Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πενήντα μέρες, πενήντα χιλιάδες επισκέψεις...

Στην αρχή δεν το πιστεύαμε. Πώς και φτάσαμε 1000 επισκέψεις σε δυο μέρες λειτουργίας; Πώς και φτάσαμε σε λιγότερο από μια εβδομάδα τις 5000 επισκέψεις;

Για να πω την ΑΛΗΘΕΙΑ, στη συνέχεια συνειδητοποίησα πόσο πολύ έλειπε από την πόλη μας ένα blog. Σήμερα, που φτάσαμε τις 50.000 επισκέψεις, έχουμε καταλάβει ότι δεν έλειπε από την πόλη απλά ένα blog, αλλά ένα blog ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ. Πόσα ευχαριστώ να πούμε για την προτίμησή σας; Ένα και καλό, βγαλμένο από την καρδιά μας.

Αν δεν βαριέστε, διαβάστε κάποια πράγματα ακόμα για μας: Ετοιμάζουμε με εντατικούς ρυθμούς την ιστοσελίδα μας, όπου δεν θα υπάρχουν μόνο οι αναρτήσεις όπως εδώ, αλλά... πολλά πράγματα κι εκπλήξεις, που θα σας κερδίσουν (ελπίζω...) αλλά και θα αποδειχθούν χρήσιμα για την τοπική μας κοινωνία. Και στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, οι εκπλήξεις ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. Φυσικά υπάρχει και η έντυπη ΑΛΗΘΕΙΑ, για τους λάτρεις του χαρτιού, που θα γράφει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα από το blog,δεν θα είναι αντιγραφή των αναρτήσεων που γίνονται εδώ.

Τώρα, για το μαγικό νούμερο των 50.000 επισκέψεων που φτάσαμε σήμερα: Μιλάμε για ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ (τώρα θα μιλήσουμε σε λίγο πιο μυημένους στα μυστικά των υπολογιστών): Ο μετρητής μας εδώ μετράει ΕΙΣΟΔΟΥΣ στο blog, όχι σελίδες. Δηλαδή αν μπείτε το μεσημεράκι και κλικάρετε για να διαβάσετε πχ 5 αναρτήσεις μας, μετριέστε ΜΙΑ ΦΟΡΑ (μετριέται το ξεχωριστό IP address). Αν ξαναμπείτε αύριο, σας μετράει ξανά, αφού μπαίνετε με διαφορετικό IP address. Ξαναλέω ότι ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ πόσα κλικ κάνετε. Για να το διαπιστώσετε, κάντε μαζεμένα 10 ή και 20 κλικ, θα δείτε ότι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ των επισκεπτών δέκα φορές (μπορεί να αλλάξει 2-3 γιατί έχουν μπει άλλοι χρήστες, αλλά όχι δέκα, δηλαδή όσα κλικ κάνατε εσείς, που είστε ένας χρήστης). Επιπλέον, εμείς δημοσιεύουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, δεν σας ζητάμε να διαβάσετε τις πρώτες γραμμές και μετά να κάνετε κλικ για να διαβάσετε την υπόλοιπη ανάρτησή μας. Γιατί; Διότι δεν μετριούνται τα κλικ που κάνετε, αλλά πόσοι μπαίνουν στο blog μας.

Πενήντα χιλιάδες επισκέψεις, δηλαδή κατά μέσο όρο 1000 την ημέρα, είναι η ανταπόκριση στην προσπάθειά μας. Πάμε τώρα για τον επόμενο στόχο, των 2000 την ημέρα. Το 2010 οσονούπω φεύγει, μαζί με το 2011 -ίσως προς το τέλος του Γενάρη- η ιστοσελίδα μας ΕΡΧΕΤΑΙ.

Μέχρι τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε έτσι, όπως μας γνωρίσατε κι όπως μας προτιμάτε.

1 σχόλιο: