Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ληστεία στον οίκο ανοχής της Αντιοχείας

Όπως έγραψε το http://www.in.gr "Στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Αντιόχειας, στις 2:15, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε οίκο ανοχής και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο έως στιγμής
χρηματικό ποσό."

9 σχόλια:

  1. Μα καλά τι είναι αυτά που μαθαίνουμε!
    Ο οίκος είναι παράνομος αφού λειτουργεί χωρίς άδεια. Ο παράνομος μπορεί να δηλώνει ότι κάποιοι παρανόμησαν και τον λήστεψαν. Τώρα όμως πρέπει παράλληλα να διωχθεί ως παράνομα λειτουργών και να κλείσει!
    Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί, τι κέρδη να έχουν αυτές οι κακόμοιρες κοπέλες που αναγκάζονται να εκδοθούν για να βγάλουν το παντεσπάνι τους, εε συγνώμη το ψωμάκι τους θέλω να πω, που να είναι επικερδής η ληστεία.

    Βέβαια μπορούν με την προσκόμιση των αποδείξεων που κόβουν στους πελάτες τους να αιτηθούν έκπτωση από τη φορολόγησή τους στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.


    Ελπίζω να μην ήταν μέσα κανένας ανωνυμοεπώνυμος φιλαδελφειωτης, γιατί μάλλον όταν θα σήκωσε ψηλά τα χέρια δε θα είχε προλάβει να ανεβάσει τα σώβρακά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οίκος πολυτελείας; Γιατί όχι;12 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:11 μ.μ.

    Από τα 200 περίπου αυτοαποκαλούμενα sex studios που υπάρχουν στην Αθήνα (όπως είναι και τούτο και το άλλο στη Σκρα), 6 (!!!!!) μόνο διαθέτουν άδεια! Τα άλλα είναι κει και λειτουργούν, κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας.(Αλλά στο μεγάλο πορνείο που λέγεται Ελλάς, τι σημασία έχουν αυτά;)
    Και όχι μόνον αυτό, αλλά τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η ζωή συνδημοτών μας, αφού η λειτουργία τέτοιων οίκων εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους. Και εν τέλει, αυτό είναι το ζήτημα: Μαζί με τις πόρνες, τα τραβεστί και τις αφέντρες με τα μαστίγια, ανακατεύονται το βρόμικο χρήμα, οι προσωπικοί λογαριασμοί οι κανόνες της νύχτας, και πού ξέρει κανείς τι άλλο...
    Χρειάζεται προσοχή και σωφροσύνη λοιπόν. ΚΑΙ από κάποιους που ελαφρά τη καρδία και με στρεβλό τρόπο υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, το άνοιγμα των επαγγελμάτων και άλλα ήσσονος σημασίας ζητήματα.
    Προχθές είχαμε ληστεία με απειλή όπλου.
    Αύριο τι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω πολλά ανοιχτόμυαλα άτομα και προπάντων έξυπνα άτομα στο δήμο...για τους αποπάνω λέω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς οι ανοιχτόμυαλοι θέλουμε οίκους ανοχής νόμιμους με περιοδικότητα στους γιατρούς, εφορία κλπ. Όλοι οι υπόλοιποι τρέξτε λοιπόν στους δρόμους σαν τα σκυλιά, στις μαύρες με τους νταβάδες στην επόμενη γωνία, στη βρωμιά,εξαθλίωση, εκμετάλλευση και δυσωδία. Προτιμώ την Τζούλια και κάθε Τζούλια νόμιμη που το γουστάρει και με φαντασιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ Κ.Κ.ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.????
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με πληροφορίες το όλο θέμα δεν είχε αρχικά να κάνει με ληστεία. Απλά ζηλότυπη – αλλά φειδωλή σε «παροχές» - σύζυγος παρατήρησε τελευταία ότι, παρ όλο που σύμφωνα με τον αείμνηστο Ροϊδη το ισχυρότερο «διεγερτικό» είναι η αποχή, το έτερόν της ήμισυ δεν ήταν ιδιαίτερα «ανεβασμένο». Διαπίστωσε ωστόσο ότι η συμπεριφορά του προς τα άτομα του άλλου φύλλου του περιβάλλοντός τους –κουμπάρες, φίλες κλπ- ήταν άψογη, όταν δε έβγαινε μόνος από το σπίτι κυκλοφορούσε μόνο με άτομα του ιδίου φύλλου. Υποπτεύθηκε τα χειρότερα, κάποια δηλαδή «μεταστροφή» αλλά, σκέφτηκε, παλιός γάϊδαρος καινούργια περπατησία δεν γίνεται, γίνεται; Μη μπορώντας να βγάλει άκρη ανέθεσε αντί αμοιβής την υπόθεση σε επαγγελματίες του είδους. Αυτοί έχοντας ακούσει τα περί του οίκου εν Δήμω –ρεζίλι βλέπετε έχουμε γίνει στο πανελλήνιο – εύκολα διαπίστωσαν ότι ο υπ όψη κύριος και η παρέα του – ομοιοπαθείς επί το πλείστον – επισκέπτονταν συχνά-πυκνά τον υπ όψη οίκο – κατ άλλους ανοχής, κατ άλλους απωλείας, κατ άλους ηδονής κλπ. Προκειμένου λοιπόν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα «πειστήρια» ώστε να εισπράξουν τα συμπεφωνημένα, «μπουκάρισαν» στον οίκο αυτό όπου όμως διαπίστωσαν ότι και άλλοι επιφανείς συνδημότες μας χρησιμοποιούσαν τις παρεχόμενες «εκτονωτικές» υπηρεσίες του και προκριμένου να μην γίνει σαφώς αντιληπτός ο σκοπός τους, μετά τη λήψη των απαραιτήτων φωτογραφικών «ντοκουμέντων» σκηνοθέτησαν ληστεία. Έτσι, πέραν των φωτογραφιών εξασφάλισαν και άλλα «πειστήρια», τους πήραν δηλαδή και τα σώβρακα.
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (συνέχεια)
    Μα, θα μου πείτε, τι αξία έχει ένα σώβρακο και μάλιστα μεταχειρισμένο; Σκεφτήκατε όμως πόσο μπορεί να είναι κάποιος διατεθειμένος να αγοράσει το ίδιο του το σώβρακο συνοδευόμενο μάλιστα από μερικές φωτογραφίες ώστε να μην πέσει σε λάθος χέρια; Η όλη λοιπόν «επιχείρηση» αποδείχθηκε τόσο αποδοτική ώστε οι ψευτο-ληστές ευχαρίστως παραχώρησαν σημαντικό τμήμα των εισπράξεων στις εργαζόμενες στον οίκο για την τρομάρα που πέρασαν κι έτσι έμειναν όλοι ικανοποιημένοι. Όλοι; Ναι όλοι. Διότι λέγεται ότι όταν η παραπάνω ζηλότυπη αλλά φειδωλή σε παροχές κυρία παραπονέθηκε στην μητέρα της για τα διαμειφθέντα, άκουσε την έμπειρη γηραιά κυρία να της λέει αλληγορικά πως όποιος δεν τρώει στο σπίτι του αρκετό και καλό φαγητό καταφεύγει στα εστιατόρια και ότι δεν συμφέρει να τρώει κανείς έξω τώρα σε εποχή κρίσης και να δεί τι θα κάνει. Αποφάσισε λοιπόν και αυτή και όχι μόνο αύξησε τις «παροχές», αλλά άρχισε να εφαρμόζει και κάποιες «βελτιωμένες» τεχνικές που χρησιμοποιούν στα «εστιατόρια» και τελικά ανακάλυψε ότι δεν είχε κανένα λόγο να είναι ζηλότυπη διότι ο κύριος, προς τέρψιν και της ιδίας φυσικά, «έτρωγε» πλέον μόνο σπίτι. Και ζήσανε αυτοί καλά και μείς θα δούμε.
    Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μάθατε τα νέα.

    Η περιφέρεια έκρινε καθόλα νόμιμες τις αποφάσεις επί δημαρχίας Κόντου για τους οίκους ανοχής.

    Περαστικά κ. Γρετζελιασε σε σας και στους συνοδοιπόρους σας εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή