Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Μνήμες 2011: Το μυστικό του Αποστολάκη

Παπανικολάου, Αποστολάκης, Παπακώστας. Η ισχυρή παρέα της Χαλκηδόνας ενέπνευσε και τους Φιλαδέλφειώτες στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010
Η μεγαλύτερη είδηση της πρώτης Κυριακής των εκλογών για τον πρώτο Δήμαρχο του ενιαίου, πλέον, δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, δεν  ήταν ούτε το ντέρμπι της "Καλημέρα" με το "Όραμα", ούτε, ίσως, ο αποκλεισμός του Σταύρου Κόντου από τις επαναληπτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής. Κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη είδηση της πρώτης Κυριακής ήταν η
πρωτιά της Νέας Προοπτικής στη Φιλαδέλφεια! Κανείς ίσως δεν περίμενε ότι ο Αποστολάκης θα ξεπερνούσε Κόντο και Τομπούλογλου μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό εξηγεί πολλά πράγματα για τη συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο, αλλά και για την πολιτική γενικότερα. Ο Αποστολάκης δεν κέρδισε τον πρώτο γύρο, με πρωτιά τόσο σε Χαλκηδόνα όσο και σε Φιλαδέλφεια λόγω των συμμαχιών ή των προσώπων του ψηφοδελτίου. Σε μια εκλογική μάχη όλα αυτά παίζουν αναμφίβολα το ρόλο τους, ωστόσο το μεγάλο όπλο του Αποστολάκη ήταν ένα και μοναδικό: Η φήμη το πετυχημένου Δημάρχου στη Χαλκηδόνα, που τον συνόδευε.

40 σχόλια:

  1. 44% (1455)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
    ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ(ΕΚ ΤΩΝ 3307),
    ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ!
    ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι. Είναι ΆΛΛΟ ζήτημα ποιον επιλέγω για Δήμαρχο κι ΆΛΛΟ ποιον σταυρώνω ΑΦΟΎ κάνω την επιλογή ψηφοδελτίου. Η αντίληψη ότι "κουβαλάει" ψηφοφόρους ο κάθε κ. Γρετζελιάς είναι αντιδημοκρατική και επικίνδυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί πάντως ψήφισαν τον Γ. Αποστολάκη. Αν ήταν αρχής εξ'αρχής υποψήφια η Γαϊτανά ούτε 5% δεν θα έπαιρνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Γρετζελόσκυλα κύριε Σεϊτανίδη, ψήφιζαν εκείνη την Κυριακή τον Γρετζελιά για Δήμαρχο, κι όχι για κάτι άλλο.

    Καμία επιλογή δεν είχαν κάνει για τον Αποστολάκη, διότι απλούστατα γνώριζαν πολύ καλά τι ρόλο θα παίξει στην πορεία ο "αιώνιος άρχων".

    Γιατί, μη γελιέστε: ό,τι κάνει τώρα στην Δήμαρχο, διόλου δεν θα δίσταζε να τα κάνει και στον Αποστολάκη και στον οποιοδήποτε άλλον του είχε προσφέρει στέγη.

    Ο άνθρωπος (τρόπος του λέγειν) δεν έχει ιερό και όσιο.
    Και φυσικά, όλοι αυτοί που τον ακολουθούν ακόμα, όμοιοί του είναι.

    Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρ όλα αυτά, κύριε Διαμαντή, ανταποκρίνεται ως ένα βαθμό στην πραγματικότητα. Ο κάθε κ. Γρετζελιάς «κουβαλάει» κάποιους ψήφους επομένως το πρόβλημα είναι αν «κουβαλάει» περισσότερους από όσους «διώχνει». Ο Γιώργος Αποστολάκης μέχρι τις τελευταίες ημέρες προβληματιζόταν αν το ισοζύγιο του κ. Γρετζελιά θα ήταν τελικά θετικό (μιλάμε και για τις δύο Κυριακές). Την απάντηση δεν θα την μάθουμε ποτέ.
    Γιώργο Αποστολάκη ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε/η 8:14 π.μ


    Αυτό δεν λέει τίποτε....γιατί αν ονειρεύεται
    πως λέει κάτι, ας κατέβει ως αρχηγός παράταξης
    και τότε θα δούμε αν λέει η δεν λέει....όσο για τα
    πορτοκάλια και τις πατάτες το αφήνω ασχολίαστο
    γιατί μου θυμίζει εποχή Μαυρογιαλούρου και Γκόρτσου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αποστολάκης θα έβγαινε δήμαρχος και χωρίς τον Γρετζελιά και την ομάδα του. Οι συγκρίσεις με τον Παπαμικρούλη και τον Κόντο που επί δύο έτη έκανε στο φύλλο του ο Ρασπούτιν, η εμφανέστατη αδυναμία των άλλων να απαντήσουν, το προηγηθέν σφυροκόπημα Κόντου από το ίδιο φύλλο, καθόρησαν το εκλογικό αποτέλεσμα. Σημαντικότατη ήταν η συμβολή του Έρτσου στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος επίσης, όταν ο Ρασπούτιν είχε πουλήσει τον Αποστολάκη για το... χαρτί άλλων. Ο Αποστολάκης χωρίς τον Γρετζελιά θα είχε πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, αφού εξαιτίας του έχασε και υποψήφιους και σταυρούς! Ο Γρετζελιάς δεν χωρούσε να μπει πουθενά και αναγκαστικά η ομάδα του θα σκόρπιζε ή θα πήγαινε στον Αποστολάκη αφού δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίξει Κόντο ή Χάρη. Εννοείται πως ο αποφασιστικός παράγοντας για να συμβούν αυτά ήταν η ανυπαρξία του Κόντου και του επιτελείου του, και η απόλυτη επικοινωνιακή αδυναμία του Ρασπούτιν να ανατρέψει την εικόνα που είχε φτιάξει για Αποστολάκη και Κόντο. Ο Χάρης υπήρξε ηρωικός φτάνοντας στην δεύτερη θέση παρά την υπονόμευση που δέχτηκε από την πρώτη στιγμή από τον Ρασπούτιν με μαϊμουδίσιες δημοσκοπήσεις, φήμες και συστάσεις σε υποψήφιους να μην κατέβουν μαζί του γιατί δήθεν δεν υπήρχε περίπτωση να εκλεγεί... Ο μόνος κάτω από άλλες συνθήκες που θα μπορούσε να κοντραριστεί στα ίσα με τον Αποστολάκη ήταν ο Χάρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aν ήθελε ο κάθε φιλαδελφειώτης ψηφοφόρος του Αποστολάκη να μην σταυρώσει το Γρετζελιά ή οποιονδήποτε από τους υποψηφίους, ΜΠΟΡΟΥΣΕ.(χωρίς να ακυρωθεί το ψηφοδέλτιό του).
    Πράγμα που συνεπάγεται ότι οι 1455 σταυροί του Γρετζελιά στη Φιλαδέλφεια ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ του Γρετζελιά και του κάθε Γρετζελιά.
    Αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει το συνδυασμό, χωρίς κάποιον από τους υποψηφίους του, μπορεί κάλλιστα να το κάνει, όπως προείπα.
    Πολλοί μάλιστα γνωρίζουν ότι αν ο Αποστολάκης δεν πήγε ακόμη καλύτερα στη Φιλαδέλφεια, αυτό οφείλεται στο ότι ακριβώς επέλεξε να συμπεριλάβει το Γρετζελιά στο ψηφοδέλτιο, πράγμα που επέδρασε αρνητικά στη διάθεση και πολλών άλλων να βοηθήσουν τον Αποστολάκη. Η αλήθεια να λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρε παιδιά θα ήθελα κάποια στιγμή να μου πείτε τι εννοείτε όταν λέτε είχε την "φήμη του πετυχημένου".

    Είχε κάνει κάτι τόσο μεγάλο, τόσο ακατόρθωτο από άλλους και το λέτε αυτό?

    Κάτι για το οποίο θα μείνει στην ιστορία του τόπου?

    Έχω ρωτήσει πάμπολλες φορές μέσα σε αυτά τα forum, αλλά απάντηση δεν παίρνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ Κ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ27 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:46 μ.μ.

    κΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βεβαίως περιπτερά και έκανε.
    Γέμισε την πόλη τούβλα!!
    Παραλίγο να γραφτούμε στο βιβλίο Γκίνες
    ως Τουβλούπολη !!!
    Λίγο το έχεις αυτό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.42΄ σε πολλά απ΄ αυτά που λες συμφωνώ, όμως νομίζω ότι άλλος και συγκεκριμένα ο Καμπούρης ήταν αυτός που μέσα από την εφημερίδα αυτού που λες Ρασπούτιν αρθρογραφούσε όπως περιγράφεις και όχι αυτός! Ο Καμπούρης είναι που είχε κάνει σκόνη και τον μπαμπαστρουμφ πριν χρόνια και βοήθησε αποφασιστικά να μάθει η πόλη ποιος ήταν... με αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές μετά 12 χρόνια!
    Ο εκδότης της εφημερίδας κρυβόταν πίσω από αυτόν και τον αξιοποιούσε για να κάνει μετά τα ντιλ... έτσι βρέθηκε στην συνέχεια να στηρίζει Γρετζελιά και μετά Κόντο!!!
    Ο Καμπούρης προς τιμήν του αποστασιοποιήθηκε έγκαιρα και καθαρά από την βρώμα και την δυσωδία... και κράτησε μια τίμια ως σήμερα στάση! Είναι κρίμα που σταμάτησε να γράφει την γνώμη του για τις εξελίξεις αλλά είναι και προφανές ότι είναι απογοητευμένος από αυτές...
    Θα ήταν χρήσιμο να βγει να μιλήσει για όσα έχουν συμβεί… να μάθουν όλοι πως και γιατί κάνουν μερικοί την μία κολοτούμπα μετά την άλλη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7.03΄ @

    Μην ξεχνάς πως τα τούβλα τα αγόραζε και τα τοποθετούσε η Δημοτική Επιχείρηση στο ΔΣ της οποίας μόνιμα εξέχων μέλος(αν και είχε δηλώσει οριστική... αποχώρηση από την πολιτική) ήταν ο Σταύρος Κόντος ο οποίος ψήφιζε όλες τις αποφάσεις για την αγορά και την τοποθέτηση τους!!!
    Αλλά τότε έβλεπε άλλο όραμα... πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΦΤΑΧΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ27 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:35 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΩ ΟΛΕΣ.ΕΒΑΛΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ 8ο ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΙΕΔ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ,ΑΣΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ 8:20 μ.μ

    Στο τέλος θα μας πείς πως φταίνε οι εργάτες που τοποθετούσαν τα τούβλα.
    Τις μελέτες των έργων κάνει η τεχνική υπηρεσία
    σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί άνωθεν,
    εγκρίνονται απο δημοτικό συμβούλιο και η δημοτική επιχείρηση τις εκτελεί κατα γράμμα.
    Σκέψου λίγο αγαπητέ, θα καταλάβεις ποιός είναι
    ο τουβλόφιλος, απο αισθητική σχίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με όλο τον σεβασμό στην μνήμη ενός νέου ανθρώπου που δεν ζει ανάμεσά μας πιά, αλλά όταν διαβάζω περί... «επιτυχημένης δημαρχίας Αποστολάκη» κατά την 4ετία του στη Νέα Χαλκηδόνα μου έρχεται κλαυσίγελος και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η νεομυθοπλασία περί των τοπικών μας πραγμάτων.

    Ναι! Ο Γιώργος ήταν αγαπητός σε πολύ κόσμο. Κυρίως λόγω του επικοινωνιακού του χαρακτήρα. Ένας τύπος έξω καρδιά που ακροβάτησε όμως πολύ στα όρια του λαϊκισμού. Είναι εντελώς άλλο πράγμα η αγαπητή προσωπικότητα και άλλο η επιτυχημένη διοίκηση.

    Ίσα-ίσα που η θητεία του στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία αφού το μόνο που έκανε ήταν λίγα έργα βιτρίνας και... κατάφερε να κατασπαταλήσει ό,τι με πολύ κόπο κατάφερε να μαζέψει ο σώφρων και σοβαρός Παπαμικρούλης ο οποίος υστέρησε σε λαϊκισμό από τον εκκλιπόντα και αυτό του στέρησε την τελευταία 4ετία.

    Σε ό,τι δε αφορά κάποιον που τον ονομάζουν... ρασπούτιν, ας μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Ένας άνθρωπος μηδενικών προσόντων κατάφερε να παραμυθιάσει μια ολόκληρη κοινωνία, επί χρόνια, ότι είναι... επικοινωνιολόγος. Ίσως την εποχή που διοριζόταν επί χούντας σε φοιτητικό σύλλογο τους συκοφάντες και τους προβοκάτορες τους ονόμαζαν... επικοινωνιολόγους κι από κει να του 'μεινε το... παρατσούκλι. Σήμερα απλά η όλη του εικόνα καθώς και του εντύπου του (αν μπορεί να το ονομάσει κανείς έτσι) προκαλεί θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ήμαρτον πιά με τον επιτυχημένο δήμαρχο Αποστολάκη. Σε τι ακριβώς πέτυχε; Στο να υπόσχεται ανύπαρκτους διορισμούς σε όλη τη Χαλκηδόνα εκμεταλλευόμενος την επερχόμενη κρίση ή μήπως στο ότι τα 1.300.000 που του άφησε ο προηγούμενος τα μοίρασε αφειδώς σε ένα σωρό έμμισθες θέσεις κολλητών, γλυφτών και παρατρεχάμενων;
    Για να μην πούμε για τα βουναλάκια του γκολφ που έκανε στις πλατείες και τους δρόμους ήπιας κυκλοφορίας με τα κόκκινα τουβλα΄κια (πόσο αλήθεια κόστισαν?) που συμπτωματικά έγιναν εκεί που μένουν οι δημοτικοί του σύμβουλοι? Αρκετά με το παραμύθι της πετυχημένης διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Raspoutin ποιός? Ο επαγγελματίας συκοφάντης με τα υπονοούμενα που μόνο ο ίδιος καταλαβαίνει. Ε όχι ρε παιδιά και Raspoutin το νούμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαστε στο 2011 και σε λίγες μέρες θα μπούμε στο 2012 κι αντί να περπατάμε μπροστά χρόνια και χρόνια τα ίδια θλιβερά ονόματα. Άνθρωποι πολιτικά ανύπαρκτοι και με μηδενικό έργο, άνθρωποι χαμηλής αισθητικής, ανύπαρκτης καλλιέργειας και παιδείας που μαζεύουν σταυρούς υποσχόμενοι την... πολυπόθητη θεσούλα στο δήμο ή κάποιο χαμερπές ρουσφετάκι. Κι ένας τοπικός τύπος -με ελάχιστες εξαιρέσεις- κακέκτυπο του ελληνικού τύπου της διαπλοκής που σκάει σα φούσκα εδώ και καιρό. Πρόσωπα που κουράσανε και μας αηδιάσανε. Όλοι τους...
    Ώρα να πάμε μπροστά με κάποιον από το πουθενά. Πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνει απ' ό,τι τα κάνανε όλοι αυτοί. ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να πάμε μπροστά με κάποιον από το πουθενά...???

    Στο πουθενά θα μείνεις Χαρούλη... ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ...
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΑΞΙΖΕΙΣ !

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ !!! ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΔΟΛΟΠΛΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παιδιά η ερώτηση που έθεσα περί "επιτυχημένου δημάρχου" αφορούσε τον Αποστολάκη και όχι τον Γρετζελιά.

    Τις επιτυχίες του Γρετζελιά τις ξέρω από καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα πει επιτέλους κάποιος την αλήθεια ότι η «Νέα Προοπτική» της περασμένης 4ετίας (όχι αυτό το σημερινό υβρίδιο) είναι δημιούργημα Χάρη, με δυσαρεστημένους παλιούς πρασινοφρουρούς από το βαθύ πασόκ και φυσικά κάποιους δεξιούς, για να πέσει ο Παπαμικρούλης που δεν άφηνε να μπαίνει χέρι στο βάζο με το μέλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ Περιπτερά

    Δεν σχολιάζουμε τον μακαρίτη τον Αποστολάκη.
    Ότι και να έκανε πήγε στην αλήθεια του..

    Για το καμάρι μας μιλάμε, τον άνθρωπο φαινόμενο!!
    Άλειψε την καρέκλα του με ψαρόκολλα και δεν λέει να ξεκολλήσει...αυτός διαφεντεύει τον τόπο μας.
    Είναι που είναι για τα πανηγύρια οι Προοπτικάριοι υπάρχει και ο Αφέντης που βάζει
    τρικλοποδιές, ομολογώ πως είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
    Σαν παράσταση ωραία, αλλά ο τόπος πάει πίσω..
    Αλίμονο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ;
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ ΟΧΙΕΣ
    Οι παλιοί θα θυμούνται την ρήση του Κατσιφάρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι «αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας»...
    Τηρουμένων των αναλογιών, το ίδιο ισχύει και για τους ένθεν και ένθεν στην φωτογραφία του μακαρίτη του Γιώργου.
    Δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι. Οι περισσότεροι σύμβουλοι του Γιώργου έπαιρναν λάμψη και δόξα από τον ίδιο. Ετερόφωτοι. Με τον χαμό του Γιώργου φάνηκε δυστυχώς και η γύμνια της παράταξης «Νέα Προοπτική» σε έμψυχο δυναμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @3:12
    Πράγματι με τη συμπεριφορά του ο Χάρης έσπρωξε τους Νέο-Χαλκηδονιώτες ΝΔ-κράτες στην αγκαλιά του Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3.12΄
    Θα συμφωνήσω για όσα γράφεις, πλην ενός...
    Οι απευθείας αναθέσεις επί"Κομνηνού..." έδιναν κι έπαιρναν! Αποκορύφωμα αυτής της σκανδαλώδους συμπεριφοράς ήταν η ανέγερση του δημαρχείου με απευθείας ανάθεση!!!
    Όλοι καταλαβαίνουμε... άρα δεν άφηνε κι άλλους να βουτάνε δάχτυλο στο βάζο με το μέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μία ανθρώπινη συμβουλή στην κόρη του συγχωρεμένου.
    Μην γίνεσαι παίγνιο στα χέρια των πολιτικάντηδων που σε χρησιμοποιούν και σε σπρώχνουν σε φιλική κουβέντα, που σε εκθέτει και προσβάλει την μνήμη του πατέρα σου. Κοίτα τις σπουδές σου και το μέλλον σου δίπλα στην μητέρα σου και άσε τους εμπόρους της δημοτικής πραμάτειας να περιφέρουν την απόγνωσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ!! ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ,ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΛΕΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΦΑΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΓΡΕΤΖΕΛΙΚΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ(Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ). Ο ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ!
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ "ΕΦΥΓΕ" ΑΔΙΚΑ!!!
    ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ! ΑΝ ΤΟΝ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι σχέση έχουν οι κομματικές επιλογές με την αποτελεσματικότητα ενός δήμαρχου!
    Εντάξει ....μικρούληδες θέλετε να τα ανακατέψετε όλα μήπως και ξανάρθετε ως επιτυχημένοι και ξαναρχίσει το πάρτι...
    Υπάρχει καμιά σύγκριση ανάμεσα στον αείμνηστο και στον δικό σας; Ο Γιώργος έφτιαξε το δημαρχείο σε μια 4ετία όταν εσείς παρά τις απευθείας αναθέσεις δεν τα καταφέρατε ποτέ! Να πούμε και για άλλα; Επιτυχημένος ήταν λοιπόν κι όχι αποτυχημένος όπως ο επί 23 χρόνια ταξιδεύων από χώρα σε χώρα δικός σας που δεν κατάφερε ή δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει τίποτε άξιο λόγου στην Νέα Χαλκηδόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. -Αν δεν είχε το μαύρο του το χάλι ο Γρετζελιάς, ο Αδαμόπουλος δεν έβγαινε!
    -Αν δεν είχε το μαύρο του το χάλι ο Αδαμόπουλος, ο Κόντος δεν έβγαινε!
    -Αν δεν ήταν ερείπιο ο Κόντος, ούτε 3ος θα ερχόταν, ούτε ο μακαρίτης μα πολύ περισσότερο η χήρα του δεν θα κέρδιζε!
    Αν δεν ήταν ερείπιο ο Τομπούλογλου η χήρα Αποστολάκη δεν θα τον κέρδιζε!
    Αν δεν ήταν ερείπιο ο Γρετζελιάς θα κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος!
    Αν δεν ήταν ερείπιο ο Παπαμικρούλης, ούτε ο Αποστολάκης θα τον είχε κερδίσει, και στις εκλογές θα ήταν ξανά υποψήφιος δήμαρχος!
    Όλοι αυτοί αποτελούν παρελθόν σε ότι αφορά υποψηφιότητα τους ως δημάρχων…
    Το ανάλογο ισχύει και για μαραμένες υποψηφιότητες όπως π.χ. Μάλλιου, Τομπούλογλου και λοιπών που η ζωή μετέτρεψε την φιλοδοξία σε μωροφιλοδοξία…
    Στον παραπάνω κατάλογο απλά θα προστεθεί η νυν δήμαρχος η οποία δεν είναι καν ερείπιο, κι αυτό γιατί δεν έχτισε… τίποτα στο «οικόπεδο» που της παραχώρησαν οι δημότες με την ψήφο τους! Επίσης καμιά πιθανότητα δεν έχουν κι όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας χωρίς εξαίρεση, γιατί αποδείχθηκε ότι κανείς δεν έχει το ανάστημα του ηγέτη που παίρνει πάνω του την ευθύνη και βάζει τον καθένα στην θέση του…
    Επομένως κάποιος άλλος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος και πάντως ελπίζω η απελπισία να μην μας ρίξει σε κανέναν Βούρο… ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο νούμερο!
    Αυτή νομίζω είναι η αλήθεια μας αρέσει ή όχι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κι απο μένα μια ανθρώπινη συμβουλή στην κόρη του Γιώργου Αποστολάκη
    Οσοι από εμάς που έχουμε μεγαλώσει και ζούμε μέχρι σήμερα στη Χαλκηδόνα , καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως σε χρησιμοποιεί ο Γρετζελιάς και γνωρίζουμε πολύ καλά ποιά είναι η αλήθεια , όπως την γνωρίζεις κι εσύ. Αφού λοιπόν όπως δήλωσες "αισθάνεσαι τον πατέρα σου συνεχώς δίπλα σου" , είναι καιρός να σεβαστείς την μνήμη του. Και αν εσένα δεν σε βοηθάει το νεαρόν της ηλικίας σου , ας φροντίσουν από το οικογενειακό σου περιβάλλον , τουλάχιστον να σε προστατέψουν και να μην εκτίθεσαι τόσο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 9.02
    ΑΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ...ΜΙΚΡΟΥΛΗ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝ Ω ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ.... ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ .ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΒΑΘΜΟ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ .ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ! Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ!!!!!

    ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑ ΧΑ ΧΑ,
    μη φοβάσαι ρε Τρομοκρατημένε...

    Αυτός... (Παπαμικρούλης)
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ...
    τώρα θα ξυπνήσει ;;;

    Αλλά και να ξυπνήσει, πάλι κοιμισμένος θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Παπαμικρούλης για πλάκα τις παίρνει τις εκλογές έτσι και κατέβει. Εδώ ο Αποστολάκης με τόση αβάντα και από το βαθύ Πασοκ και από τη δεξιά και τόσο σπρώξιμο το 2002 με εφημερίδα στο πλευρό του (επιτέλ) και κέρδισε στο νήμα καταιδρωμένος για λίγες ψήφους έχοντας τον Παπαμικρούλη με φθορά 20 ετών. Κι εδώ που τα λέμε απ' όλους όσους ασχολήθηκαν με τους δήμους και στις 2 πόλεις ήταν και είναι ο σοβαρότερος όσο κι αν πονάει αυτή η αλήθεια κάποιους που ακούνε το όνομα και πετάγονται σαν ελατήρια. Το μόνο κακό του Παπαμικρούλη ότι δεν είχε ισάξιους με αυτόν συνεργάτες. Αλλά μήπως είχαν κι έχουν οι υπόλοιποι. Ειδικά στην περίπτωση ΝΕΑ ΠΡΟΠΤΙΚΗ φάνηκε ότι χωρίς Αποστολάκη όλοι οι υπόλοιποι αποτελούν ένα τσούρμο τυχαίων πολιτικάντηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οοοουυυυυυσσσστττττ !!!!!!2 Ιανουαρίου 2012 στις 10:04 π.μ.

    Ε ρε βούρδουλας που σας χρειάζεται...

    Σα δε ντρέπεστε λέω γω...
    ...να συζητάτε ακόμα στις μέρες μας,
    για άτομα από το βαθύ πασοκ.

    Παπαμικρούλης και Γρετζελιάς είναι ίδια ΦΑΡΑ
    το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ σε όλο του το μεγαλείο.

    Στον αγύριστο κι οι δυό τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οοοουυυυυυσσσστττττ !!!!!! είσαι πολύ μα πάρα πολύ βαθιά νυχτωμένος ή απλά δεν ξέρεις τίποτα από την ιστορία των δύο πόλεων.

    Μάθε λοιπόν ότι Παπαμικρούλης και Γρετζελιάς δεν έχουν ανταλλάξει καλημέρα εδώ και πολλά χρόνια. Και η κολώνια αυτή κρατάει από τότε που ο μούσιας ήθελε να επιβάλει ως Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένους αντιδημάρχους στον Παπαμικρούλη. Ο φαινομενικά ήρεμος και μικρός το δέμας Παπαμικρούλης δεν ήταν από αυτούς που δέχονταν καπελώματα ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από κανέναν.

    Συγκρίνοντας τον Παπαμικρούλη με τον Γρετζελιά είναι σαν να συγκρίνεις τη βούρτσα με........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αθάνατος πασοκισμός!!4 Ιανουαρίου 2012 στις 5:14 μ.μ.

    Να βλέπεις μια ολόκληρη κοινωνία να καταρρέει...
    μια ολόκληρη μεσαία τάξη να εξολοθρεύεται...
    και νάχεις και τα "πρωτοπαλίκαρα" (σε τοπικό επίπεδο)
    αυτής της πρωτοφανούς στην ιστορία βαρβαρότητας,
    όπως τους διαβόητους Γρετζελιά & Παπαμικρούλη...
    να κονταροχτυπιούνται, για να γίνουν αρεστοί...
    και εν τέλη "αρχηγοί"... και ως συνήθως,
    καθώς είναι αδίστακτοι και παντελώς ασυνείδητοι,
    κάνουν τα πάντα για την τοπική εξουσία...
    με αμοραλισμό και απύθμενο θράσος...

    Βιώνουμε πλέον την εποχή του ωμού,
    κυνικού και απροσχημάτιστου...

    Αθάνατος ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΣ ποτέ δεν αλλάζει!!

    Γιατί Πασοκισμός δεν είναι ένα όνομα..
    δεν είναι ένας αρχηγός.. δεν είναι ένα κόμμα..
    δεν είναι ούτε καν το Πασοκ..
    Είναι πρωτίστως μια αχαλίνωτη βουλιμία για εξουσία,
    είναι η αλαζονεία, ο καιροσκοπισμός, η κακοήθεια,
    ακόμα και ο δοσιλογισμός...

    Τέτοιους θέλετε;;; Παπαμικρούληδες ή Γρετζελιάδες;;
    που μας έχουν οδηγήσει στην αναξιοπρέπεια..
    να βγαίνουν τώρα χωρίς ντροπή...
    προσπαθώντας να μας πείσουν για την Αξιοσύνη τους;;;

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 5:14 όλο αυτό το έγραψες μόνος σου ή στο υπαγόρευσε κάποιος; Γιατί τελικώς επείσθην ότι δεν ξέρεις τίποτα για τα τοπικά. Απλά τρολλάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή