Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος Κανταρέλης υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι Φιλαδελφειώτες που εκτίθενται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις εκλογές της 6ης Μαίου. Χθες ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ το όνομα του Γιώργου Κανταρέλη, ως υποψήφιου βουλευτή του κόμματος στη Β! Περιφέρεια της Αθήνας. Έχουν προηγηθεί τα ονόματα της ηθοποιού και δημοτικής συμβούλου Καίτης Παπανίκα (με τη Δημοκρατική Αριστερά) και του δημοσιογράφου Ρένου Αρβανίτη (με τη Δημοκρατική Συμμαχία). Πληροφορίες αναφέρουν ότι
ίσως είναι το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ και ο πρόεδρος της τοπικής του οργάνωσης στη Φιλαδέλφεια Μίλτος Παντελιάς. Την Τρίτη του Πάσχα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις και από τη Νέα Δημοκρατία.

29 σχόλια:

  1. λευτερια στον Ακη12 Απριλίου 2012 στις 2:00 μ.μ.

    Χαχαχαχαχα
    Αυτοι θα μας σωσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ας αποφασίσουμε τι θέλουμε, αγαπητέ "λευτεριά στον Άκη". Δεν θέλουμε τους παλιούς γιατί έχουν φθαρεί. Δεν θέλουμε νέους γιατί είναι άπειροι. Δεν θέλουμε ενδιάμεσους και τους χλευάζουμε.
      Δεν θέλουμε τα τζάκια και τους εκπροσώπους των μεγάλων συμφερόντων, αλλά δεν θέλουμε και τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, μέσα από την ίδια την κοινωνία.
      Τελικά ποιούς θέλουμε; Και το μεγάλο ερώτημα δεν είναι το ποιοί θα μας σώσουν, αλλά το αν θέλουμε πραγματικά να σωθούμε.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν βάζεις υποψηφιότητα να μας σώσεις εσύ, τόσα κόμματα υπάρχουν;;; Κριτική του καναΠΕΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Μιας και το ανέφερες, εγώ για μεν την ενοχή του Άκη εγώ εξακολουθώ να αμφιβάλω. Οι 10 πλάκες χρυσού δεν αποτελούν απόδειξη. Εξ άλλου ο καθένας μπορεί να έχει 10 πλάκες χρυσού στο σπίτι του, δεν υπάρχει νόμος που το απαγορεύει. Ακόμη και η κόρη του γείτονα που διαβάζει για τις πανελλήνιες έχει μια τέτοια πλάκα για να πλακώνει τα χαρτιά μην της τα πάρει ο αέρας όταν ανοίγει η μάννα της το παράθυρο. Κι είναι άνεργος ο άνθρωπος. Σκέψου να δούλευε κι όλα. Να παθαίνεις την πλάκα σου δηλαδή. Όσο για τον Θοδωρή δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι αθώος. Ο ίδιος μπορεί να δήλωσε ότι πήρε το εκατομμύριο μάρκα, το πήρε όμως; Και αν το πήρε, τόδωσε όπως δήλωσε, και πού τόδωσε; Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα, όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο Τσαρούχης, είσαι ότι δηλώσεις. Ο Θοδωρής δήλωσε βαλιτσοκουβαλητής. Είναι όμως; Αποδείξεις υπάρχουνε; Υπόγραψε κανένα χαρτί ότι τα πήρε; Κι αν τάδωσε, υπάρχει κανένα χαρτί με υπογραφές που να λέει ότι τάδωσε. Σωστά το λέει ο Μπέννυ, αγαπάς την Ελλάδα; απόδειξη. Με υπογραφή και ΑΦΜ. Όσο για τον Τάσο, απορώ γιατί έγινε τόση φασαρία για 200 ψωροχιλάδες μάρκα. Εξ άλλου ο Αντρέας τότε το είχε πει: το όριο ήταν 500.000.000 δραχμές, λιγότερο δηλαδή από 1,5 εκατομμύριο κωλοευρώ. Απ όταν τόπε ο Αντρέας δεν θάχει ανέβει το όριο; Τόσα χρόνια πληθωρισμός. Σιγά το πράμα δηλαδή. Έδειξαν κατανόηση οι δικαστές, ο Τάσος έφαγε τρία με αναστολή. Κατάλαβες τώρα γιατί φώναζε ο Κίμωνας όταν τον πιάσανε να περνάει με κόκκινο; Φοβήθηκε μήπως φάει περισσότερα απ τον Τάσο. Εγώ για τον Άκη δεν ανησυχώ, έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Αλλά τα παιδιά, τον Θοδωρή και τον Τάσο, πρέπει να τα πάρουν πίσω. Αν δεν τάχουν πάρει κι όλας δηλαδή . . . .

      Διαγραφή
  2. ΟΚ στο βαρέλι του ΠΑΣΟΚ μπήκε πάτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε/η έγραψες!!! Εκπληκτικοτρομερή ατάκα!

      Διαγραφή
  3. αυτος δεν ειναι το ανθρωπακι που χοροπηδαγε πισω απο τον ογκο του βενιζελου στο ππιεδ μπας και φανει λιγο στο γυαλι? Κριμα για τη φιλαδελφεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζιζελ θελουμε τον αγνο Παρη Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώχ πάλι τα νέα των πασοκοκανταρέληδων ακούμε;;
    Σωστή η Ζιζέλ. Το μόνο σημαντικό για το συμφέρον όλων των Ελλήνων είναι να βρεθούν(μακάρι) άνθρωποι που θα μας βγάλουν από τα γρανάζια των τροικανών και των διεφθαρμένων κομματόσκυλων!!! Αλλά και να θωρακίσουν την Ελλάδα με φράκτες παντού, να αλλάξουν τους νόμους για τους μετανάστες, να ξεφορτωθούμε όλους τους λαθρομετανάστες!! Και φυλάκιση 100 χρόνια στους δουλέμπορους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο τοπικός τύπος δεν έχει πάντως πρώτο χέρι πληροφόρηση για τις υποψηφιότητες. Αποδείχτηκε με την περίπτωση της Παπανίκα, αποδεικνύεται και τώρα με τον Κανταρέλη, αλλά και με άλλους δυο τοπικού ενδιαφέροντος υποψήφιους που κατέρχονται με την Κοινωνική Συμφωνία. Ψαχτείτε, γιατί είπαμε, help και help, αλλά να μην κάνουμε και τη δουλειά σας! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. help, να συνεννοηθούμε. Εγώ έχω φτιάξει αυτό το BLOG, που δεν είναι δημοσιογραφικό site. Δεν το κάνω επαγγελματικά, δεν βγάζω χρήματα από εδώ. Αυτό δεν σημαίνει ότ το κάνω τσαπατσούλικα. Για να συνεννοηθούμε, λοιπόν: Εγώ ούτε έκανα, ούτε θα κάνω διαγκωνισμό με κανέναν, αν θα δημοσιεύσω μια είδηση ένα δευτερόλεπτο νωρίτερ ααπό εκείνον. Εγώ εδώ δίνω βάρος σε δυο πράγματα -καλά ή κακά, ας το κρίνει ο καθένας: Το κείμενο γνώμης και τον ελεύθερο και ακηδεμόνευτο σχολιασμό. Περισσότερο με ενδιαφέρει πού πάει την τοπικη΄κοινωνία μια είδηση, παρά η είδηση καθεαυτή, και μάλιστα με "πρωτιά" στη δημοσίευση. Παραδέχομαι ότι επειδή είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, πολλοί μπερδεύουν το blog με το κυνήγι της είδησης. Την είδηση τη δημοσιεύουμε, αλλά βασιζόμαστε αλλού: Στη γνώμη και το διάλογο. Δηλαδή αυτό εδώ το blog, ΔΕΝ είναι "η δουλειά μας". Γι αυτό και ρεπόρτερς είστε οι αναγνώστες του όσο είμαι κι εγώ. Καλό Πάσχα.

      Διαγραφή
    2. Έχεις λίγο τη μύγα μάλλον. Το σχόλιό μου δεν ήταν προσωπικό - μίλησα για τον τοπικό τύπο, εξάλλου, όχι για σένα. Εσύ, αν δεν κάνω λάθος, εξέδιδες μια τοπική εφημερίδα κάποτε, την οποία έχω καιρό να δω, και κατά τ' άλλα έχεις άλλες ασχολίες φαίνεται.

      Εκείνο που είπα είναι ότι παρόλο το μπλα-μπλα του τοπικού τύπου και των τοπικών μπλογκ, και τις υποτιθέμενες αποκλειστικές πληροφορίες με τις οποίες ταΐζουν την τοπική κοινή γνώμη, ορισμένες ειδήσεις δεν περνούν ούτε έξω από την πόρτα τους.

      Μούκανε εντύπωση πχ ότι χρειάστηκε να σχολιάσω εγώ εδώ για να γράψουν τα άλλα μπλογκ της περιοχής ότι κατεβαίνει η Παπανίκα με τη ΔΗΜΑΡ (τα σχόλια ξέρουν να τα διαβάζουν, τα δελτία τύπου των κομμάτων όχι) και τώρα είπα να τρολάρω λίγο, για να δω τι θα γίνει, διότι είδα δυο τοπικού ενδιαφέροντος ονόματα στην β' αθήνας της κοινωνικής συμφωνίας.

      Διαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=nxZnIkKWQaY&feature=player_embedded
    Για τον ανώνυμο 8.32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aν είναι δυνατόν! Ο Γιωργάκης στην Βουλή!!! Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. then ynorizo ean enoeite ton papanthreou,ean enoeite autoneine o monathikos timios politikos sti elaatha simera

      Διαγραφή
  9. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, είναι πλέον ένα μικρό κόμμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑΑ ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:
    ΣΟΦΙΑ ΑΛΥΜΑΡΑ ΜΕ ΝΔ
    ΧΑΡ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΕ ΝΔ
    Η ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΜΕ ΣΥΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. zιζελ(ωραιο ονομα)ενοεις νεο προσωπο πολιτικα ο Κανταρελης?εδω γεννηθηκα εδω μεγαλωσα εδω ειμαι.Παλαιωθεν πασοκος ο Γιωργακης..απο Αντρεα μεχρι τωρα,αμετακινητος κ σ ολα μεσα.Σκλυροπυρηνικος,παιοκοματικος,βαθυ Πασοκ.ρηχο Πασοκ(κυριως)εκσυγχρονιστης..οτι ναναι αρκει ναμαστε στα κολπα.Ολων των συμφεροντων ως ωφηλει σαν γνησιος πασοκος.Ακριβως γιατι ειναι ανθρωπος της διπλανης πορτας ξερουμε τοσακ τελος παντων ολοι οι πολιτικοι εχουν μια διπλανη πορτα.Η καταντια του ΠΑΣΟΚ φενεται απ αυτην ακριβως την υποψηφιοτητα,οσον αφορα την Φιλαδελφεια,γιατι παντου ετσι θαναι σιγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμετακίνητος, όπως λες, αλλά σταθερός. Με το κόμμα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Γιατί πολλοί, όταν το κόμμα είναι στα πάνω του, είναι ένθερμοι αλλά στα δύσκολα το παίζουν αμερικανάκια. Τα βλέπουμε και τώρα με ορισμένους. Θα δεις πολλούς από τους σημερινούς "δυσαρεστημένους", "αντιμνημονιακούς", "αριστερούς" κλπ να προσεγγίζουν πάλι το Πασοκ όταν αρχίζει να ανακάμπτει. Άλλοι θα το κάνουν διακριτικά και άλλοι χωρίς τσίπα.
      Να μην φοβάσαι τους σταθερούς, αλλά τους "ευέλικτους", αυτούς που περιμένουν να δουν που "θα κάτσει η μπίλια".

      Διαγραφή
  12. Θα κατέβει κι άλλος Φιλαδελφειώτης με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιλάμε για... ναυαγοσώστη με κασκώλ, παλτό, παπούτσι λουστρίνι, που απολαμβάνει τις χαρές της ζωής στην πολυτελή καφετέρια που απέχει 500 μέτρα από την ακτή και δεν ξέρει μπάνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κανταρελη θεε, παρε την ΠΑΕ!! Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ του κ.ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ,συνιστα το ΑΚΡΩΣ ΑΩΤΟ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ,ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ,καταδειχνοντας το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ενος ΜΕΤΡΙΟΥ ΝΟΥ,ωστε να ΣΥΛΛΑΒΗ το ΜΕΓΕΘΟΣ της ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ.Δεν ΑΞΙΖΕΙ περαιτερω σχολιασμου,γιατι κινδυνευουν να καταταγουν οι σχολιαζοντες στο ειδος του 'ανωτερου κυριου'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άκρως(;) άωτο, δεν νομίζω. Όπως επίσης και το "είδος του ανωτέρου(;)κυρίου". Αλήθεια, τι σημαίνει αμοραλισμός;

      Διαγραφή
    2. Ζιζέλ μήπως σε λένε Κανταρέλη;

      Διαγραφή
    3. Επειδή είσαι περίεργος, μάθε ότι το επώνυμό μου είναι Σκερδεμπέογλου.

      Διαγραφή
  16. Κανταρελης Σκερδεμπεολογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. parakoloutho se thiafores selithes tis sizitisis pou yinonte peri politikis katastaseos ke to simperasma pou me epiveveonipou eixa panta eine oti ei elines an ke anakateuvonte poli me ta politika eine politika anorimoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. my coment will be visible after approvaleine ei proti fora mexri stiymis pou tha perasi ei thilosismou apo loyokrisia!!!!!ti eithous selitha eine autei???? koumounistiki ei fasistiki????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή