Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Κοκκορομαχίες στα λόγια, ψήφος στην πράξη για τον Εσωτερικό Οργανισμό του Δήμου

Πολλές διαφωνίες στα λόγια, κυρίως από το γνωστό νούμερο, λαϊκισμοί του τύπου "να αφαιρεθούν οι ειδικοί συνεργάτες της Δημάρχου", και τελικά υπερψήφιση του νέου Εσωτερικού Οργανισμού του Δήμου περιελάμβανε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Καμία είδηση που να
ενδιαφέρει τους δημότες. Απολύτως καμία.

2 σχόλια:

  1. Ένας Ευρωπαίος της Προόδου23 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:05 μ.μ.

    Κύριε Διαμαντή, η μεγάλη είδηση είναι ότι τον οργανισμό τον συνέταξαν για τον εαυτό τους, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του δήμου και όχι κάποιο εξειδικευμένο γραφείο οργάνωσης - διοίκησης.
    Αντιλαμβάστε λοιπόν πόσο εκσυγχρονισμένος, λειτουργικός και οικονομικός οργανισμός θα είναι. Αξίζει να μάθουμε ποιοι ειδικοί επιστήμονες του δήμου συνέταξαν τον οργανισμό και με τι σχετική εμπειρία στο managment δημόσιας διοίκησης.
    Μια ιδιωτική επιχείρηση μεγέθους του δήμου, θα άφηνε ποτέ μια τέτοια οργανωτική διαδικασία? Την επόμενη μέρα θα έκλεινε η επιχείρηση. Στο δημόσιο όμως (όπως στον δήμο μας), τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει, δεν θα κλείσει ποτέ, ας είναι καλά τα κορόϊδα οι δημότες που ψηφίζουν λαϊκιστές και βολεψάκηδες.
    Να σημειώσω ότι ο οργανισμός ψηφίστηκε απ' όλες τις παρατάξεις. Γιατί βέβαια δεν είναι κορόϊδα να τα βάλουν με τους δημοσίους υπαλλήλους - ψηφοφόρους τους. Ελπίζω τώρα με τον καινούργιο οργανισμό να μην βλέπω στα κλαδέματα στους δρόμους επτά εργάτες αντί για δύο. Αλήθεια τα ξύλα από τους ευκαλύπτους ποιος τα πήρε?
    Ο Τομπούλογλου που το παίζει δεξιός, είναι άξιος της λαϊκίστικης δεξιάς που τον μεγάλωσε και μας καταστρέφει (μαζί με όλη τη μαφία της βουλής - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).

    Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα - η οποία όμως είναι σε καλύτερη θέση από μας στην διαφθορά της δημόσιας διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευρωπαίε της προόδου θα είχα κάμποσα να προσθέσω σε αυτά που γράφεις γι αυτό το μείζον θέμα που σχετίζεται με το παρόν και το μέλλον του δήμου. Ένα μόνο θα πώ: Αυτοί που ονειρεύονται να διοικήσουν τον δήμο θα τον παραλάβουν όπως συνέβαλλαν να διαμορφωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή