Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Στην πλατεία Χρυσαλλίδας σήμερα στις 8 ο Τομπούλογλου

Στην πλατεία Χρυσαλλίδας, στο Μεσαίο Κουκλάκι της Νέας Χαλκηδόνας θα μιλήσει σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου. Ο κ. Τομπούλογλου καλεί τους κατοίκους της περιοχής στις 8 το βράδι στην πλατεία, και σε περίπτωση κακοκαιρίας (ήδη το μεσημέρι της Δευτέρας τα σύννεφα έχουν πυκνώσει στον ουρανό της πόλης) η συγκέντρωση θα γίνει στην ψησταριά του Στέργιου, στην οδό Πεταλά 21, έναντι Πολυχώρου.

2 σχόλια:

  1. Πήξαμε στους εκδότες ρε παιδιά. Ημαρτον. Αναζήτηση, Επιτέλους, Χλωροφίλλη, Ορίζοντες, Έκφραση, Διάλογος, κλπ κλπ κλπ. Πιο πολλοί από τους υποψηφιους δημαρχους.

    Και δε μου λες Κε Εκδότα. Δεν μας λες και ποιος σε χρηματοδοτει για να ξερουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν με χρηματοδοτεί κανείς, όσο κοινό κι αν ακούγεται αυτό. Αν αναζητήσεις την ΑΛΗΘΕΙΑ που κυκλοφορεί τυπωμένη την Τετάρτη, θα δεις μέσα ότι κρατάμε αποστάσεις από όλους και ότι δεν "ανήκουμε" σε κανέναν. Κι εδώ, στο blog, όπως βλέπεις τους περνάμε όλους, όσοι τουλάχιστον μας ενημερώνουν για τις δράσεις τους. Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να καταδικάει κανείς κάποιον, χωρίς να δει τι κάνει αυτός ο κάποιος. Εργάζομαι ως επαγγελματίας δημοσιογράφος 25 χρόνια. Όσοι με χρηματοδοτούσαν, το έκαναν γιατί χρειάζονταν τη δουλειά μου. Ελπίζω να μπορείς να καταλάβεις την έκφραση "δεν ανήκω σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό μου". Και ζητώ να με κρίνεις από τις πράξεις μου ,από το έργο μου, από τον τρόπο που ενημερώνουμε τους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες, όχι από την αίσθηση ότι όλοι, σίγουρα, έχουν πίσω τους κάποιον που τα "ακουμπάει" άρα είναι μαριονέτες. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή