Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλη προσφορά στους συμπολίτες μας: Δωρεάν εξετάσεις από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η Ιατρική Φροντίδα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών μηνών από την τραγική απώλεια του Δημάρχου Γ. Αποστολάκη, αποφάσισε, τιμώντας την μνήμη του, να προχωρήσει στην ακόλουθη προσφορά σε όλους τους κατοίκους της νέας μας πόλης.
Για το διάστημα από 1 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη έως και 11 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Παρασκευή, προσφέρει δωρεάν εξέταση σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων σε όλους τους κατοίκους.

Επίσης στο ίδιο χρονικό διάστημα, έκπτωση 20% στον ισχύοντα τιμοκατάλογο, για οποιαδήποτε άλλη ιατρική εξέταση που θα χρειαστεί.

Οι εξετάσεις αίματος, θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, το διάστημα 9:30 π.μ. έως 11:30 π.μ. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις επίσης, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, θα πραγματοποιούνται στο ωράριο λειτουργίας της Ιατρικής Φροντίδας.

Η Ιατρική Φροντίδα, θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας μιας νέας κοινωνικής αλληλεγγύης, ώστε οι πολίτες και η πόλη μας να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες, που ήδη όλοι βιώνουμε.

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2011.

- Δεκελείας 64 Νέα Χαλκηδόνα
τηλ.: 210 2586006
fax: 210 2526788

11 σχόλια:

  1. Kαλή επιτυχία στο νέο μοντέλο ενημέρωσης.
    http://sirah68.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους κκ. Ξυνόπουλο και Παυλόπουλο για την πρωτοβουλία τους, δείχνουν έμπρακτα την υποστήριξη και την ευαισθησία τους απέναντι στους απλούς πολίτες, σε μία εποχή πραγματικά δύσκολη για πολύ κόσμο και ιδιαίτερα για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους-επιστήμονες [ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ-ΞΥΝΟΠΟΥΛΟ] για την πρωτοβουλία τους, σε μία κρίσιμη εποχή που διανύουμε.Πιστεύω, ότι την πρωτοβουλια αυτη πρέπει να αγκαλιάσουν με θέρμη, όλοι οι συμπολίτες,όχι μόνο για το οικονομικό μέρος ,αλλά και για το ότι οι εξετάσεις ΤΣΕΚΑΠ ,πρέπει να γίνουν συνήθεια στον καθένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να με συμπαθάτε αλλά θα σας την χαλάσω τη σούπα της διαφήμισης. Ο Παυλόπουλος είναι εκκολαπτόμενος τοπικός δελφίνος της συντηρητικής παράταξης και είναι τοις πάσι γνωστό ότι πάει (και αυτός) για δήμαρχος. Οπότε, αφήστε τα αυτά περί κοινωνικής προσφοράς και άλλες αηδίες. Κουτόχορτο δεν μασάμε. Τον υπόλοιπο χρόνο είναι ένας έμπορος υγείας. Απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον ανώνυμο 9/01/2011 11:01 μ.μ. Δεν έχει σημασία αν κάνεις το καλό για να το ρίξεις στο γυαλό ή κάνεις το καλό επειδή έχεις σκοπούς, σημασία έχει ότι το κάνεις και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Θα μπορούσε αυτό να το κάνει πιο κοντά σε προεκλογική περίοδο και αν ήταν υποψήφιος, αν είχε τόση σκοπιμότητα η πράξη του. Επιπλέον δεν κατάλαβα γιατί κάποιος που έχει ή θέλει να συμμετάσχει στα κοινά δεν πρέπει να κάνει μια τέτοια κίνηση. Εδώ άλλοι στήνονταν τις Κυριακές έξω από τις εκκλησίες για να ψήσουν τις γιαγιάδες μοιράζοντας ψηφοδέλτια και μετά μην τους είδατε, ο Παυλόπουλος σε πείραξε; Αλήθεια τι εννοείς "έμπορος υγείας"; Μήπως φταίει που είναι ιδιώτης και ασκεί το επάγγελμά του στην Ελλάδα; Αν είναι να είναι όλα δημόσια, γιατί δεν έχουν απορροφηθεί όλοι οι γιατροί στα φανταστικά δημόσια νοσοκομεία; Για να μην πούμε για το ποσοστό των διορισμένων στο δημόσιο που ανήκουν στο "κόμμα", ανεξάρτητα αν είναι πάνω ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και κάποιοι είναι και αποσπασμένοι και μέσα στο "κόμμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι λογικό να αφιερώνει την κίνηση του αυτή ο Παυλόπουλος στη μνημη του Αποστολάκη. Κοτζάμ κάγκελο του έκοψε μπροστά στο Ιατρικό του Κέντρο ο εκκλιπών για να παρκάρει τη τζιπάρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω τον "Έμπορο υγείας" αλλά γνωρίζω ότι εκτός από τζιπάρα το ιατρικό κέντρο έχει και ασθενοφόρο που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατό να κατεβάζει ασθενεις στο μέσω της Δεκελείας. επίσης επειδή γνωρίζω λίγο τα της "συντηρητικής" παράταξης αν εξαιρέσω κανα δυο περιπτώσεις (Παπανικολάου λ.χ.) λίγοι έχουν κρατήσει την αξιοπρέπειά τους τα τελευταία χρόνια στη Ν.Χ. και ένας από αυτούς είναι ο Παυλόπουλος. Μακάρι να είναι υποψήφιος σε 3 χρόνια. Άλλωστε και τώρα αν ήταν θα ήταν Δήμαρχος. Ή μήπως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν είναι πάρκινγκ οικοδομής δηλωμένο και νόμιμο, είναι υποχρεωτικό να υπάρχει σημείο πρόσβασης από το δρόμο. Αν δεν μπορείτε να ηρεμήσετε, υπάρχει και η Βαλεριάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα έπρεπε να ντρέπεστε όσοι ψέγετε τον αξιοπρεπέστατο κ. Παυλόπουλο, ο οποίος άλλωστε δεν έχει ανάγκη προβολής καθώς δεν ήταν καν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Θα συμφωνήσω μ' αυτόν που είπε ότι μακάρι να είναι δήμαρχος. Αν ήταν στη θέση του Τομπούλογλου, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ανώνυμος 10 Ιανουαρίου 2011 6:26 μ.μ.

    Έγραψες:
    «αν εξαιρέσω κανα δυο περιπτώσεις (Παπανικολάου λ.χ.) λίγοι έχουν κρατήσει την αξιοπρέπειά τους τα τελευταία χρόνια στη Ν.Χ.».

    Πού ακριβώς ο Παπανικολάου έχει κρατήσει την αξιοπρέπειά του τα τελευταία χρόνια στη Ν.Χ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (Σκέψεις μετά την πρεμιέρα της 28 Μαίου 2011)

    Μία εξαιρετική πρεμιέρα "έκπληξη" του "Ματωμένου Γάμου" του Λόρκα από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, για όσους την παρακολούθησαν. Η διδασκαλία-Σκηνοθεσία της εμπνευσμένης Γεωργίας Θεοδωρακοπούλου οδήγησε τους ηθοποιούς σε υπέροχες ερμηνείες, με ένα στακάτο ζωηρό ρυθμό, χωρίς κενά και ευρήματα εντυπωσιασμού. Τίποτε περιττό, με πρωταγωνιστή το τραγικό δίπολο Ερωτας- Θάνατος να συνεπαίρνει. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν. Ήταν μεγάλη χαρά για μένα που έγραψα την μουσική σε μία τέτοια παράσταση.

    ΧΑΡΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή