Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δεν πωλείται το οικόπεδο της Μπριτάνια για να γίνει γήπεδο της ΑΕΚ

Ο καλός φίλος Νίκος Aγγελίδης γράφει στο aek-live.blogspot.com

Μπούρδες και εκ του πονηρού θεωρούνται όσα διαρρέουν διάφοροι κύκλοι περί πώλησης του οικοπέδου της Μπριτάνια για το οποίο έχουν ακουστεί τόσα σε συνδυασμό με την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στον ιστορικό χώρο του οικοπέδου της ΑΕΚ στην συμβολή των οδών Καππαδοκίας και Φωκών. 

Κύκλοι οι οποίοι προφανώς λειτουργούν με σκοπιμόητητα διαρρέουν εδώ και μερικές ημέρες ότι υπάρχει ένα πανώ με ένα τηλέφωνο έξω από το κεντρικό κτήριο της Μπριτάνια (την πρόσοψη δηλαδή). Στο πανώ αυτό σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους υπάρχει ένδειξη πωλητηρίου. Όποιος μάλιστα έκανε τον κόπο να τηλεφωνήσει για να μάθει πληροφορίες για τον οίκημα έπαιρνε απάντηση από την άλλη γραμμή του σύρματος ότι το οικόπεδο έχει πωληθεί...  Αυτά πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα συγκεκριμένων κύκλων που έλεγαν μάλιστα με έμφαση ότι η ΠΑΕ μας δουλεύει ψιλό γαζί. 

Εμείς εδώ στο κιτρινόμαυρο δίκτυο ενημέρωσης, το δικό σας AEK LIVE, επειδή καιγόμαστε πάνω από όλα για το θέμα του γηπέδου ο οποίος είναι σκοπός και νόημα ζωής, ερευνήσαμε για μια ακόμη φορά την περιοχή. Εξονυχιστικά. Γυρίσαμε, κάθε γωνιά του οικοπέδου, φωτογραφήσαμε τον χώρο από όλες τις οπτικές γωνίες για να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως σημάδι εργασιών ή οτιδήποτε άλλο που να προδίδει ότι ο χώρος έχει περάσει σε νέα χέρια, σε νέα ιδιοκτησία. 

Παράλληλα ψάξαμε κάνοντας εκτενές τηλεφωνικό ρεπορτάζ και φτάνοντας πολύ ψηλά για να δούμε αν όντως έχει υπάρξει κάποια συμβολαιογραφική πράξη που να αφορά στον συγκεκριμένο χώρο. Και σας λέμε με πάσα βεβαιότητα και σιγουριά πως δεν υπάρχει...  Το οικόπεδο φιλέτο που θα δώσει πολλές λύσεις βρίσκεται ακόμη στην ιδιοκτησία του Μιχάλη Σάλλα, του Προέδρου δηλαδή του Διοικητικού Συμβουλίου και Προέδρου συνάμα του Εκτελεστικού Συμβουλίου (CEO) του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. 

Ο Μιχάλης Σάλλας έχει ήδη μιλήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη για το θέμα και ο χειρισμός που γίνεται είναι σε καλό δρόμο όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και ένα μήνα το AEK LIVE μέσα από τη στήλη "Υστερόγραφο". Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να πούμε και να αποκαλύψουμε επί του παρόντος πολύ απλά επειδή κάτι τέτοιο θα ήταν ζημιογόνο για την όλη προσπάθεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου