Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Εσωκομματικές στην τοπική Δημοκρατική Συμμαχία


Διεξήχθη την Πέμπτη 22/09 οργανωτική συνάντηση στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Στην σύσκεψη συμμετείχε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιώργος Κοντογιάννης, ο τομεάρχης της Β' Αθηνών, Τάκης Νικολακέας ο τομεάρχης των
δήμων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας/Γαλατσίου Ρένος Αρβανίτης, όλα τα στελέχη της συντονιστικής επιτροπής Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας όπως και μέλη της οργάνωσης.

Συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας όπως και ζητήματα οργάνωσης. 

Μετά το πέρας της οργανωτικής μας συνάντησης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) από τις 4μ.μ έως 7μ.μ. θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του 9μελούς προεδρείου για τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. 

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν από μέλη του κινήματος (όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου) έως την Παρασκευή 31 Σεπτεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι θα εγγραφούν μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Πληροφορίες: 6939199333, www.dimsim-fx.blogspot.com, dimsim.fx@gmail.com

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ν. Παπανικολάου για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου.

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίναι υπέρ της πολιτικής διαφάνειας και του ανοίγματος στην κοινωνία γι αυτό κουβεντιάζουν σε ανοιχτούς χώρους και δεν κλείνονται σε ταξί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ 9.37
    ΝΑΙ...αλλα την αλλη φορα να αναψουν τα φωτα... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ το "ΑΝΟΙΓΜΑ " στην κοινωνία...
    αλλα μπορει να οδηγησει σε... "εξαρθρωσεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή