Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ρήξη Δημάρχου- Γρετζελιά- Όλο το παρασκήνιο στη Νέα Προοπτική

Σε πλήρη ρήξη οδηγήθηκαν οι σχέσεις της Δημάρχου Έφης Γαϊτανά- Αποστολάκη και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παντελή Γρετζελιά κατά τη βραδυνή συνεδρίαση της Νέας Προοπτικής στο δημαρχιακό Μέγαρο. Η συνεδρίαση διεξήχθη στη σκιά της χθεσινής φαρσοκωμωδίας, με την απουσία έξι δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έκανε αδύνατη την έγκριση λήψης του δανείου κι οδήγησε στην
πανικόβλητη αναβολή της συνεδρίασης από την πλειοψηφία.
"Εγώ σε έκανα Δήμαρχο"
Οι χθεσινοί απόντες δικαιολογήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της Νέας Προοπτικής, κάνονας λόγο για "σιωπηλή διαμαρτυρία" για την αναποτελεσματική διοίκηση του Δήμου, όπως είπαν. Ωστόσο, η ένταση έφτασε από την αρχή στα ύψη, όταν η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, που πήρε πρώτη το λόγο, ζήτησε την παραίτηση του Παντελή Γρετζελιά από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Κι εκείνος, αφού αρνήθηκε, είπε μια φράση που δείχνει τόσο τις προθέσεις του, όσο και τον πολιτικό του πολιτισμό: "Εγώ σε έκανα Δήμαρχο"! Ο Π. Γρετζελιάς έριξε στη Δήμαρχο τα βάρη για το φιάσκο με τον οίκο ανοχής (ενώ οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις του κατέπεσαν από τη Δικαιοσύνη) αλλά και για τη στήριξη του Δήμου στην ΑΕΚ για την κατασκευή νέου γηπέδου στη Φιλαδέλφεια. Αρνήθηκε να παραιτηθεί κι έδειξε ότι θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως "δήμαρχος από τα παρασκήνια". Είναι όμως ξεκάθαρο ότι η υπομονή της Έφης Γαϊτανά έχει εξαντληθεί.

3 σχόλια:

  1. Καλά τραγουδάτε που έχει εξαντληθεί η υπομονή της κυρίας που δεν μπορεί να κάνει μια διαγραφή να τελειώνουμε!
    Δεν μπορεί η γυναίκα να κάνει την δήμαρχο, αυτό είναι το μοναδικό θέμα που υπάρχει και δεν υπάρχει κανείς με νεφρό να βάλει τα πράγματα στην θέση τους εκεί μέσα!
    Ντροπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
    Από την αρχή αυτό όλο το πράγμα που έγινε στην πόλη μας, ήταν ένα έκτρωμα.

    Ένας καρκίνος, που τώρα έσκασε στα χέρια τους και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

    Από την αρχή έδειξαν την μικρότητα τους, στηρίχτηκαν σε ανθρώπους που το μόνο τους ενδιαφέρον ήταν το χρήμα και η ματαιοδοξία και τελικά έδειξαν πόσο πολύ ανίκανοι είναι.

    Ανίκανοι να κουμαντάρουν ένα περιπτεράκι, πόσο μάλλον έναν Δήμο με Ιστορία.

    Ταυτόχρονα όμως φάνηκε και πόσο ανώριμος είναι ο πολίτης.
    Ψήφισε τους χειρότερους που μπορούσε να βρεί μέσα στην πόλη.
    Το ίδιο συμβαίνει και στην Κεντρική και στην Τοπική Πολιτική σκηνή.
    Το ότι αυτό το τσίρκο είναι εγκατεστημένο στο Δημαρχείο, δείχνει ότι θέλουμε ακόμα πολλές 10ετίες να γίνουμε υπεύθυνοι ψηφοφόροι.

    Είτε φύγει είτε μείνει ο παππούς, είτε η χήρα μείνει ή φύγει από Δήμαρχος, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

    Αυτό το τσίρκο έχει στα σπλάχνα του πολλές μαϊμούδες.

    Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ 9.08
    ΣΥΜΦΩΝΩ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή