Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Δυο, αλλά ενδιαφέροντα τα θέματα της πρώτης συνεδρίασης της νέας σεζόν

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου πραγματοποιείται η πρώτη συνεδρίαση της νέας περιόδου του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Τα θέματα που είναι προγραμματισμένα είναι τα εξής δυο:

- Αποδοχή όρων εγκριθέντος τοκοχρεωλυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, συνολικού ποσού 3.000.000,00 €, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου.
- Εκλογή εκπροσώπων πλειοψηφίας και μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ., με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 75/11.

Μένει να δούμε με ποια διάθεση επιστρέφει διοίκηση και αντιπολίτευση από τις θερινές διακοπές, πόσο θα αργήσει να ξεκινήσει η συνεδρίαση με θέματα εκτός ημερησίας, ψηφίσματα κι άλλα τέτοια που καθόλου, μα καθόλου δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο.
Μένει επίσης να δούμε αν στη μυστική ψηφοφορία θα παιχθούν παιχνίδια -όπως εκείνα με τον Συμπαραστάση του Δημότη- και φυσικά αν οι παρατάξεις, ιδιαίτερα εκείνη της πλειοψηφίας, εμφανιστούν ενωμένες ή και πάλι παρουσιάσουν ρωγμές, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Την Τετάρτη, λοιπόν, (ξαν)αρχίζει το ματς...
Σημείωση: Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 στον υπαίθριο χώρο του ΠΠΙΕΔ.-

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 12-8 ΤΗΣ ΔΗΜΟΤ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή