Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Οι Κωνσταντινουπολίτες στο πλευρό της ΑΕΚ

Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών εκφράζει τη λύπη και την αγανάκτησή του για όσα συμβαίνουν και πλήττουν την ΑΕΚ, καθώς η
Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, για τους Ρωμηούς της Πόλης και τους απογόνους τους, είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιρικό σωματείο και ξεπερνά τη στενή έννοια της ομάδας.
Χωρίς να υπάρχει η πρόθεση της παρέμβασης στα εσωτερικά της ΠΑΕ ΑΕΚ και στο έργο της αθλητικής ή ποινικής Δικαιοσύνης, εκφράζεται η επιθυμία ώστε να μην «υποβιβαστεί» η προσφορά της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στον ελληνικό αθλητισμό και επίσης να μην παραμεληθεί το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να κρίνεται η τύχη μίας ιστορικής ομάδας από τις όποιες ατασθαλίες έχουν συμβεί, ή ακόμη από τις απαράδεκτες εκδηλώσεις και βιαιοπραγίες κάποιων «θερμοκέφαλων».
Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών δηλώνει την παρουσία του στα δρώμενα γύρω από την ΑΕΚ και πως είναι διατεθειμένος να συνδράμει για την ομαλότητα στον χώρο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

1 σχόλιο:

  1. Μου προξενεί εντύπωση ότι όλοι βγήκαν και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους τώρα που η ΑΕΚ κινδυνεύει ουσιαστικά να υποβιβαστεί στη Β΄Εθνική.
    Μα, τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό και όλα έδειχναν ότι η απόληξη θα ήταν αυτή.
    Τόσο καιρό γιατί κανένας δεν ανησύχησε δημοσίως; Δηλαδή αν δεν υπήρχε το φάντασμα του υποβιβασμού και η ομάδα τελείωνε τρίτη από το τέλος της βαθμολογίας, θα ήταν ό9λα καλά;
    Όσοι γεννηθήκαμε και ζούμε στη Ν.Φιλαδέλφεια, ακόμα και αν είμαστε υποστηρικτές άλλων ομάδων (προσωπικά δεν το κρύβω, γιατί άλλωστε;) έχουμε γαλουχηθεί με την ιδέα ότι στην πόλη μας εδρεύει μια μεγάλη ομάδα, στην πρώτη τριάδα τω ελληνικών ομάδων.
    Δεν στέκομαι στα περί χαμένων πατρίδων κλπ τα οποία παίρνουν και υπερβολικές διαστάσεις τις περισσότερες φορές.
    Απλώς διερωτώμαι τι σημαίνει πραγματικό ενδιαφέρον για την ομάδα, πως και πότε αυτό εκδηλώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή