Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Δεκαέξι μέρες, πάνω απο 2000 επισκέπτες.

Οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι. Κάναμε δέκα μέρες για να αγγίξουμε τους 1000 επισκέπτες. Κάναμε μόλις άλλες έξι (για την ακρίβεια πεντέμισι) για να τους διπλασιάσουμε. Η φιλαδελφειώτικη- χαλκηδονιώτικη κοινωνία μας αγκαλιάζει με συγκινητικά γοργούς ρυθμούς.

Θα γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Θα ανταποκριθούμε στο συγκινητικό σας αγκάλιασμα. Το νέο μοντέλο ενημέρωσης στην πόλη μας καθιερώνεται ήδη από τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής του.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

4 σχόλια:

  1. Καλά μην τρελλαίνεστε...! Αλλά κυρίως μην δημιουργείτε εντυπώσεις. Δεν είμαστε ούτε αμερικανάκια ούτε χθεσινοί στο διαδίκτυο. Οι 2059 επισκέπτες που γράφετε (τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα) είναι μοναδικοί επισκέπτες, μοναδικά ips ή απλά views του blog?
    Εκτός αυτού, όλοι γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατάς refresh συνέχεια.
    Επαναλαμβάνω: το 2059 αφορά μοναδικές επισκέψεις, μοναδικά ips ή απλά views?

    Τέλος, θα σας συμβούλευα να μην λογοκρίνετε τα posts. Είναι προτιμότερο να μην τα δημοσιεύετε καθόλου παρά πετσοκομένα, ιδιαίτερα αν δεν εξυπηρετούν την γραμμή σας η οποία ξεκάθαρα είναι η αποδόμηση του Τομπούλογλου με τον οποίο και οι πέτρες γνωρίζουν ότι έχετε προσωπικό μένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι έχετε παρεξηγήσει. Πρώτον, οι 2000 είναι επισκέπτες, που δεν αυξάνονται όταν κάνεις refresh,πρέπει να μπεις με άλλο IP, πράγμα όχι εύκολο την εποχή του ASDL.

    Δεύτερον, έχετε σοβαρό πρόβλημα ανάγνωσης. Πού αποδομούμε τον κ.Τομπούλογλου; Δεν μας το δείχνετε κι εμάς, να το... μάθουμε; Προσωπικό μένος δεν έχω με κανέναν, τα γραπτά μου κι εδώ μέσα είναι περίτρανη απόδειξη.

    Και τρίτον, ποια posts λογόκρινα; Ποιος ανεύθυνος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία για να εκτοξεύει τέτοιες μπαρούφες; Συνέλθετε, κύριε, δεν είναι αυτός ο χώρος κατάλληλος για να επιλύσετε τα προσωπικά σας αδιέξοδα.

    Περιμένω να μου δείξετε πού αποδομώ τον οποιονδήποτε, χωρίς να διαθέτω στοιχεία. Άλλως, δικαιούμαι να μιλήσω για συκοφαντία...

    Διαμαντής Σεϊτανίδης (γιατί εγώ υπογράφω αυτά που λέω, δεν κρύβομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απογοητευμένος Πασόκος7 Νοεμβρίου 2010 στις 2:20 μ.μ.

    Τί έγινε ρε παίδες; Πού είναι η συνεχής ενημέρωση που μας υποσχεθήκατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πούμε όσο ο κόσμος ψηφίζει; Τώρα που έκλεισαν οι κάλπες, τώρα αρχίζει η ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή