Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

"Ελληναράς" στο τετράγωνο...

Η σκηνή αυθεντική, διαδραματίστηκε σήμερα λίγο πριν τις 10 επί της Δεκελείας, στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς (λίγο μετά την πλατεία Πατριάρχου, όπως κατεβαίνουμε προς Αχαρνών):

Ο "Ελληναράς" κινεί το αυτοκίνητό του με την υπερηχητική ταχύτητα των... 20 χιλιομέτρων την ώρα, προφανώς κάτι ψάχνει. Πίσω του καμιά 15αριά αυτοκίνητα. Φυσικά, ολόκληρη η δεξιά λωρίδα της καθόδου (όπως και της ... ανόδου) της Δεκελείας πιασμένη από συναδέλφους του Ελληναράδες, οι οποίοι έχουν παρκάρει τα δικά τους οχήματα.

Ξαφνικά ο Ελληναράς κοκκαλώνει το αυτοκίνητό του, έχοντας δει ένα κενό ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στη Δεκελείας. Έλα όμως που είχε περάσει κατά 2-3 μέτρα τη θέση "παρκαρίσματος".

Βάζει ο δικός σου, σινάμενος- κουνπάμενος την όπισθεν και κινεί το αυτοκίνητόυ του προς τα πίσω. Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες παραβάσεις μαζεμένες κάνει εκείνη την ώρα. Ο αμέσως επόμενος οδηγός, όπως είναι φυσικό, κορνάρει και διαμαρτύρεται.

Κανένα πρόβλημα για τον Ελληναρά. Πετάει κι αυτός κάποια γαλλικά, αλλά -ιππότης...- κάνει λίγο μπροστά, να φύγει ο αμέσως πίσω του, που είχε κολλήσει σχεδόν στο δικό του αυτοκίνητο και μετά να... κάνει ανενόχλητος τις μανούβρες του ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, για να παρκάρει- παράνομα, εννοείται...

Ε, ρε, Πολ Τόμσεν που μας χρειάζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου