Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σαμαράς: Ο Παπανδρέου εξαπατούσε το λαό

Σκληρή προσωπική επίθεση στον κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή τις αποκαλύψεις του mister ΔΝΤ για τις πολύμηνες συζητήσεις που είχαν προηγηθεί, προκειμένου η χώρα να καταλήξει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Μιλώντας στη συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο κ. Σαμαράς τόνισε χαρακτηριστικά:
«Επιβεβαιώνεται την ίδια στιγμή, ότι ο κ. Παπανδρέου, την ώρα που διακήρυσσε ότι "λεφτά υπάρχουν", την ώρα που βεβαίωνε ότι "δεν
υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ", την ίδια ώρα σχεδίαζε το ακριβώς αντίθετο. Διαπραγματευόταν μυστικά και υπόγεια την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ. Όσοι άκουσαν τον Στρος Καν δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία. Λέει ξεκάθαρα ότι η χώρα μπήκε στο Ταμείο σε 15 μέρες, διότι είχαν προηγηθεί πολύμηνες μυστικές και υπόγειες διαπραγματεύσεις. Ο ίδιος, άλλωστε, ο κ. Παπανδρέου, στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, ομολόγησε ότι προχώρησε στις επαφές εκείνες, διότι έψαχνε λεφτά».
Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε και πάλι τον πρωθυπουργό να απαντήσει γιατί η κυβέρνηση «φούσκωσε το έλλειμμα του 2009», γιατί «εξαπατούσε τον κόσμο» και γιατί απαξίωναν την οικονομία με δηλώσεις περί «διεφθαρμένης χώρας και Τιτανικού».
Ο κ. Σαμαράς για μία ακόμη φορά διατύπωσε υπαινιγμούς ότι πίσω από την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ κρύβονται άλλες αποφάσεις και μίλησε ευθέως για μεθοδεύσεις.
Αναφερόμενος στο Ζάππειο 2 ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται επανεκκίνηση παντού» και δεσμεύτηκε ότι η οικονομική του πρόταση λαμβάνει υπόψη τις σημερινές αντίξοες συνθήκες και προβλέπει στοχευμένες δράσεις που μπορεί να εφαρμοστούν αμέσως.
«Αναπτύσσει, με μια φράση, πολιτικές προοπτικής και ελπίδας. Πολιτικές ανάταξης της οικονομίας, ανάτασης της κοινωνίας και αξιοπρέπειας για κάθε πολίτη. Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο, που προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες» κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου