Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Παράταση προθεσμίας για την Επιτροπή Διαβούλευσης

Από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Σε συνέχεια της υπ΄αριθμ. πρωτ. 1185/07.02.2011 Προσκλήσεως της Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος προς τους Φορείς, Συλλόγους, Σωματεία, Οργανώσεις κ.λ.π. του Δήμου μας προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης που πρόκειται να συσταθεί στον Δήμο βάσει των διατάξεων του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010, σας γνωστοποιούμε ότι
η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 28.02.2011 το μεσημέρι στις 13.00 μ.μ.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να καταθέσουν αίτηση στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου (στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος) υπογεγραμμένη από τα πρόσωπα που εκπροσωπούν νομικά τον Φορέα, και σφραγισμένη με την σφραγίδα του Φορέα, ορίζοντας το τακτικό και το αναπληρωματικό μέλος τους που θα συμμετάσχει στην εν λόγω Επιτροπή Διαβούλευσης.

Η παρούσα Ανακοίνωση να τοιχοκολληθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, να αναρτηθεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου (αρχική σελίδα) και να αποσταλεί με e-mail, τόσο σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και στις Προέδρους των Συμβουλίων των 2 Δημοτικών Κοινοτήτων, όσο και σε όλες τις τοπικές εφημερίδες.

1 σχόλιο: