Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση από την "Πολιτιστική Αναγέννηση"

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 18/11/2011 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας εκδήλωση της " Πολιτιστικής Αναγέννησης" με θέμα " Η νόσος Αλτσχάιμερ" Στην επιτυχημένη παρουσίαση του θέματος παραβρέθηκαν πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του δήμου μας  Χρ.Κοπελούσος,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου, ο επικεφαλής της "Δύναμης Πολιτών" Αθ.Μάλλιος οι δημοτικοί σύμβουλοι Α.Καβακοπούλου και Σωτ.Κοσκολέτος . Οι ομιλητές , εκπρόσωποι της  " Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών " ήταν η  ψυχολόγος Ελένη Μαργιώτη και ο νευρολόγος Λυκ.Καρτσακλής . Η " Εταιρεία"  είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2002 από συγγενείς ανοϊκών ασθενών και επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Σήμερα αριθμεί 1450 μέλη .  Στη Θεσσαλονίκη η προσφορά της εταιρείας ξεπέρασε τις 5.000 επισκέψεις κατ οίκον σε περισσότερες από 500 οικογένεις. Μετά την κατά 45% περικοπή της κρατικής χρηματοδότησής της από τον περασμένο Αύγουστο ,η εταιρεία αδυνατεί να καλύψει τις δαπάνες λειτουργείας των " Κέντρων Ημέρας"  και του προγράμματος "Φροντίδας στο σπίτι ¨. Προκειμένου να συνεχισθεί το έργο της, η εταιρεία περιμένει τη συνδρομή των μελών της, των συνδρομών από τις οικογένεις των ασθενών και των φίλων της. Για όσους θα ήθελαν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία ,το τηλέφωνο είναι 210.7013271 και το email : info@alzheimerathens.gr

5 σχόλια:

  1. Διαμαντή είχε και αλλού εκδήλωση εχθές στην οποία και έδωσαν το παρόν οι φίλοι σου, οι φωτεινές ελπίδες μας για το μέλλον... από εκεί δεν έχεις ρεπορτάζ; Για να μάθει ο κόσμος ποιοί κάνουν κολλεγιές με εκδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν γράφουμε κάτι, καλό είναι να κάνουμε έστω πρωτύτερα μια στοιχειώδη έρευνα. Η εταιρία, την οποία η "Πολιτιστική Αναγέννηση" υποστήριξε οικονομικά και ο κ. Διαμαντής μας προτρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω έλαβε το... ευτελές ποσό των 600.000 ευρώ για να διοργανώσει 4ημερο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.
    Για όσους δε γνωρίζουν αλλά θέλουν να πληροφορηθούν:
    http://www.psyspirosi.gr/2011-09-06-15-53-14.html
    Την άλλη φορά ρεπορτάζ κε Διαμαντή, όχι άρπα-κόλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας το λινκ δημιουργούνται εύλογες απορίες για τον... εκδρομικό σύλλογο και την εκδήλωση υγείας... που επέλεξε να κάνει!
    Καλό είναι το Δ.Σ. να τοποθετηθεί γιατί οι δραστηριότητες του δεν είναι και τόσο πολιτιστικές ίσως ούτε και αναγεννητικές...
    Λογικά θα έπρεπε να δημιουργεί και να οργανώνει την πολιτιστική δημιουργία στον δήμο, αλλά μόνο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να τον απασχολεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι στην άλλη προχθεσινή Εκδήλωση,
    που αναφέρει ο ανώνυμος 19/11 10.10μμ,
    ΔΕΝ παραβρέθηκε ΚΑΝΕΙΣ από την Α(Ο)ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ;;;

    Στα στέκια της πόλης ακούγεται ότι έδωσε ΕΝΤΟΛΗ
    ο αρχηγός τους (Χάρης)... να μην πάει κανένας...
    ο ίδιος, δε, περιφερόταν μέχρι αργά τη νύχτα κατασκοπεύοντας...

    Ποιός γνωρίζει κάτι, για να μας ενημερώσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @10.20
    Επιβεβαιώνεις τον κανόνα ότι συνήθως η άγνοια πάει μαζί με το θράσος. Δεν ξέρεις για ποια πράγματαμιλάς και παρόλα αυτά κάνεις τον εισαγγελέα. Εξηγώ, λοιπόν σε σένα και σε κάθε άλλον τόσο άσχετο, όσο εσύ: ΠΡΩΤΟΝ, εγώ αναδημοσιεύω το δελτίο τύπου του Συλλόγου, δεν προτρέπω κανέναν σε τίποτα. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, μάθε πρώτα τι σημαίνει ρεπορτάζ και μετά μίλα για ρεπορτάζ άρπα κόλα. ΤΡΙΤΟΝ, γιατί το δημοσίευμα που επικαλείσαι είναι ντε και καλά έγκυρο; ΤΕΤΑΡΤΟΝ, εντολές να δίνεις στο σπίτι σου, όχι σε μένα. ΠΕΜΠΤΟΝ και τελευταίο, εδώ φιλοξενείσαι και καλό είναι να είσαι λιγότερο προσβλητικός. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή