήκω σε άλλον πολιτικό σχηματισμό. Πάντως να είστε σίγουρος ότι στην εκδήλωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ που θα γίνει στις αρχές Απριλίου, θα κληθούν ως εισηγητές στελέχη από όλες τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης. Αν τώρα θα δεχθούν είναι δικό τους θέμα.

    Ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πουσαι θανααααση πουσαι θαναααααση που λεει και το τραγουδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εδώ καράβια χάνονται και μείς, ένα ενδοστρεφές κοσμοφοβικό κόμμα του 20% αρμενίζουμε τρώγοντας τις σάρκες μας. Δεν σας εξέλεξε ο κόσμος της ΝΔ κυρίες και κύριοι των τοπικών και νομαρχιακών κομματικών οργανώσεων για να στηρίζετε προσωπικές πολιτικές αλλά το κόμμα. Αφήστε επί τέλους τις ίντριγκες, τις ενδοαυτοπροβολές και τις ενδοδικαιολογίες. Ανοιχτείτε στην κοινωνία, ακούστε τον κόσμο, πλησιάστε τη νεολαία, πείτε τι προτείνετε, δικαιολογήστε τις προτάσεις σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και αφήστε τα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Your name is Nobody ...

    Άν θέλεις 'η αν δεν θέλεις να υιοθετήσεις τα λεγόμενά μου ,είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου, όσο για το "εγώ" το χρησιμοποίησα ως έμφαση για να το καταλάβουν αν κ πιστεύω ότι σε άλλο στόχευες . Πάντως επειδή μου απάντησες ως Nobody ,συνεχίζω να είμαι ανώνυμος . Νά'σαι καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε Σειτανίδη,

    Επανέρχομαι στο θέμα, που για τρίτη συνεχή ημέρα βρίσκεται στην επικαιρότητα της πόλης μας, μέσω των συνεχιζόμενων αναρτήσεων – ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα σας και όχι μόνο.
    Με την πρώτη επιστολή που σας έστειλα, θέλησα να διορθώσω σαν αναληθή, τα όσα γράψατε στην ιστοσελίδα της «Αλήθειας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», ειδικότερα την ακόλουθη φράση:

    «Εκλήθη να απευθύνει χαιρετισμό ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Χάρης Τομπούλογλου, ενώ δεν εκλήθη να απευθύνει αντίστοιχο χαιρετισμό η δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, που παρέστη στην εκδήλωση.»

    Δυστυχώς αποφύγατε να μιλήσετε για την ουσία του θέματος, στηριζόμενος στο ατυχές γεγονός των δύο ορθογραφικών λαθών στο κείμενο μου.
    Προκειμένου να κλείσει από την πλευρά μου το θέμα, πιστεύοντας ότι η αλήθεια ενός γεγονότος είναι μία και μοναδική και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση από οποιονδήποτε, σας αναφέρω τα ακόλουθα:

    1. Στην αναγραφή της είδησης από πλευράς σας, παραλείπετε εντέχνως να αναφέρετε ότι η κα Δήμαρχος είχε ήδη αποχωρήσει από την εκδήλωση όταν εκλήθη να μιλήσει ο κ. Τομπούλογλου.
    2. Δεν αναφέρετε ότι η παρουσία της κας Δημάρχου στην εκδήλωση ήταν για 15 μόνο λεπτά της ώρας, και
    3. Αν αναζητούσατε την αιτία για το γεγονός της «μη κλήσης» της κας Δημάρχου να απευθύνει χαιρετισμό, την χρονική περίοδο που ήταν παρούσες όλες οι υπεύθυνες της εκδήλωσης στον χώρο, θα σας πληροφορούσαν το εξής γεγονός.
    Η κα Βαλάκου, σαν υπεύθυνη για την παρουσίαση της εκδήλωσης, με την είσοδο στον χώρο της κας Δημάρχου, της ζήτησε να απευθύνει χαιρετισμό με την έναρξη της διαδικασίας, τηρώντας από μέρους της το πρωτόκολλο των εκδηλώσεων αυτής της μορφής αλλά κυρίως τους κανόνες ευγένειας και ευπρέπειας προς το πρόσωπο της Δημάρχου.
    Θα σας πληροφορούσε λοιπόν η κα Βαλάκου ότι η κα Δήμαρχος αρνήθηκε επισταμένως να κάνει τον παραμικρό χαιρετισμό.
    Προς επιβεβαίωση των όσων ανέφερα επικαλούμαι την μαρτυρία τόσο της κας Βαλάκου όσο και της επίσης παρούσας στο γεγονός, κας Μαυράκη.

    Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, πιστεύοντας ότι η όποια περαιτέρω ή διαφορετική αναφορά στο γεγονός είναι εκ του πονηρού.

    Ευχαριστώ
    Αθανάσιος Κοσσύφης
    Τοπικός Σύμβουλος Ν.Φιλαδέλφειας
    "Καλημέρα Όμορφη Πόλη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε Κοσσύφη,
    με σας συμβαίνει αυτό που λέει ο λαός μας "θέλω ν' αγιάσω και δεν με αφήνουν". Δεν με αφήνετε. Θέλετε να βάλω όσα ΕΣΕΙΣ μου λέτε σε μια σειρά; Να το κάνω για τελευταία φορά.
    Εσείς, ως ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ, μου λέτε σήμερα, τρεις ημέρες μετά την εκδήλωση, για ένα περιστατικό που δεν ήμουν παρών, αλλά -αφού εσείς προσωπικά μου το λέτε-, θα το πίστευα υπό μία προϋπόθεση: Ότι θα μου το έλεγαν και οι ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ της εκδήλωσης: Το τμήμα γυναικών της Β5 ΝΟΔΕ εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία αναφέρει επί λέξει -διαβάστε το παραπάνω, στέλνετε σχόλιο σε ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ την ανάρτηση: "...Θα μπορούσε να απευθύνει χαιρετισμό (σ.σ. η δήμαρχος), όπως συνέβη και με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, κάτι άλλωστε που είχαμε κατά νου, να την καλέσουμε δηλαδή στο βήμα. Δυστυχώς δεν μας έδωσε την ευκαιρία, καθώς, ενδεχομένως λόγω άλλων υποχρεώσεων που πηγάζουν από την δράση της δημάρχου, αποχώρησε μετά την ομιλία της Κας Καπίτση."
    Οι ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, κύριε Κοσσύφη, μου λένε ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Εσείς, που από όσο ξέρω, δεν είστε στους διοργανωτές της εκδήλωσης αλλά στους ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ, μου λέτε ότι της ζητήθηκε. Ας αφήσουμε τον κόσμο που μας διαβάζει, να βγάλει τα συμπεράσματά του. Για τον κ. Μπόβο, επισημαίνω ότι ουδείς, ουδεμία εξήγηση έδωσε.Ούτε διοργανωτής, ούτε καλεσμένος.
    Για τα ορθογραφικά σας εξήγησα ότι δεν είχα καμία πρόθεση να σας θίξω, αλλά σε μια ανακοίνωση συνδυασμού αυτά κανείς τα προσέχει. Κι εγώ εδώ μέσα γράφοντας πολλές φορές γρήγορα, κάνω αναγραμματισμούς κλπ. Άλλο αυτό, κι άλλο μια ανακοίνωση συνδυασμού.
    Κύριε Κοσσύφη
    Το όλο θέμα για εμένα ήταν υπόθεση δυο αράδων, τις οποίες έγραψα στην ανάρτησή μου. Το γεγονός ότι διατηρήθηκε στην επικαιρότητα οφείλεται στο ότι μια ομαδούλα ανωνύμων (και όχι μόνο) επεδόθη στο προσφιλές τους άθλημα, χάρη στο οποίο τους δημιουργείται η ψευδαίσθηση της ύπαρξης στην πόλη. Άρχισαν το υβρεολόγιο εναντίον μου.
    Πιστεύω ειλικρινά ότι όσοι μας διαβάζουν έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα, ούτε να συντηρήσω μια αδιέξοδη συνέχιση της έντασης.
    Σας εύχομαι καλό σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κύριε Κοσσύφη, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι για την εκδήλωση. Μια όμως που περάσατε από 'δω, δεν μας λέτε και τίποτα πιο ενδιαφέρον; Έχει συνεδριάσει το τοπικό συμβούλιο στο οποίο συμμετέχετε ως σήμερα; Πότε; Τι συζήτησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε 5:56

    Επειδή δεν στόχευα πουθενά αλλού από το να επισημάνω την αντιφατικότητα του σχολίου σου, θα ήταν καλό να πεις σε τι νομίζεις ότι στόχευα για να το μάθω και εγώ.
    Και λέω αντιφατικό το σχόλιό σου, γιατί ενώ πας να συμβάλλεις σε μια δημόσια συζήτηση (γιατί το blog είναι φορέας δημοσίου διαλόγου), λες ότι εσύ είσαι αυτός που έκανες κάτι, αλλά δεν λες ποιός είσαι.
    Είναι σαν να χτυπήσει το τηλέφωνο του σπιτιού σου, να ακούσεις μια άγνωστη φωνή και όταν ρωτήσεις ποιός είναι, να σου απαντησει : εγώ είμαι.
    Αν αυτό σε διαφωτίζει, έχει καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο κ. Κοσσύφης καλό θα ήταν να μην το παίζει εκτός από εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού στον οποίο ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος και εκπρόσωπος τύπου της νομαρχιακής της νέας δημοκρατίας. Άλλωστε δεν είναι ούτε καν μέλος του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @Αδημοσίευτο
    Σβήσε την τελευταία φράση και ξαναστείλτο να το αναρτήσω. Καταλαβαίνεις ότι είναι προσβλητική

    ΑπάντησηΔιαγραφή