Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου την Κυριακή

Τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του, διοργανώνει ο Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 17.00 έως τις 20.00 στην Πλατεία Πατριάρχου Ν. Φιλαδέλφειας. Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας, προσφέρουμε μαγικές βόλτες με το Καρουζέλ για τους μικρούς μας φίλους, δημιουργούμε
χριστουγεννιάτικες κατασκευές στο παιδικό εργαστήρι και διοργανώνουμε BAZAAR με όμορφες χειροποίητες δημιουργίες σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια ΧΑΤΖΗΒΕΗ & τους «ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ» με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας.

16 σχόλια:

  1. Τα χρήματα που θα δώσετε για το δένδρο και το Καρουζέλ σας περισσεύουν; Γιατί δεν μου τα δίνετε εμένα που μου τα χρωστάτε εδώ και τρία χρόνια. Γιατί πρέπει να χρεωκοπήσω, επειδή εσείς θέλετε να κάνετε δήθεν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις; Για ρωτείστε τον κόσμο που θα 'ρθει στις εκδηλώσεις, τι προτιμά, εκδηλώσεις και την χρεωκοπία ενός συμπολίτη τους ή το αντίθετο. Ο κόσμος θα διασκεδάζει και γω θα χρεωκοπώ. Γιατί ο δήμος κάνει σουαρέ που ποτέ δεν έχουν ξαναγίνει και μάλιστα όταν χρωστά σ' όλον τον κόσμο και είμαστε και σε κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζίσου. Και μένα μου χρωστάνε δύο χρόνια τώρα και κάνουν το κορόιδο. Τα δικά τους όμως δεν έλειψαν ούτε ένα μήνα από την τσέπη τους.
    Καλά Χριστούγεννα συνάδελφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει ρε φίλε έχεις δίκιο αλλά και τα παιδάκια? χριστούγεννα έρχονται και κάποιοί άλλοι επαγγελματίες θα βγάλουν μεροκάμματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτά με δανεικά θα γίνουν και αφορούν και κόσμο που δεν έχει να στολίσει ούτε δέντρο. Πάνω απ' όλα φταίει η πολιτική σκοπιμότητα κάποιων και όχι η βούληση της Δημάρχου που δεν εγκρίνεται το δάνειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός ο 1:33!
    Αν πραγματικά κάτι σας φταίει είναι αυτοί που δεν ψήφισαν το δάνειο!
    Δεν είδα όμως να ζητήσετε τα "ρέστα" από αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα χρέη του Δήμου ήταν γνωστά πριν τις Δημοτικές Εκλογές και στο πρόγραμμά της η ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μιλούσε για άλλη οικονομική διαχείριση και ήταν κατά των δανείων.
    Γιατί λοιπόν οι "άλλοι", έχουν πολιτική σκοπιμότητα και όχι ανικανότητα διαχείρισης και εξεύρεσης χρημάτων, η Δήμαρχος;
    Για παράδειγμα, πού είναι τα 500.000 ευρώ της Πρωτομαγιάς; κλπ. κλπ. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπήρχε Πρόεδρος στην επιτροπή για την Πρωτομαγιά. Πρόεδρος με ονοματεπώνυμο. Δεν έχουν ευθύνη όλοι. Όπως και για το δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κατάλαβα ρε σύντροφε, τρία χρόνια η Γαϊτανά στα χρώσταγε; Τώρα ξύπνησες; Αφού χρεώσανε τα συντρόφια το Δήμο εσείς αντί να τους πάρετε με τις πέτρες που δεν υπογράφουν το δάνειο να πληρωθείτε κατηγορείτε τη Γαϊτανά για ανικανότητα;
    Εμ βέβαια, βλέπεις δε ρώτησε τον Κόντο τι έκανε και οι δικές του πρωτομαγιές σπάσανε τα ταμεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα μου τα χρωστάει η Διοίκηση Αποστολάκη. Από πού πρέπει να τα ζητήσω, αν όχι από τη Γαϊτανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αλήθεια είναι ότι αυτή η διοίκηση είχε επενδύσει πολλά στο δάνειο και αφού δεν το πήρε θα καταρεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tι έγινε με την ΕΔΕ για την 1μαγια;
    Να κάνω και μια πρόβλεψη. Το ΄12 τα έσοδα του δήμου θα είναι λιγα παραπάνω και θα γίνει με το ίδιο σύστημα μέσω των... σωματείων τους, τα έσοδα των υπολοίπων εμπλεκομένων περιλαμβανομένων των... σωματείων γενικώς θα είναι αυξημένα, και τον επόμενο χρόνο θα προταθεί νέα μείωση για να... έρθουν ακόμη πιο πολλά έσοδα στα... σωματεία γενικώς και τον δήμο!
    Για όποιον γνωρίζει ή θέλει να μάθει, δεν υπήρξε καμία χρονιά που δεν καταβλήθηκαν! Απλά διέφερε το ποιοι επωφελήθηκαν... και πόσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΕΕΕ;;;;;;17 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:30 μ.μ.

    Η ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!!!!!!
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ", ΔΗΛ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πείτε τους να στείλουν κανέναν μπας και κλαδέψει κάνα δέντρο. Γεμίσαμε φύλλα δεν μπορείς να σταθείς πια, να περπατήσεις σαν άνθρωπος. Φυσάει μεταφέρει σκουπίδια και φύλλα όλη την ώρα και με τα γυμνά δέντρα σαν σκηνικό θρίλερ μοιάζει. Πληρώνουμε δημοτικά τέλη για να ξύνονται? Άντι να τα κουρέψουν στην ώρα τους όπως γινόταν τόσα χρόνια τα αφήσαν πρώτη χρονιά και έχει γεμίσει ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΦΥΛΛΑ και κάτι κακάσχημα γυμνά δέντρα με κάτι κλωνάρια σα βελόνες. Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αριστερός Αναγνώστης18 Δεκεμβρίου 2011 στις 7:48 μ.μ.

    Μερικές φορές έχουν δίκιο να μας τα χώνουν οι δεξιοί,ειναι δυνατον να είμαστε κατά σε μια τόσο όμορφη ενέργεια που και χριστουγένιατικη γιορτή κάνει για τα παιδάκια της πόλης και τα έσοδα θα πάνε σε ένα κοινωφελή σκοπό αλλά και μια ζωντάνια δίνει στη πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 17/12 8:25 μ.μ. αν είναι να ξεριζώνουμε τα φυλλοβόλα κάθε φθινόπωρο για να μη σου χαλάμε την αισθητική και να τα ξαναφυτεύουμε την άνοιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ανώνυμο 18/12/2011 10:41

    Γουστάρω. Σκέφτομαι τα ξεριζωμένα μάλιστα να τα ξεφορτώσουμε σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή