Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη βόλτα της νέας Δημάρχου στο κέντρο της Φιλαδέλφειας

Από αριστερά: Παπανικολάου, Κότσιρας, Γαϊτανά- Αποστολάκη, Παϊδας
Μια βόλτα στον πεζόδρομο της Φιλαδέλφειας βγήκε πριν από λίγο η εκλεγμένη Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, μαζί με στελέχη του συνδυασμού της και άλλους γνωστούς της. Η κυρία Αποστολάκη έφτασε μέχρι την πλατεία Πατριάρχου όπου κάθησε για καφέ σε γνωστό μαγαζί της πλατείας.

Ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ


Στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας. Η δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη συζητάει με τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αδαμάντιο Παϊδα. Από την άλλη μεριά, ο Δημοτικός Σύμβουλος (και αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών από το νέο έτος) Παύλος Κότσιρας μιλάει με τον Δημοτικό Σύμβουλο Νέας Χαλκηδόνας και επικεφαλής του μοναδικού Νομικού Προσώπου στο νέο Δήμο, Νίκο Παπανικολάου



Η παρέα περνάει απέναντι στην πλατεία Πατριάρχου. Από δεξιά: Μιχάλης Κουτσάκης, Δήμαρχος Χαλκηδόνας και μετά την 1/1/2011 αντιδήμαρχος καθαριότητας, Παύλος Κότσιρας, δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας και μετά το νέο έτος αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών, Αδαμάντιος Παϊδας, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, η Δήμαρχος, δυο γνωστοί της και ο δημοτικός σύμβουλος Χαλκηδόνας Νίκος Παπανικολάου.


Η ομήγυρις φτάνει στο καφέ του προορισμού της για να καθίσει. Λίγο νωρίτερα, η δήμαρχος έκανε ένα σχόλιο για τα παρτέρια της πλατείας Πατριάρχου, που τα βρήκε μάλλον απεριποίητα -αν καταλάβαμε καλά από το ύφος της.


Η παρέα έχει καθίσει για τον καφέ της και περιμένει να... αποχωρήσει ο αδιάκριτος φωτογραφικός φακός. Εκτός των προαναφερομένων, σε πρώτο πλάνο διακρίνεται και η εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Ειρήνη Σιμιγδαλά.

4 σχόλια:

  1. αληθευει ότι γενικος γραμματεας αναλαμβανει συγκενης δημοτικου συμβουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζω, αγαπητέ, αλλά.... Κυριακή, κοντή γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ.Γ. = κ. Βαλασσάς (ξάδελφος του Υποψήφιου του ΚΚΕ για το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας) και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος 2011-2014.

    Αν είναι τυχαίο ή όχι, δεν γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιος λείπει από τη βόλτα...(που είσαι πατερούλη όλων μας?)
    Τελικά αρχίζω να τη συμπαθώ την κ. Γαιτανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή