Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Με παρέμβαση της Δημάρχου έληξε το "αγκάθι" στον δεύτερο παιδικό σταθμό

Πρώτη παρέμβαση, σε θέμα που αφορά στον απλό πολίτη, έγινε από τη Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη συγκεκριμένα για πρόβλημα που είχε ανακύψει με τη λειτουργία του 2ου παιδικού σταθμού Φιλαδέλφειας. Τα νήπια υποδέχθηκαν το νέο έτος χωρίς παιδαγωγό, αλλά και χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης. Η βρεφονηπιοκόμος συνταξιοδοτήθηκε πριν 10 μέρες και αντικαταστάτρια δεν υπήρχε. Από την άλλη μεριά, ο προμηθευτής σταμάτησε να παραδίδει πετρέλαιο λόγω του ότι ο
Δήμος, όπως λέει, του χρωστά πολλά χρήματα. Παράλληλα, υπάρχει πρόβλημα και με το Δ.Σ. του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής του Δήμου, που υπολειτουργεί λόγω "Καλλικράτη". Η Δήμαρχος ζήτησε από τη διευθύντρια του τρίτου παιδικού να κάνει μάθημα εκεί και μετέφερε την παιδαγωγό του τρίτου παιδικού στον δεύτερο, προκειμένου να καλυφθεί το κενό. Τέλος καλό όλα καλά.

41 σχόλια:

  1. Χρέη παιδαγωγού εκτελεί η διευθύντρια του τρίτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ που τα λέμε κι αυτός ο Κόντος ένα μπάχαλο άφησε. Δεν ήξερε ότι η παιδαγωγός θα φύγει με σύνταξη? Καλά με το πετρέλαιο δεν το συζητώ. Έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ap oso xerw den exoun kai laxanika stous paidikous giati den tous dinei o manavis. Eleos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Afou sti Xalkidona ola einai teleia giati den pernoun apo tous promitheftes tis Xalkidonas? Den mas ta lene kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να καταλάβετε τι γίνεται - και αυτό είναι άσχετο με τους παιδικούς σταθμούς αλλά σχετικό με το μπάχαλο - και είναι αλήθεια - το επίδομα στους απόρους ο ΔΝΧ το έδωσε κανονικά ενώ ο ΔΝΦ έλεγε ότι λόγω Καλλικράτη δεν μπορούσε να το δώσει και ότι ήταν αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής από 01/01/2011. Αυτό ήταν απαράδεκτο, ήταν ψέμα πέρα για πέρα και έμεινε και κόσμος χωρίς χρήματα τις γιορτές. Είτε δεν είχαν χρήματα, είτε δεν τους ένοιαζε επειδή είχαν χάσει τις εκλογές είτε και τα δύο, η συμπεριφορά τους ήταν για άλλη μια φορά αδιανόητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κ. Σεϊτανίδη ή είστε ανενημέρωτος ή αβαντάρετε την Δήμαρχο. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί δεν γνωρίζετε ότι το Δ.Σ. των παιδικών σταθμών του Δήμου, συνεδρίασε το μεσημέρι και ομόφωνα απέρριψε την πρόταση της Δημάρχου. Ας σημειωθεί ότι στο Δ.Σ. συμμετέχουν εκπρόσωποι γονέων και των εργαζομένων. Άρα άνθρακες ο θησαυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος των 8.44μμ
    Λυπάμαι που σας αρέσει να προσβάλλετε. Η αξιοπιστία του blog έχει κτιστεί και κτίζεται καθημερινά. Να λοιπόν όλο το στόρι για να δούμε ποιος είναι ανενημέρωτος και ποιος αβαντάρει τη Δήμαρχο:
    Το ΔΣ συνεδρίασε σήμερα αφού για δυο φορές (προηγούμενες ημέρες) δεν είχε απαρτία, γι αυτό λέω ότι υπολειτουργεί. Πράγματι είπε όχι στην πρόταση της Δημάρχου, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, κι αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τα παιδιά αν μείνουν χωρίς παιδαγωγό. Αυτή την ώρα πυο μιλάμε υπάρχει ΜΟΝΟ η πρόταση της Δημάρχου για να λυθεί το πρόβλημα. Υπάρχει άλλη πρόταση; Να την ακούσουμε ευχαρίστως. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, πρέπει να μας πείτε, αγαπητέ, τι θα γίνει με το πρόβλημα της έλλειψης παιδαγωγού στον 2ο παιδικό σταθμό. Προσωπικά εκτιμώ ότι όπου υπάρχει μόνο μια πρόταση, αυτή τελικά εφαρμόζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω πόσες φορές συνεδρίασαν και είναι και ανευ ουσίας το ζήτημα είναι ποιός θα απασχολήσει τα παιδιά του σταθμού τη Δευτέρα αν δεν έγινε δεκτή η πρόταση της Δημάρχου. Και ποιοί είναι αυτοί που συνεδρίασαν σήμερα και είπαν ότι δεν δέχονται την πρόταση της εκλεγμένης Δημάρχου για λύση. Να γίνουν γνωστά τα ονόματα. Μήπως είναι αυτοί που δημιούργησαν χρέος πάνω από 300 χιλ. στους παιδικούς. Να τους μάθουμε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απ' ότι ξέρω μεταξύ αυτών που καταψήφισαν την πρόταση, είναι και ο γνωστός κ. Ζαμπετάκης ως εκπρόσωπος των γονέων, ο οποίος ανήκει (κατά δική του δήλωση) στους ψηφοφόρους της Νέας Προοπτικής και της Κας Γαϊτανά, την β' Κυριακή. Ρωτήστε λοιπόν να μάθετε.

    Υ.Γ.: Αλήθεια, ο κ. Παπανικολάου ως επικεφαλής των νομικών προσώπων του Δήμου πού ήταν σήμερα; Τι σκπεύει να κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το γνωστό ότι οι προηγούμενοι τα έχουν κάνει μπάχαλο είναι κουραστικό και ανούσιο. Μήπως θυμάστε το κοντέινερ που είχαμε για παιδικό σταθμό; Προίκα του Γρετζελια στους επόμενους. Η νέα διοίκηση αντί να προσπαθεί να μας πει τι έκαναν οι άλλοι, αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει η ίδια για να την κρίνουμε με αντικειμενικότητα. Το γνωστό παραμύθι της καμένης γης το χρησιμοποιούν όσοι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν όσα έχουν αναλάβει. Αυτό που γίνεται με το τι έκαναν οι προηγούμενοι είναι πολυπαιγμένο έργο και το έχουμε βαρεθεί. Το πιο θλιβερό είναι ότι κάποιοι μόνοι τα γράφουν και μόνοι τα απαντάνε, αυτό δεν είναι blog γνώμης, αν και εσύ το προσπαθείς, αλλά χώρος για συκοφαντίες μικρότητες και λάσπη για όλους προς όλους.
    Υπάρχει και το γελοίο του πράγματος, κάποιοι έχουν αναλάβει εργολαβικά να κάνουν την δουλειά αυτή ως θλιβεροί αβανταδόροι των δημοτικών παρατάξεων ιδιαίτερα της δημάρχου και του Τομπουλογλου. Δεν γνωρίζω αν πληρώνονται μάλιστα για αυτό. Αγαπητέ Σειτανιδη νομίζω ότι δεν παίζεις και τόσο αντικειμενικά, ούτε το blog το όποιο έχεις φτιάξει είναι αυτό που πιστεύω ότι και εσύ θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Αλήθεια

    Οσον αφορά τα προβλήματα των δύο παιδικών σταθμών που αναφέρονται παραπάνω έχουν
    ώς εξής:

    1. Το θέμα της παιδαγωγού του 2ου Σταθμού ήταν
    γνωστό πως έληγε η σύμβασή της τέλος του 2010
    όπως και άλλα άτομα τα οποία συνταξιοδοτούνται-αδειες κυήσεως ή ληγει η συμβασή τους μέσα στο 2011. Για αυτό η Διοίκηση του Δήμου εγκαίρως
    με έγγραφο το Γενάρη του 2010 γνωστοποίησε το πρόβλημα στο υπουργείο και ζήτησε την τοποθέτηση 11 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων για κάλυψη κενών θέσεων που θα προκύψουν(το σχετικό έγγραφο για κάθε ενδιαφερόμενο υπάρχει στο Δήμο
    και στον 3ο Παιδικό Σταθμό όπου εδρεύει η Διεύθυνση προσχολικής αγωγής).

    Τα γεγονότα του ΔΝΤ έφεραν αλλαγές και το υπουργείο απάντησε πως όλες οι θέσεις θα καλυφθούν απο τις μετατάξεις το 2011.

    Εν αναμονή λοιπόν των μετατάξεων.

    Η παρέμβαση της κυρίας Δημάρχου είναι θεμιτή
    αλλά απο ότι εκτιμώ δέν είναι εφαρμόσιμη για πολλούς τεχνικούς λόγους!!!!
    Τη Δευτέρα θα δούμε αν θα ευοδωθεί..


    2. Για το πετρέλαιο τών δύο σταθμών όπως αναφέρεται στο spot (χρωστάει πολλά λεφτά)
    δέν ισχύει.!!! Ο Δήμος χρωστάει το τελευταίο
    τιμολόγιο το οποίο δέν πληρώθηκε απο υπαιτιότητα του προμηθευτή και όχι του Δήμου..!!
    Και για να γίνω πιό σαφής, το τιμολόγιο μαζί
    με το ένταλμα πληρωμής στάλθηκε στον προληπτικό
    έλεγχο και ο Πάρεδρος το επέστρεψε πίσω, γιατί
    ο προμηθευτής έγραψε στο τιμολόγιο λάθος το ποσοστό του ΦΠΑ.

    Οι στρεβλώσεις της γραφειοκρατίας έκαναν τον προμηθευτή να ζητάει μετρητά για κάθε προμήθεια. Η λύση πλέον είναι θέμα της Νέας
    Διοίκησης.

    Οι δύο Σταθμοί για λίγες ημέρες λειτούργησαν με τα κλιματιστικά και η ζέστη ήταν ικανοποιητική.


    Ετσι έχουν τα πράγματα για την πληροφόρηση των πολιτών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Diamanti na prosexeis, oi plirofories sou prepi prota na diastavronontai kai meta na tis anartas. Esy kaneis reportaz kai den eise ypoxreomenos na apantas sta sxolia gia tin politiki tis Dimarxou. Krata to kalo sou epipedo giati erxontai diskola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι η Δήμαρχος έκανε μια πρόταση για να υπάρξει λύση μάλλον έγινε για να προστατεύσει τα μέλη του Δ.Σ. που εκτελούν ακόμα τα καθήκοντά τους σύμφωνα με το νόμο και ακόμα δεν έχει αναλάβει η νέα Διοίκηση του νομικού προσώπου. Το Δ.Σ. δεν είναι υποχρεωμένο να δεχθεί την πρόταση αρκεί να βρει λύση για τα 25 παιδιά μεταξύ των οποίων είναι και το δικό μου. Η πρόταση που έγινε ήταν να φεύγουν τα παιδιά στις 2.00 το μεσημέρι. Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε τις δουλείες μας γιατί δεν μπόρεσαν να βρουν μέχρι τώρα μια βρεφονηπιοκόμμο. Όσο για τον έξυπνο που λέει για τα κλιματιστικά έχω να του πω να αφήνει αυτός το παιδί του 9 ώρες στο air condition. Έγω στο σπίτι μου από τότε που έκανα παιδί δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ανώνυμος 3.07πμ
    Αυτό πιστεύω κι εγώ, αγαπητέ. Ότι η πρόταση έγινε για να βρει διέξοδο το ΔΣ. Συμφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kalimera, kati mou leei oti tha mpoun trofia stous pedikous staumous.Etsi gia topetreleo,gia tin trofi kai gia tin pedagogo.Sa na etoimazoun to edafos mou fenete afti i istoria kai oi xeirismoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ ανώνυμε 3:07

    Θα ήθελα να σε πληροφορίσω γιατί έχεις πολύ
    επιλεκτική μνήμη για το θέμα των κλιματιστικών. Σε ενόχλησε που τα παιδιά θερμανθήκανε για δυό τρείς ημέρες απο τα κλιματιστικά τα οποία ειναι τελευταίου τύπου και πιστοποιημένα και δεν
    σε ενόχλησε το ότι επι 13 χρόνια τα παιδιά στεγαζόντουσαν σέ ένα κοντέινερ κάτω απο οριακές συνθήκες θερμοκρασίας και το χειμώνα και το καλοκαίρι με τα κλιματιστικά να λειτουργούν χειμωνα καλοκαίρι.
    Ακομη και σαυτό το σύγχρονο κτίριο το καιλοκαίρι
    λειτουργεί ο κλιματισμός όταν οι θερμοκρασίες
    είναι ακραίες..

    Ας μη στρουθοκαμηλίζουμε!!!! και να διυλίζουμε
    τον κωνωπα και να καταπίνουμε την κάμηλο...
    Ο λαϊκισμός δεν προάγει τον διάλογο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και γιατί να μην πληρώνουν στους παιδικούς σταθμούς? Εγώ παιδιά δεν έχω και δεν θα κάνω. Γιατί να πληρώνω τα παιδιά των άλλων μέσα σε τέτοια οικονομική κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο των 11:54πμ. Με αυτή τη λογική και αφού δεν αισθάνεσαι μέρος του συνόλου, αν π.χ. δεν σου αρέσει η καθαριότητα, γιατί να πληρώνεις το προσωπικό του δήμου για να καθαρίζει το δρόμο; ας τα αφήσουν όλα, ας αφήσουν και τα σκουπίδια, φτάνει να μας μείνει κανένα φράγκο παραπάνω. Λογικά προβλέπονται ποσά από το κράτος ειδικά για τους παιδικούς σταθμούς και αυτά πρέπει και να καταβάλλονται εγκαίρως και να γίνεται ορθή διαχείρισή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσον αφορά τα χρέη προς προμηθευτές του ΔΝΦ είναι ή δεν είναι περίπου 3 εκατομμύρια €; Όσον αφορά τα χρέη προς τους μανάβηδες, μόνο προς ένα συγκεκριμένο είναι ή δεν είναι 10000€; Όσον αφορά το σύγχρονο κτήριο στους Απόμαχους :
    1. Έχει γίνει αλλαγή χρήσης σε παιδικό σταθμό;
    2. Πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για να μπει εξωτερική σκάλα στα πίσω μπαλκόνια; Αυτή η σκάλα χρησιμοποιείται; αυτή η σκάλα έχει πληρωθεί; Αυτή η σκάλα έχει άδεια από την πολεοδομία, ή μήπως νομίζει κανείς ότι μπορεί να βάλει έτσι απλά μια σκάλα στον ακάλυπτο;
    3. Πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για να μπει πιο μαλακό πάτωμα, γιατί κάτω είχε πλακάκι που είναι ακατάλληλο για τα παιδιά; Αυτό έχει πληρωθεί;
    4. Το γεγονός ότι η κύρια σκάλα της πολυκατοικίας είναι χωρίς πλατύσκαλο και άρα δεν θα έπαιρνε άδεια παιδικού σταθμού, το υπολόγισε κανείς;
    5. Το ότι δεν είναι πλήρη και πιστοποιημένα από την πυροσβεστική τα μέτρα πυρασφάλειας, παρά το ότι έχουν γίνει έξοδα και για αυτά, το υπολόγισε κανείς;
    6. Το γεγονός ότι όλα αυτά τα έξοδα έγιναν σε ξένο, νοικιασμένο κτήριο με ενοίκιο 5700€ δεν είναι σπατάλη;
    7. Το γεγονός ότι έχουν μπει δύο πρόστιμα από καταγγελίες, 200.000€ και 170.000€ αντίστοιχα και αν τελικά υποχρεωθεί να τα πληρώσει ο δήμος, ξεπερνάμε συνολικά για έξοδα, ενοίκια και εργασίες τα 500000€ δεν είναι τραγικό λάθος και σπατάλη μαζί;
    8. Μπορεί να μας πει κάποιος αν όλο το κτήριο έχει ενοικιαστεί σαν γραφεία (που είναι μόνο στον τελευταίο όροφο) ή και σαν παιδικός σταθμός; τι λέει το μισθωτήριο;
    9. Πόσο πια θα στοίχιζε να κτιστεί κατάλληλος παιδικός σταθμός σε οικόπεδο του δήμου (γιατί υπάρχει οικόπεδο). Πάνω από 500.000€ για ένα ισόγειο; Μήπως τα ισόγεια είναι πολύ πιο έυκολο να έχουν χρήση παιδικού σταθμού επειδή δεν χρειάζονται σκάλες; Μήπως είναι και πιο εύκολη και πιο οικονομική η πυρασφάλεια; Μήπως θα γλιτώναμε και τα ενοίκια; Μήπως θα έίχαμε και λιγότερους προμηθευτές απλήρωτους;

    Για την προίκα του Γρετζελιά που γράφει ο περιπατητής, μήπως λέω μετά το σεισμό του 1999 υπήρχε πρόβλημα και μήπως περίμενε ο τότε δήμαρχος κάποιο κονδύλι για να τον χτίσει; Αν ξέρεις κάτι γι' αυτό, παρακαλώ διαφώτισέ μας.

    Για το επίδομα των απόρων που έγραψα πιο πάνω δεν μου απάντησε κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο καθένας να πληρώνει για τις υπηρεσίες που χρησιμοιεί. Την καθαριότητα θα την πληρώσουμε όλοι. Γιατί να πληρώνω όμως τον παιδικό σταθμό ή να γίνονται δωρεάν μαθήματα βιολιού ας πούμε. Αυτά πληρώνουμε σήμερα στην Ελλάδα. Ξέρω περίπτωση που έχουν εισόδημα 100.000 ευρω το χρόνο και στέλνουν το παιδί τους τζάμπα στον παιδικό σταθμό. Εγώ βγάζω 15000 και πληρώνω για το παιδί τους. Αυτό δεν είναι κοινωνική πολιτική. Καθαριότητα, πράσινο κλπ είναι για όλους. Τα υπόλοιπα ο καθένας να πληρώνει τα δικά του. Πιο φτηνά ίσως άπό την ελεύθερη αγορά αλλά να πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπορεί και να είναι η πρώτη πολιτική συζήτηση που γίνεται και αυτό είναι ευχάριστο γιατί η πρωτοβουλία της Δημάρχου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Καλό είναι που ξεφεύγουμε από την έντονη μετεκλογική περίοδο για να αρχίσουν να συζητιούνται τα έντονα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η πόλη τα επόμενα χρόνια. Εγώ πάντως θεωρώ ότι οι Δημοτικές παροχές πρέπει να συνεχιστούν είτε είναι αθλητισμός είτε πολιτισμός είτε παιδικοί σταθμοι είτε οτιδήποτε άλλο. Περικοπές στις ύποπτες μελέτες και αναθέσεις έργων πρέπει να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητή John Doe

    Οι απορίες σου είναι εύλογες και καλο είναι κάποιος που γνωρίζει το θέμα καλά να σου απαντήσει...
    Για το θέμα του 3ου Παιδικού μεγάλος ντόρος
    έγινε και επι Δημαρχίας Αδαμόπουλου και επι
    Δημαρχίας Κόντου. Πολλά ειπώθηκαν στα Δημοτικά
    συμβούλια και μεγάλη αντίδραση πάντα υπήρχε απο σημερινό σωτήρα για την μεταφορά του απο το
    κοντέϊνερ. Οποιαδήποτε πρόταση ερχόταν στο
    Συμβούλιο και επι Αδαμόπουλου και επί Κόντου
    πάντα υπήρχε η αντίδραση του Master...

    Τελικά δεν του πέρασε και ο σταθμός μεταφέρθηκε..
    Για να δούμε τώρα θα τον κλείσει η θα μεταφέρει
    τα παιδιά ξανά στο κοντέϊνερ;;

    Βέβαια θα πρέπει να γνωρίζεις επι Δημαρχίας του ενεκρίθει ένα γενναίο ποσό απο την πολιτεία για κατασκευή παιδικού σταθμού στο οικόπεδο που προαναφέρατε αλλά επειδή ήταν στο τέλος της θητείας του και ήδη είχε χάσει τις εκλογές λίγο πρωτού παραδώσει το ποσό το επέστρεψε πίσω...μη κάνει κάτι καλό ο Αδαμόπουλος.!!!!!(λογική.. να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα γιατί κάνει περισσότερο γάλα)

    Αυτό που δέν έγινε τότε, το πέτυχε η Διοίκηση Κόντου μετά απο αγώνα να γίνει, αλλαγή χρήσης του οικοπέδου απο πράσινο που ηταν, για χρήση παιδικού σταθμού, βρέθηκαν οι πιστώσεις και τώρα είναι στο στάδιο της δημοπράτησης.


    Αυτά αγαπητή Doe για μην έχεις απορίες για το οικόπεδο που υπάρχει.

    Μέγας πολέμιος των πάντων ....μήπως άλλαξε;;;;
    ο καιρός θα το δείξει.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για τα 300 χιλιάρικα φέσι δεν έχει να πει κανένας φωστήρας τίποτα? Τις πάπιες κάνουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όσον αφορά το να πληρώνει κάποιος για τον παιδικό σταθμό, θεωρώ πως ένα μέσο ζευγάρι με πενιχρούς ή και καθόλου μισθούς πρέπει να έχει το δικαίωμα να στέλνει το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό - ας το δούμε από το πρίσμα της προσχολικής εκπαίδευσης, είναι ευαίσθητο το θέμα.

    Όσον αφορά τον παιδικό σταθμό, αν αυτό που λες αληθεύει, σίγουρα είναι εγωιστικό, εκδικητικό, απαράδεκτο και κατακριτέο. Από την άλλη πλευρά όμως, η επιλογή της πολυκατοικίας στους απόμαχους για δημιουργία παιδικού σταθμού ήταν μεγάλο σφάλμα, μπορούσε να βρεθεί ένα ισόγειο. Έτσι κι αλλιώς, όσο και αν γρίνιαζε, ο Γρετζελιάς δεν αποφάσιζε, δεν είχε την πλειοψηφία. Δεν είναι δυνατό να γίνονται τόσες σπατάλες για ένα νέο μεν, αλλά προορισμένο για κατοικία κτήριο. Μόνο άγνοια ή σκοπιμότητα μπορεί να καταλογίσει κανείς.

    Ακόμα περιμένω απάντηση για το επίδομα των απόρων που δε δόθηκε στο ΔΝΦ (βλέπε ανάρτηση 1:04μ.μ.)

    ΚΟΥΙΖ: Ποιο νομικό πρόσωπο δεν έχει πληρώσει το ΙΚΑ ούτε μία φορά καθόλη τη θητεία του Οράματος Πόλης;

    PS Το ψευδώνυμό μου είναι John, όχι Jane και δεν βλέπω ταινίες του τύπου Brokeback Mountain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ta papagalakia sana etoimazoun tokleisimo tou 3ou pedikou stathmou. Are kraximo pou tha fane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βγήκα το βράδυ μια βόλτα στην πλατεία και έμαθα ότι έχουν αφήσει 7 μήνες απλήρωτη τη Φιλαρμονική δεν πλήρωσαν και το ΙΚΑ. Μιλάμε για χρέος που αγγίζει τις 500.000 ευρω. Κατά τα άλλα όλα καλά. Α ρε Χαλκηδόνα τι σούμελε να πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ John Doe

    Σου ζητώ συγγνώμη για την παραποίηση του φύλου
    δέν έγινε σκόπιμα.

    Εύλογη η απορία σου για το πολυώροφο κτίριο.
    Δέν ειμαι μέσα στα πραγματα αλλά παρακολουθώ
    ανελλιπώς σχεδόν τα τελευταία 20 χρόνια τα
    Δημοτικά Συμβούλια.
    Και επι Αδαμόπουλου και επί Κόντου έγιναν μεγάλες προσπάθειες για ανέρευση στέγης, με δημοσιεύσεις στις εφημερίδες, 4 μειοδοτικοί
    διαγωνισμοί που κηρύχτηκαν άγονοι μη
    προσέλευσης ενδιαφερομένων πλην του κυρίου
    που έχει το κτίριο. Το θεμα ηρθε αρκετές
    φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο γίναν συζητήσεις
    επί συζητήσεων απο προτάσεις καμμία.
    Μόνο ο Μπόβος πρότεινε να κοιτάξουν το κτίριο
    του ΤΑΣ αλλά απορίφθηκε ως απαράδεκτο δεν πληρούσε σχεδόν τίποτε.

    Τα παιδιά έπρεπε όμως να φύγουν απο το κοντέϊνερ....ο χημικός της πόλης εξακολουθούσε
    να κάνει συνέχεια καταγγελίες και να παρουσάζει
    χημικές αναλύσεις ότι ειναι επικίνδυνα εκεί
    για τα παιδιά, 3 φορές έφερε μόνο το Σκάϊ.

    Μη έχοντας άλλη επιλογή έγινε η μετακόμιση.

    Εξάλλου μη μας διαφεύγει οτι και ο 2ος Παιδικός
    είναι και αυτός σε πολυώροφο κτίριο και εκεί το
    ανσανσέρ μεταφέρει τα παιδιά.(η άδεια είναι παλαιά και τα σημερινά κριτήρια δέν τα πληρεί.

    Εδώ δέν έχουμε καταγγελίες για τίς σκάλες γιατί
    έγινε επι Γρετζελιά...

    Ετσι έχει η ιστορία του πολυώροφου και πιστεύω να είναι προσωρινή η χρήση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Δεν μπορούμε να λύσουμε προβλήματα χρησιμοποιώντας το ίδιο είδος σκέψης που είχαμε όταν τα δημιουργήσαμε"...

    που σημαίνει πως είναι αδύνατο να λυθούν τα προβλήματα από την ομάδα του κ.Γρετζελιά.

    Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να δημιουργούν...
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΧΡΕΗ - ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευθύνη για την ανυπαρξία παιδικών σταθμών έχουν όλοι όσοι διοίκησαν ως πλειοψηφία το Δήμο από το ΄90 και μετά…
    Ιδιαίτερα οι Δήμαρχοι και όσοι αντιδήμαρχοι είχαν την ευθύνη για την παιδεία και τα σχολικά κτίρια.
    Πιο πολύ απ΄ όλους ο Γρετζελιάς που έκανε 12 χρόνια δήμαρχος! Από κοντά ο Μόσχος με τον οποίο συναγωνιζόντουσαν ποιος έκανε τα σχολεία… όπως και η Κοσμά!
    Τώρα δε λένε κουβέντα για τις ευθύνες τους για την απουσία παιδικών σταθμών!
    Τη μικρότερη ευθύνη έχει ο Κόντος ο οποίος έκανε ότι μπορούσε!
    Τώρα αφού όλα η πολιτεία τα κάνει καλά και η ευθύνη ανήκει στο Δήμο για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, ας ξηλωθούνε λίγο ακόμη η δήμαρχος και οι σύμβουλοί της να βάλουν πετρέλαιο να ζεσταθούν τα παιδιά!
    Όπως ακριβώς έβρισκαν λεφτά για τις πολυδάπανες και με πυροτεχνήματα προεκλογικές φιέστες τους…
    Καλά είναι και η «Αλήθεια» να αφήσει κατά μέρος την προβολή της δημάρχου περί πρώτης παρέμβασης… μοναδικής πρότασης και τοιαύτα δήθεν ηρωικά…
    Λύσεις για όποιον θέλει να βρει και να μη κάνει σόου προετοιμάζοντας τα χειρότερα υπάρχουν…
    όταν θέλουν τους κόβει και κάνουν όλα τα τεχνάσματα για να μας κοροϊδέψουν ή να μας ξεγελάσουν… όταν θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα αλλού… δεν υπάρχει καμία!
    Γιατί δε μπορούν να πάρουν προσωρινά από ένα σχολείο ή το δήμο ή κάποιο δημοτικό κτίριο για να μη κρυώνουν οι σωτήρες… πετρέλαιο και να το επιστρέψουν μετά;;;
    Δεν είναι συμβατό με το πετρέλαιο που καίνε οι παιδικοί σταθμοί;;;
    Ας αφήσουν λοιπόν τη μπουρδολογία που προτιμάνε να ζεσταίνουν τους κ….ς τους και στο πνευματικό κέντρο, αλλά να κουβεντιάζουν με δήθεν ενδιαφέρον γιατί παγώνουν τα παιδιά…
    Τέλος επειδή εκκρεμεί ένσταση και μπορεί να έχουμε ξανά εκλογές.
    Δεν υπάρχει κανείς αφού δεν τολμάει η ίδια, να μας πει πως λένε τον πατέρα της!!!
    Κι ακόμη δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει να μας πει τώρα κι όχι στο παραπέντε των εκλογών ποιο είναι το γένος της Δημάρχου μας, κι όχι το επίθετο που φέρει;;;
    Γιατί μου έχουν πει ότι δεν είναι Ελληνικό ούτε αυτό!
    Και αυτό που αναφέρεται αντιστοιχεί στον πρώην σύζυγο της που επίσης ήταν και παραμένει δήμαρχος σε δήμο της περιφέρειας του Βόλου!!!
    Αν λοιπόν κληθούμε να ξαναψηφίσουμε, δε χάλασε ο κόσμος να γνωρίζουμε τι ψηφίζουμε…
    Και κύριε Κόντο και Τομπούλογλου δε χρειάζεται να το παίζετε τόσο κύριοι…
    Σεβόμαστε το αποτέλεσμα της κάλπης, όταν ανταποκρίνεται στην αλήθεια!
    Όχι όταν είναι προϊόν αποσιώπησης!
    Ποιος είπε ότι θα ήταν ίδιο το αποτέλεσμα αν γνωρίζαμε ότι η αλήθεια είναι διαφορετική;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Ανώνυμος των 9.24πμ
    Το θέμα με το πετρέλαιο διευθετήθηκε, αγαπητέ. Κι η πρόταση για αξιοποίηση μιας παιδαγωγού από τον τρίτο παιδικό για το δεύτερο, ήταν της δημάρχου. Να μην το πούμε διότι θεωρείται... προβολή; Κι έχει τόσο μεγάλη σημασία πώς λένε τον πατέρα της, επειδή εσας "σας είπαν...". Ηρεμήστε, δεν χρειάζεται τόση επιθετικότητα. Εδώ είμαστε, χρόνο έχουμε, να δούμε πού πραγματικά πάσχει η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του δήμου και να πυροβολήσουμε. Όχι όμως για τις σωστές προτάσεις και για το "όνομα του πατέρα" της. Ήμαρτον, πρωινιάτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ένας Ζαμπετάκης που αναφέρθηκε παραπάνω είναι αυτός ο γραφικός ξερόλας? Ήμαρτον αυτός είναι τραγικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τουλάχιστον αυτός ο "γραφικός ξερόλας" δρα επωνύμως! Σε αντίθεση μ' εμάς που καλυπτόμαστε από την ανωνυμία μας. Γι' αυτό καλύτερα να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, όταν τα σχόλια γίνονται ανώνυμα. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το ότι ο 2ος παιδικός αταθμός δεν πληροί τις προδιαγραφές με τα σημερινά δεδομένα, δεν σημαίνει ότι είναι παράνομος - αν ήταν σίγουρα θα είχε βρεθεί καλοθελητής. Κάθε επαγγελματικό κτήριο - φροντιστήριο - σχολείο - παιδικός σταθμός - καφετέρια κ.λ.π. ανοίγει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υπαγορεύει ο νόμος τη στιγμή που κάνει αίτηση και δε γίνεται να του αφαιρεθεί μετά η άδεια επειδή έγιναν πιο αυστηρά τα κριτήρια, μπορεί όμως να μην μπορεί να μεταβιβαστεί. Γι' αυτό το λόγο δεν υπάρχει πρόβλημα π.χ. με το 2ο παιδικό σταθμό. Μια ματιά σε παλιά φροντιστήρια ή και καφετέριες της περιοχής που λειτουργούν σε κτήρια που βγήκαν "κίτρινα" στο σεισμό, αλλά που δεν μπορείς να τους αφαιρέσεις την άδεια γιατί προϋπήρχαν, αρκεί.

    Και πάλι επαναλαμβάνω ότι το κόστος του 3ου παιδικού σταθμού με τα πρόστιμα και τις κατασκευές (500.000€) είναι τέτοιο, που μπορούσε άνετα να έχει βρεθεί άλλη λύση και να περισσέψουν και χρήματα. Όταν φύγει από εκεί ο παιδικός σταθμός για όλους αυτούς τους λόγους (βλέπε ανάρτησή μου 22/01/2011 1:56μ.μ.), όλες αυτές οι κατασκευές δεν θα αποδειχτούν άχρηστες;

    Το να λέει κάποιος έτσι απλά να πάρει ο Δήμος πετρέλαιο από ένα σχολείο για να το πάει σε παιδικό σταθμό, είναι αδιανόητο. Θα γινόταν αμέσως χαμός με το διευθυντή του σχολείου, τους μαθητές, αλλά και τους γονείς τους και επιπλέον δε γνωρίζω αν έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει από καυστήρα πετρέλαιο που έχει μετρηθεί κανονικά και έχει παραδοθεί με δελτίο αποστολής από τον εκάστοτε προμηθευτή και να το παραδόσει αλλού. Θα το έβγαζαν οι ειδήσεις.

    Και αγαπητέ κύριε Albert Einstein, εκτός από το χαρακτήρα του ατόμου και τις πρακτικές, υπάρχουν και τα αποτελέσματα - δε φταίει για όλα ο προ 8ετίας δήμαρχος - μην τρελαθούμε κιόλας. Επιπλέον, αν αυτή τη στιγμή η Φιλαδέλφεια δεν έχει γίνει Περιστέρι από τις πολυκατοικίες και αν δεν πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει λίγο παραπάνω, στον Γρετζελιά πρέπει να καταλογιστεί, κι ας μην έγιναν όλα ολόσωστα. Αλλιώς δε θα έβγαινε επί 12 χρόνια, αν μη τι άλλο η Φιλαδέλφεια έχει αποδείξει ότι μπορεί να σε μαυρίσει και από την 1η 4ετία.

    Όσον αφορά τα πραγματικά χρέη του ΔΝΦ, το Όραμα Πόλης φέρει ακέραια την ευθύνη για την πραγματική και ουσιαστική αύξησή τους κατά 4.000.000€ - βρήκε 6 και παρέδωσε 10 και υπάρχουν και 3.000.000ε απλήρωτα σε προμηθευτές. Έκανε πάρα πολλές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και πάρα πολλές σπατάλες. Να θυμίσω ότι όταν είχε πρωτοβγεί ο κ. Κόντος έλεγε ότι δεν τον ένοιαζε το πολιτικό κόστος, ότι θα μείνει για μια τετραετία για να στρώσει ο Δήμος και ότι μετά θα έφευγε και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τα καπνογόνα, την τρελή προεκλογική εκστρατεία και τους φακέλους που είχαν 10 ψηφοδέλτια και στυλό με το όνομα του υποψηφίου (βλέπε π.χ. κ. Δακής από Όραμα Πόλης), άλλοι την έκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ John Doe

    Καμμιά φορά η προσωπολατρεία που έχουμε μας κάνει να
    μη βλέπουμε καθαρά πολλά πράγματα.

    Μας ενδιαφέρει η ουσία ή να είμαστε τυπικοί;;

    Το κτίριο του 3ου για τυπικούς λόγους πρέπει
    να γίνει αλλαγή χρήσης στα χαρτιά...όλα τα υπόλοιπα τα πληρεί και είναι ανώτερο σε κλάση
    και σε υποδομές και σε ανέσεις για την ποιότητα ζωής των παιδιών απο τον 2ο σταθμό ..επειδή η δαπάνη για την αλλαγή
    χρήσης είναι μεγάλη ο ιδιοκτήτης την αποφεύγει..
    Τι πρέπει λοιπόν τα παιδιά να γυρίσουν στο
    κοντέϊνερ για να είμαστε και τυπικά εντάξει;;

    Ο 2ος με την υποδομή που έχει αν σήμερα ζητούσε άδεια θα χρειαζόταν πολύ περισσότερα
    να γίνουν..

    Αγαπητέ η ζωή των παιδιών δεν προσμετράτε...

    Τα παιδιά όπως τα βλέπω θα μείνουν εκεί τουλάχιστον μια εικοσαετία...και χαλάλι τα
    λεφτά γιατί ζουν ανθρώπινα...και δέν τόσα που λές..πολύ λιγότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ουσία είναι ότι ο ιδιοκτήτης που δε θέλει να αλλάξει το κτήριο χρήση, κάτι που δεν είναι τόσο ακριβό, αφού τις τροποποιήσεις και τις προσθήκες τις έκανε ο Δήμος, έχει κάνει ήδη καταγγελία ότι έχει νοικιάσει το κτήριο ως απλή επαγγελματική στέγη και δήθεν δεν ήξερε για τις αλλαγές. Βέβαια, αν δεχόταν να κάνει την αλλαγή χρήσης, τότε ίσως να μη χρειαζόταν να πληρωθούν τα δύο πρόστιμα - που όντως είναι αλήθεια ότι έχουν επιβληθεί. Πάντως ο Δήμος είναι αυτή τη στιγμή δεμένος χειροπόδαρα, ειδικά αν το μισθωτήριο αναφέρει απλή επαγγελματική χρήση.

    Το ενοίκιο των 5700€ είναι τεράστιο, ειδικότερα με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα του δήμου.

    Δεν γνωρίζω αν μόλις φτιαχτεί ο νέος παιδικός σταθμός θα φύγει από εκεί ο 3ος, εμένα αυτό μου φαίνεται το πιο λογικό.

    Όσον αφορά τους τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους καταλληλότητας, αν συμβεί ένα ατύχημα σε παιδικό σταθμό με άδεια είναι πολύ διαφορετικό από το να γίνει το ίδιο ατύχημα σε παιδικό σταθμό χωρίς άδεια - στη δεύτερη περίπτωση πας φυλακή.

    Τώρα για την προσωπολατρεία να μην αναφερόμαστε καλύτερα - εγώ προσπαθώ να τεκμηριώνω ότι λέω και πολλά από τα οποία έχω αναφέρει δεν έχουν απαντηθεί, ενώ πέρα από κατηγορίες για το μπαμπούλα Γρετζελιά δεν ακούω κάτι...

    Δε χρειάζεται ούτε προσωπολάτρης να είναι κανείς, αλλά ούτε και εμπαθής, ειδικότερα αν τα περισσότερα από αυτά που ακούει κάποιος είναι φήμες και κατηγορίες και ένα μικρό ποσοστό είναι αλήθεια - κανείς δεν είναι άλλωστε τέλειος.

    Επιπλέον, η γενικότερη αποψή μου είναι ότι αν είναι να δυσαρεστήσεις κάποιους για να υποχρεωθούν να κάνουν τη δουλειά τους, τότε να τους δυσαρεστήσεις. Δε θα γίνει ο κόσμος έρμαιο της νοοτροπίας του κάθε υπαλλήλου που δε θέλει να χαλάει τη ζαχαρένια του, επειδή θεωρεί ότι έχει εκτελέσει το καθήκον του σε αυτόν που τον βόλεψε και τώρα δεν τον κουνάει κανείς.

    Τέλος, το Γρετζελιά μπορούν όσοι θέλουν να τον χαρακτηρίσουν όπως θέλουν για το χαρακτήρα του και για το πώς συμπεριφερόταν γενικότερα, αποτυχημένο όμως δεν μπορεί να τον πει κανείς, ιδιαίτερα κάνοντας τη σύγκριση με τους επόμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ασύγκριτος πράγματι...

    ποιος να τον ξεπεράσει σε αυταρχισμό!

    ποιος σε αλλαζονεία!

    ποιος σε σπατάλες!

    ποιος σε τούβλα και φωτιστικά!

    ποιος σε φανφάρες!

    ποιος σε καταστροφή του άλσους και του περιβάλλοντος!

    ποιος σε παράδοση των δεσμευμένων οικοπέδων για δημοτικές χρήσεις!

    ποιος σε προκλητική προσωπική ζωή!

    τι να λέμε τώρα ο άνθρωπος είναι κορυφή... με ότι κι αν ασχολήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγώ δε θυμάμαι ούτε να κάηκε το άλσος επί Γρετζελιά, ούτε να ξεραθούν τα δέντρα, ούτε να μείνει άδεια ή και βρώμικη η λίμνη για καιρό

    Αλήθεια χωρίς τα τουβλάκια, όλο αυτό το χώμα πού θα πήγαινε;

    Αλήθεια, θυμάται κανείς τα σκοτάδια της Φιλαδέλφειας πριν μπουν τα φώτα;

    Δε ζητάει κανένας να παντρευτείς ούτε να συμπαθείς το / τη Δήμαρχο - το αποτέλεσμα μετράει.

    Μπορείς ανώνυμε να διαβάζεις όσο θες το Επιτέλους και την Αναζήτηση - έτσι κι αλλιώς το μισό τους μελάνι το χύνουν εναντίον του Γρετζελιά... μια χαρά θα περάσεις. Τι να κάνουμε όμως, κάποια πράγματα πρέπει σιγά - σιγά να τα αποδεχτείς για τα επόμενα 3 και κάτι χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητέ John Doe

    Τα παραπάνω επιτεύματα δεν τα έγραψα εγώ,
    αλλα στα περισσότερα συμφωνώ.

    Επί Δημαρχίας του πράγματι θα μπορούσε να
    είναι ο χρυσούς αιών του Περικλέους.
    Διοίκησε 12 χρόνια είχε μεγάλο χρόνο να
    αναπτύξει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα του
    πήρε πολλαπλάσιο χρήμα απο τις κυβερνήσεις
    του Πασόκ που σήμερα βρίζει, για έργα απο
    τα Ευρωπαϊκά προγράματα για να μη τον αδικούμε
    έκανε τη λίμνη(το λίφτινγκ)και τη παιδική χαρά
    στο άλσος, γεμισε τη Φιλαδέλφεια με τούβλα (του προσάπτουν το επικουριστικό ο "Τουβλάκιας")και μέ δίμπαλα φώτα ότι πιό κακόγουστο υπάρχει, ενώ ο Αδαμόπουλος που είχε γούστο έβαλε
    τα φανάρια τα ποία είναι πανέμορφα.. Οσο για τις
    αποχετεύσεις το 90% έγιναν επι Σάββα Σταματιάδη.

    Αλλά το χειρότερο απο όλα είναι που δίχασε τους πολίτες της Φιλαδέλφειας.

    Και δυστυχώς βλέπω γυρίσαμε στα παλιά.

    Πιστεύαμε οι δυό αποτυχίες του να τον συνέτισαν.

    Μπήκε σαν δούρειος Ιππος σε μια άλλη παράταξη
    με καταξιωμένο αρχηγό τον μακαρίτη ΔΉΜΑΡΧΟ
    Χαλκιδόνας και τα γεγονότα του ήρθαν κουτί
    για να Δημαρχεύει.

    Αρχισε να ανακατεύεται στα εσωτερικά του Δήμου
    να κυνηγάει αυτούς που νομίζει πως ήταν αντίπαλοί του να απειλή τους πάντες και τις απρέπιες του θα τις δημοσιοποιήσουμε όταν έρθει
    η ώρα.

    Να τον χαιρόμαστε......έχουμε πολλά να δούμε...

    Ο καρός γάρ εγγύς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητέ John Doe τα δέντρα που κόπηκαν επί Γρετζελιά στο Άλσος και στην πόλη ολόκληρη είναι αμέτρητα! Πάντα γιατί ξεράθηκαν… πότε με πετρέλαιο!
    Πότε με αλάτι! Πότε με τα μηχανήματα που χτυπούσαν τις ρίζες τους!
    Ακόμη και στο Τροφίνο ξαφνικά ξεράθηκαν δέντρα 10ετιών όλα στην ίδια σειρά κι απ΄ την πίσω μεριά!
    Και ω του θαύματος ελευθερώθηκε ο χώρος για να γίνει πάρκιν!
    Ασφαλώς δεν γνωρίζεις για να γράφεις αυτά που γράφεις!
    Δεν υπάρχουν πουθενά τουβλάκια σκέτα ως τοιχίο!
    Όλα έχουν επενδύσει προηγούμενες κατασκευές με τόνους τσιμέντου!
    Δεν χρειάζονταν λοιπόν τουβλάκια για να κρατηθεί το χώμα…
    Η Φιλαδέλφεια είχε τόσο σκοτάδι πριν τα φώτα του Γρετζελιά όσο και οι άλλες περιοχές…
    Θυμάσαι τα φώτα στην παιδούπολη πόσα ήταν, πόσα χρόνια έκαναν άσκοπα την νύχτα μέρα για να προβληθεί το έργο… Γρετζελιά με χρήματα των δημοτών;
    Τα φώτα σε στύλους κατάλληλους για αεροδρόμια στην πλατεία Πατριάρχου τα θυμάσαι;
    Η σπατάλη σε ρεύμα, πόρους από ΕΕ ή κράτος, μισθούς για προσλήψεις στην δημοτική επιχείρηση που συντηρούσαν τις πελατειακές εκλογικές σχέσεις επί Γρετζελιά δεν έχουν προηγούμενο!
    Αυτά που λες για Αναζήτηση και Επιτέλους μπορείς να διευκρινήσεις, ισχύουν για όλο το προηγούμενο διάστημα;
    Γιατί και οι δυο εφημερίδες κατά καιρούς, ιδιαίτερα η πρώτη με φανατισμό τον έχουν υποστηρίξει όσο καμιά άλλη…
    Οπότε τις αγαπάω… μα δεν παντρεύομαι…
    Εσύ όμως μου φαίνεται έχεις κάνει αρραβώνα με τον Γρετζελιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή