Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που έδωσε η φιλαρμονική του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης (Ν. Τρυπιά 45). Το πρόγραμμα ξεκίνησε με Ziehrer, Haendel και Mozart (Μικρή Νυχτερινή Μουσική) και στη συνέχεια ένα θέμα από τη Συμφωνία του Νέου Κόσμου του Dvorak αφιερώθηκε στη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη.

Στη συνέχεια ακούσαμε το
πολύ γνωστό Can-can του Offenbach και αμέσως μετά, περάσαμε σε  μια σειρά γνωστών τραγουδιών του Θεόφραστου Σακελλαρίδη. Το πρόγραμμα ξαναπέρασε από το κλασικό ρεπερτόριο με το Funiculi- Funicula (νωρίτερα είχαμ ακούσει ένα ποτ πουρί από γνωστές όπερες, όπως το Φάντασμα της Όπερας, η Κάρμεν κλπ) και το πρόγραμμα έκλεισε με μια σειρά γνωστών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών: We wish you a Merry Christmas, Χιόνια στο Καμπαναριό, Κάλαντα, το έλατο... Για το τέλος η Δημοτική Φιλαρμονική άφησε το Εμβατήριο του Ραντέτσκυ, με το οποίο τελειώνει πάντοτε η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία στη Βιέννη.

Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά, δεμένη με το Πνεύμα των Χριστουγέννων. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου