Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Η απόφαση της Επιτροπής Αλληλεγγύης


Στο πλαίσιο των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην πιο πρόσφατη συνεδρίασή του, η Επιτροπη΄Αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε, αποφάσισε τα ακόλουθα: 
Ο Δήμος να στείλει εξώδικο στη ΔΕΗ και να παραστεί υποστηρικτικά στην εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ  στις 2-12-2011 σύμφωνα με την πρωτοβουλία της Δημάρχου.
Εφόσον οποιοσδήποτε συνδημότης μας αποφασίσει να μην προχωρήσει στην καταβολή του Ειδικού Τέλους, το ειδικό γραφείο που συστάθηκε στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, μπορεί να του παράσχει σχετικές πληροφορίες, πολιτική, νομική και
ταυτόχρονα τεχνική κάλυψη σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δύναται το όνομά του να συμπεριληφθεί σε ομαδικό ή ατομικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ προκειμένου να μην προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης. Εφόσον παρά την εξώδικη ειδοποίηση η ΔΕΗ προχωρήσεί σε διακοπή, το γραφείο μπορεί να παράσχει πληροφόρηση και κάλυψη για την τεχνική υποστήριξη της επανασύνδεσης. Επίσης συστήνεται εθελοντική ομάδα για την περιφρούρηση, προκείμένου να μην καταστεί δυνατή η διακοπή από τη ΔΕΗ.
Επίσης να σταλεί ενημέρωση στις τράπεζες της περιοχής μας, που να ζητά από τους Διευθυντές να δέχονται την πληρωμή του λογαριασμού χωρίς το ειδικό τέλος εφόσον το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.  
Η επιτροπή:
Κουτσάκης Μιχάλης (Πρόεδρος) 
Μάλλιος Θανάσης
Παπανικολάου Νίκος
Ορτατζόγλου Γιώργος
Τομπούλογλου Χάρης 
Παπακώστας Βασίλης

11 σχόλια:

  1. Ωραίο το ευχολόγιο, βλέπω το Σάλα και τον Κωστόπουλο να βγαίνουν στην Πλατεία Πατριάρχου μαζί με τους αγανακτισμένους και να συμπάσχουν.

    Αν θέλετε να αντιδράσετε, κάντε το με την ψήφο σας, όπου να'ναι έρχεται η ώρα και όποιος έχει τα κότσια, ας κάνει τον Τσίπρα πρωθυπουργό να δούμε πώς θα μας σώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ φίλε μου έχουμε δύο πρωθυπουργούς, τον Γιώργο (τον άκουσε κανείς να παραιτείται;) και τον Λουκά, τι να προλάβει ένας Τσίπρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατσακιώρης Θωμάς14 Νοεμβρίου 2011 στις 7:27 μ.μ.

    Επαινώ την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων,για την συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους οικονομικά συνδημότες τους.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιάχτηκε επιτροπή για το χαράτσι της ΔΕΗ.
    Για τους απλήρωτους εργαζόμενους σε απόγνωση, τί θα φτιάξουν, όταν η Δήμαρχος κα Γαϊτανά, γράφει στην ανοιχτή επιστολή της, "Είμαστε απόλυτα συνεπείς στην καταβολή μισθών των υπαλλήλων μας".
    Για τους υπαλλήλους του Βρεφικού Σταθμού και του Βοήθεια στο Σπίτι, που έχουν να πληρωθούν 6 μήνες, σιγή ασυρμάτου!
    Πώς μπορούν να γράφουν τέτοια ψέμματα. Δε θα βρεθεί κανείς να ενδιαφερθεί να αναδέιξει το θέμα γι'αυτούς τους εργαζόμενους που βρήσκονται σε απόγνωση;
    Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και λοιποί αξιωματούχοι, εισπράττουν κανονικά τις αμοιβές τους. Για τους άλλους σηκώνουν τους ώμους, ότι τάχα δεν ξέρουν. Αήθης άσκηση διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαός πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος. Μα είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι ο καφετζής της Εβίτα θα απαλλάξει από το χαράτσι της ΔΕΗ τους συμπολίτες μας.
    Τι παιχνίδια παίζουν όλοι τους με τον πόνο του κόσμου. Κρίμα δεν άξιζε ο Δήμος μας τέτοιον ξεπεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατσακιώρης Θωμάς15 Νοεμβρίου 2011 στις 7:10 μ.μ.

    Απαντώντας στον προηγούμενο φίλο και χωρίς να θελω να υπερασπιστώ κάποιον ,έξ άλλου δεν το έχουν ανάγκη από εμένα θα του έλεγα ότι δεν υποσχέθηκε κανείς απαλλαγή από το χαράτσι ,απλώς συμπόρευση και συμπαράσταση,προκειμένου διεκδικήσει αυτή [απαλλαγή]δικαστικώς ,τί πιό απλό.Πέρα από το τί πιστεύουμε κάποιες προσπάθειες πρέπει να τις επαινούμε.....-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις προσπάθειες τις επαινούμε όταν είναι απαλλαγμένες από σκοπιμότητες και λαϊκισμούς και κυρίως όταν προωθούνται από υπεύθυνους και σοβαρούς εκπροσώπους.
    Στην περίπτωσή μας όμως, μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατσακιώρης Θωμάς16 Νοεμβρίου 2011 στις 6:22 μ.μ.

    Αν η πλειονότητα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που το επέλεξε ο λαός της πόλης δεν είναι υπεύθυνη και σοβαρή,τί να σας πώ κύριε;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είναι σοβαρή η πλειονότητα του Δημοτικού Συμβουλίου?

    Πότε έγινε πάλι αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ δεν ειναι σοβαρή η ΕΛ.ΑΣ. κ. Θωμα. Όλοι τους όρκους τους παραβιάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατσακιώρης Θωμάς17 Νοεμβρίου 2011 στις 7:47 μ.μ.

    Εχω πει κατ'επανάληψη ότι ουδείς ζωντανός οργανισμός αποτελείται από αγγέλους,πρώτα από όλους όμως σε ετουτη την φάση πρέπει να καταγγείλουμε την πολιτική ηγεσία του τόπου που ορκίστηκε να φυλάει, με πίστη τους νόμους και το σύνταγμα και είναι οι πρώτοι που τα παραβιαζουν,ψηφίζοντας ή υπογράφοντας.Απαντώντας στον φίλο ''περιπτερά''λέω ,ότι ο λαός της πόλης τους ψήφισε,αμφισβητείται την σοβαρότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή