Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Επιμήκυνση όλου του χρέους επιδιώκει τώρα η Ελλάδα

Την επιμήκυνση του συνόλου του χρέους – και όχι μόνο του δανείου των 110 δισ. - φέρεται να επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με πηγές της Κομισιόν, έχει καταθέσει σχετικό αίτημα στην Τρόικα.
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή της Κυριακής», το ζήτημα της επιμήκυνσης του συνόλου του χρέους έχει «πέσει» στο τραπέζι από τον περασμένο Φεβρουάριο και
συζητήθηκε εκ νέου κατά την τελευταία επίσκεψη της τρόικας στην Ελλάδα.
Η Κομισιόν και η ΕΚΤ παρουσιάζονται αρνητικές ως προς αυτό το ενδεχόμενο φοβούμενες ότι η επιμήκυνση μπορεί να προκαλέσει κραδασμούς στο ευρωσύστημα.
Το ΔΝΤ συνεχίζει να διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν η Ελλάδα σκόπευε να προβεί σε αναδιάρθρωση του χρέους της και αν πιστεύαμε ότι το πρόβλημα της Ελλάδα δεν είναι είναι δυνατό να επιλυθεί, τότε δεν επρόκειτο να στηρίζαμε σήμερα την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου