Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σε σχολεία της πόλης η Δήμαρχος


Στο 3ο Γενικό Λύκειο
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά –Αποστολάκη, συνοδεία των Αντιδημάρχων Διοικητικών Υπηρεσιών Παύλο Κότσιρα και Καθαριότητας, Μιχάλη Κουτσάκη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, Ντίνας Αμπατζή και της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Εύας Κολοβού, επισκέφτηκε τα σχολικά συγκροτήματα των πρώην πολυκλαδικών και συγκεκριμένα το 3ο Γενικό Λύκειο και το
2ο ΕΠΑΛ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου:

  • Συζήτησαν με το σύλλογο των καθηγητών των σχολείων 
  • Αντάλλαξαν απόψεις με τους μαθητές
  • Επιθεώρησαν τα σχολικά κτήρια και
  • Συζήτησαν με εκπροσώπους των συλλόγων γονέων.

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Παύλος Κότσιρας,  ενημέρωσε το Σχολικό Συμβούλιο του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η Δήμαρχος μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε τα εξής:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία το Δ/ντή του 3ου Γενικού Λυκείου κ. Κιούση και τον Δ/ντη του 2ου ΕΠΑΛ κ. Δημόπουλο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολικά κτήρια είναι τεράστια και χρόνια. Δυστυχώς η επιδερμική αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων τα προηγούμενα χρόνια μας έχει οδηγήσει στη σημερινή εικόνα απαξίωσης. Με μηδενική κρατική οικονομική ενίσχυση, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν περισσότερο για να επιλύσουμε τα προβλήματα των μαθητών».

Συζητώντας τα προβλήματα του τρίτου Λυκείου
Τα κτιριακά προβλήματα του 3ου Λυκείου είναι σοβαρά

Μέσα κι έξω προβλήματα στο συγκρότημα του 3ου Λυκείου

Σύσκεψη στο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ


5 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ! Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΔΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ! ΟΤΑΝ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε κόμπλεξ κατωτερότητας με τον Κότσιρα!
    Ο άνθρωπος είναι μακράν το σπουδαιότερο πολιτικό κεφάλι της ευρύτερης περιοχής!
    Δεν αντέχετε να βλέπετε αυτοδημιούργητους επιτυχημένους επιχειρηματίες με ανοιχτούς ορίζοντες πολιτικής σκέψης που ανοίγουν πολιτικές λεωφόρους!
    Αν ήταν δυνατόν να γίνει αύριο δήμαρχος ο Παύλος θα αισθανόσασταν αμέσως την διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχει "ανοικτούς ορίζοντες πολιτικής σκέψης" και είναι μαζί με τα καραγκιοζάκια της Προοπτικής?

    καλό και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.29
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Η Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ...."ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ .ΜΕ ΤΙ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ!!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @12.29 εχεις εκπληκτικο χιουμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή