Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

"Στηρίζουμε σθεναρά την κυβέρνηση"

Ως ΠΑΣΟΚ στηρίζουμε σθεναρά και ουσιαστικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και μας λυπεί η άγονη στάση της αντιπολίτευσης, δήλωσε ο κ. Βενιζέλος σε εκδήλωση, που τίμησε ο πρόεδρος του κόμματος μιλώντας στις εργασίες του ετήσιου διήμερου συνεδρίου που
διοργανώνουν οι «International Herald Tribune» και η «Καθημερινή» επισημαίνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να κλείσουν το ταχύτερο δυνατόν όχι όμως όπως- όπως και όσο- όσο.
Ο κ. Βενιζελος σημείωσε την ανάγκη να υπάρξει μια ολοκληρωμένη τεχνική και πολιτική λύση για την χώρα και στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε ότι δεν μπορεί η αναμονή της έκθεσης της τρόικας να υποκαταστήσει την άμεση ανάγκη αποφάσεων.
Αναφερόμενος στο ζήτημα των εργασιακών σχέσεων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είναι τριτοκοσμική χώρα αλλά χώρα μέλος της ΕΕ και κατά συνέπεια η εμμονή στις συζητήσεις για νέες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στην ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της χώρας.
Καταλήγοντας ο κ. Βενιζελος υπεραμύνθηκε του έργου των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου λέγοντας πάντως ότι τώρα θα πρέπει να υπάρξει ένα καθαρό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία και τις αγορές για την πορεία της χώρας διαφορετικά όλα θα είναι απλά λόγια.

2 σχόλια:

  1. Έλα ρε Μπένυ. Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ και ο Τσικρικάς της ΑΔΕΔΥ ΠΑΣΟΚ δεν είναι; Και πως στηρίζουν την τρικυβέρνηση, απεργώντας; Μαζί με τον Φωτόπουλο; Δεν τους αρέσει ο Ν. 4024/2011 που έχει την υπογραφή σου μαζί με του Ρέπα και του Κουτρουμάνη; Έλα ρε Μπένυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε Ανώνυμε 8:58. Αυτοί έκαναν απεργίες και όταν το Πασοκ κυβερνούσε μόνο του. Άλλωστε η ΔΑΚΕ σήμερα θυμίζει ΚΚΕ με αυτά που λέει και επίσης με τις απεργίες που κάνει. Ακόμα και με προπηλακισμούς υπουργών της κυβέρνησης που ανήκουν στη ΝΔ.

      Διαγραφή