Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συμπλοκή αστυνομικών με ενόπλους σε Πατήσια- Χαλκηδόνα

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συγκρούστηκαν το βράδυ της Πέμπτης με ενόπλους στα Πατήσια χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ αστυνομικοί εντόπισαν στα όρια Γαλατσίου - Πατησίων ένα αυτοκίνητο μάρκας Skoda μέσα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Το έκριναν ύποπτο και από τον έλεγχο που έκαναν στον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας διαπίστωσαν πως ήταν κλεμμένο.
Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τους επιβάτες του αυτοκινήτου ωστόσο μόλις ο οδηγός τους αντιλήφθηκε ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.
Στην οδό Χαλκίδος, στα Πατήσια, στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έστριψε και μπήκε ανάποδα σε ένα στενό ωστόσο εγκλωβίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Τότε οι επιβάτες του αυτοκινήτου βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Ακολούθως οι κακοποιοί με την απειλή όπλων αφαίρεσαν διερχόμενο όχημα τύπου βαν και τράπηκαν σε φυγή.
Στην Νέα Χαλκηδόνα, στο ύψος του σούπερ - μάρκετ Σκλαβενίτης, λίγα μέτρα πριν την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, εγκατέλειψαν το βαν και έκλεψαν άλλο αυτοκίνητο.
Στη συνέχεια κινήθηκαν προς τους Αγίους Αναργύρους όπου άρπαξαν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν προς το Ίλιον. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους στην ευρύτερη περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.
Παράλληλα στα Πατήσια μετέβη κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας προκειμένου να συλλέξει τους κάλυκες από τα όπλα των δραστών για να σταλούν για βαλλιστική εξέταση ενώ έκαναν «φύλλο» και «φτερό» το όχημα των κακοποιών για την ανεύρεση αποτυπωμάτων ή άλλων στοιχείων που θα τους οδηγήσουν στη σύλληψη τους.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου