Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Σταματιάδη και αύριο η λαϊκή


Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος, "η Λαϊκή Αγορά θα διεξαχθεί αύριο, 6 Σεπτεμβρίου 2011 στην οδό Σάββα Σταματιάδη, λόγω καθυστέρησης της έγκρισης του σχετικού φακέλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας. Ως Διοίκηση, από την πλευρά μας ολοκληρώσαμε εμπρόθεσμα όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ως οφείλαμε και
αναμένουμε την τελική έγκριση της Περιφέρειας, προκειμένου να νομιμοποιούμαστε να εφαρμόσουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς.

Παρόλο που οι γνωμοδοτήσεις και των άλλων φορέων (Οργανισμός Λαϊκών Αγορών, Τροχαία) είναι θετικές, η απόφαση της Περιφέρειας έχει καθυστερήσει να αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, καθυστέρηση η οποία, ίσως, οφείλεται  στην υπολειτουργία των δημοσιών υπηρεσιών κατά το μήνα Αύγουστο.

Λόγω του γεγονότος αυτού, η Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη, βάσει νόμου, η Λαϊκή Αγορά να συνεχίσει να λειτουργεί στην οδό Σάββα Σταματιάδη.

Βαδίζουμε στην τελική ευθεία της επίλυσης αυτού του χρόνιου ζητήματος που ταλαιπωρεί την πόλη μας και απομένει μόνο η τυπική έγκριση του φακέλου από την Περιφέρεια, την οποία αναμένουμε σύντομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου