Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" κόβει την πίτα της

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ».
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από Δήμους της Αττικής που προέρχονται από διαφορετικούς
πολιτικούς χώρους.
Επίσης, έχει προσκληθεί και θα τιμηθεί η πρώην χορωδία του Δήμου Νέας Χαλκηδόνας που δυστυχώς, επί των ημερών της σημερινής Δημοτικής Αρχής της κ. Γαϊτανά, διαλύθηκε.
Θα ακολουθήσει ομιλία του επικεφαλής της Παράταξης κ. Χάρη Τομπούλογλου με θέμα «ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ».

6 σχόλια:

  1. Θα καλέσει και το Νίκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωριό που φαίνεται...29 Ιανουαρίου 2012 στις 3:00 μ.μ.

    ξεχάσατε να μας πείτε ότι ΟΛΟΙ οι Καλεσμένοι του Χάρη είναι ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή