Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

"Θα τα πούμε στον απολογισμό" ανταπαντά ο Τομπούλογλου

Με οξύ ύφος ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου ανταπάντησε πριν λίγο στην τελευταία επιστολή της δημάρχου, με την οποία τον κατηγορεί για καταψήφιση σειράς θεμάτων που είχαν αντικειμενικό όφελος για την πόλη. ο κ. Τομπούλογλου μιλά για προχειρότητα κι ελλείψεις μελετών και προειδοποιεί τη δήμαρχο ότι θα τα πει όλα στον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής που θα
γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Ολόκληρη η επιστολή Τομπούλογλου έχει ως εξής: 
Κυρία Δήμαρχε, κάπου μπερδευτήκατε… Ο απολογισμός των όποιων πεπραγμένων σας είναι προγραμματισμένος για τις 2 Ιουλίου και εκεί θα τα πούμε όλα.
          Εκεί θα πούμε για την αδιαφάνεια, για τα ρουσφέτια, για την έλλειψη μελετών, για την καταστροφή του περιβάλλοντος και άλλα πολλά και διάφορα που σκόπιμα αποσιωπάτε.
          Αν νομίζετε ότι θίγεστε από την αλήθεια, αναμένουμε νεότερη ενημέρωσή σας για την ώρα και την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, αν βέβαια κάνετε πράξη τις κούφιες απειλές σας να μας πάτε στα δικαστήρια.
          Καληνύχτα σας κυρία Γαϊτανά.

Υ.Γ. Τα πραγματικά οφέλη γράφονται με όμικρον. Τα κατά φαντασίαν «ωφέλη», όπως αναφέρεται στην απάντηση της κυρίας Γαϊτανά, γράφονται με ωμέγα.

                                                                                   Χάρης Τομπούλογλου
                                                                                 Επικεφαλής της μείζονος                                                                                      αντιπολίτευσης του Δήμου                                                                                 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΣ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ,ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!
    { ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ}
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣΙΖΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟ ΟΦΕΛΟΣ!

      Διαγραφή
  2. Πάντως το Σαββατοκύριακο θα λείπει στη Θεσσαλονίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή