Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τα νέα του Ιωνικού

ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΝΙΚΗ επί του  ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ( 25-16,25-16,22-25,25-19 )

Η ομάδα του Ρούση δια μία ακόμη φορά ήτανε εκπληκτική νικώντας στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου και τον ΣΦΠ Χανίων με
3-1 σετ

Η ομάδα του Ιωνικού απολαμβάνει την 1η θέση την 4η αγωνιστική αήττητη ,χωρίς απώλεια πόντων .

<<Η ομάδα μας σε όλες τις γραμμές λειτούργησε υποδειγματικά και έφτασε δίκαια στην νίκη >>
Δήλωσε ο πρόεδρος του Ιωνικού ΑΣ  Χ.Σύλλας .

ΗΤΤΑ ΤΗΝ 5η αγ.ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ
        (25-16,25-16,25-23)


ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ


ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΕΚ –ΙΩΝΙΚΟΣ 3-0 .                                         ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
(25-23, 25-20,27-25 )

Έγινε ένα υπέροχο παιχνίδι στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας -του σχολικού συγκροτήματος  -παρουσία 700 φίλων της ΑΕΚ   με νικήτρια την πρωτοπόρο ομάδα της ΑΕΚ με 3-0 σετ .                                     Βάσει της απόδοσης μας δικαιούμαστε τουλάχιστον 1 βαθμό
Η ομάδα της ΑΕΚ δια μία ακόμη φορά πολύ καλή , δίκαια συγκαταλέγεται σαν το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Απόλυτα ικανοποιημένοι για την απόδοση και την προσπάθεια των παικτών δήλωσαν  ο κόουτς του Ιωνικού ΑΣ Νικηφορίδης  Κώστας και ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Κώστας Καλοβυρνάς.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ Α.Ο.Ν ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ 3-0                                       (25-20,25-21,25-23)

Εντυπωσίασε ο Ιωνικός ΑΣ στην νίκη επί της  Αργυρούπολης με 3-0 σετ, μόνο στο 3ο σετ ο Ιωνικός αντιμετώπισε δυσκολίες                                                             Η άμυνα και το μπλοκ ήτανε τα βασικά εκείνα στοιχεία της επικράτησης μας .                                                                Μετά την νίκη αυτή η ομάδα μας σκαρφάλωσε στην 2η θέση σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕΚ που ηττηθηκε  από τον Εθνικό Πειραιά με 3-0.


ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΙ << ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ >> ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΣΟΣ 30-22                                         ( 3η αγωνιστική )

Πολύ δύσκολη αναμένεται η φετινή χρονιά με βασικό στόχο την παραμονή της ομάδας .Ο Ιωνικός ΑΣ κάνει μία νέα προσπάθεια με ταλαντούχους αθλητές μέσα από τις υποδομές του ,θέλοντας να δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης δεκαετίας .Αυτή η προσπάθεια θέλει πίστη και επιμονή για να υλοποιήσουμε αυτό το στόχο .                                                                                                                            Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο που πιστεύει σε αυτά τα παιδιά και θεωρούμε  ότι ο χρόνος …τρέχει για μας .                            Η ομάδα των Ανδρών  απαρτίζεται από Έφηβους μέλη  των  μικρών Εθνικών ομάδων  .

ΕΦΗΒΟΙ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 34-22
( 7η αγωνιστική ,7 νίκες 14 βαθμοί )
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 17-36 (8η αγωνιστική ,8 νίκες ,16 βαθμοί )
ΠΑΙΔΕΣ ( 5αγώνες 4 νίκες 1ήττα 8 βαθμοί )
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 8-30
      (4 αγώνες 3 νίκες 1 ήττα  6 βαθμοί )
    


ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ  

ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ 67-64 (7η αγ )

Ήττα τη ομάδας μας από τον Χολαργό  στο Ζαχαρίας  Αλεξάνδρου 67-64 .                 Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι αλλά τα καθοριστικά λάθη σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού μας υποχρέωσαν στην 2η ήττα μας.

Μεγάλη απώλεια εδώ και 2 μήνες η αποχή λόγω τραυματισμού από τους αγώνες του Τσακιρίδη Αλέξη που μας αφήνει αδύναμους πολύ στην νευραλγική θέση του πλέι μέικερ .

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 71-49 (8η αγ )



ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Επίσημο τμήμα του Ιωνικού ΑΣ  η Ενόργανης Γυμναστική                   (μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ)

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 6ης ΘΕΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ                                                                                          ( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ )

Μετά από πολυετή προετοιμασία της Διοίκησης του Ιωνικού ΑΣ, κατέθεσε   έναν πληρέστατο  φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ένταξη του στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  . Η Ε.Γ.Ο  τον ενέκρινε και αποφάσισε από τις αρχές Νοεμβρίου 2011 ο  ΙΑΣ   να είναι επίσημο μέλος της !                                  


Οι αθλήτριες του Ιωνικού ΑΣ  της Ακροβατικής Γυμναστικής που κατέκτησαν την 6η Πανελλήνια θέση είναι οι Περιβολαρακη Παναγιώτα,Τσουλιχάη Χριστίνα.

Προπονήτρια η ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα  ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου