Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Λαϊκή Συνέλευση σήμερα το απόγευμα


8 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ;25 Ιανουαρίου 2012 στις 1:09 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ [ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑ ΑΦΙΣΣΕΣ ΚΤΛ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλουμε άλλα χαράτσια. Να πληρώσουν οι Ευρωπαίοι για μας. Τα άδεια ταμεία να γεμίσουν τώρα από τους Ευρωπαίους για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε παιδιά, που θα χωρέσουν οι χιλιάδες του λαού μέσα στο "κοινωνικό κέντρο αγώνα και αλληλεγγύης;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκιο έχεις Ανώνυμε 25/1 5:02 ΑΜ

    Από το 1984 που μας δίνουν χρήματα οι Ευρωπαίοι για ανάπτυξη και εμείς τα κάνουμε προσλήψεις, επιδοτήσεις για τους αγρότες και έχουμε κάνει αποβιομηχάνιση στη χώρα, αυτοί φταίνε που δεν υπολόγισαν ότι τα έδιναν σε ραγιάδες, νόμιζαν ότι τα έδιναν σε ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτοί οι αριστεροι βούλιαξαν την χώρα! Ζήταγαν αυξήσεις και έκαναν αγώνες για δικαιώματα! Δεν υπάκουγαν στις κυβερνήσεις και έφερναν σε δύσκολη οικονομικά θέση εργοδότες και κυβερνήσεις! Δώσανε, δώσανε οι εργοδότες, αφυδατώθηκαν οι δυστυχείς, έφαγαν οι διάφοροι αριστεροί με χρυσά κουτάλια την περιουσία του δημοσίου, το στέγνωσαν! Τι να σου κάνει μετά ο Παπαδήμος που φαίνεται πως είναι καλή ψυχή ο καημένος και πασχίζει να βρει λεφτά να μοιράσει στον λαό που πεινάει εξαιτίας της ανεύθυνης αριστεράς!
    Επιτέλους δεν υπάρχει ένας καπετάνιος να πιάσει το τιμόνι να το πάρει όλο δεξιά να σωθεί η χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 09:23

    Όχι, σίγουρα δεν βούλιαξαν τη χώρα "αυτοί οι αριστεροί". Απλώς "αυτοί οι αριστεροί" κάνουν ό,τι μπορούν για να μη βγεί ποτέ η χώρα στην επιφάνεια.
    Επίσης, κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνει αυτή η χώρα κάτι μεταξυ Ουγκάντας και Μπάγκλαντες.
    Α, ξέχασα. Υπάρχουν και οι θιασώτες του μοντέλου της Βόρειας Κορέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι, αυτοί οι αριστεροί μας κατάντησαν εδώ που βρισκόμαστε, αυτοί μας οδηγούν σε συνθήκες Ουγκάντας και Μπάγκλαντες, α, ξέχασα και Βόρειας Κορέας...
      Αυτοί οι αριστεροί έφεραν τους Άγγλους και μακέλεψαν στα Δεκεμβριανά την Αθήνα, έκαψαν τα δάση γιατί δεν τα έβγαζαν πέρα με τους αντάρτες, άνοιξαν τα ξερονήσια και έστειλαν εκεί ότι αξιολογότερο είχε εκείνη την εποχή η Ελληνική κοινωνία, έκαναν εκτελέσεις αριστερών, ζητούσαν δελτία κοινωνικών φρονημάτων, και όλα αυτά τα έκαναν για να κατηγορήσουν αργότερα τους δεξιούς!
      Αυτοί οι αριστεροί έκαναν την Ελλάδα την μοναδική χώρα που δίωκε μέχρι θανάτου όσους αντιστάθηκαν στους Γερμανούς και έδωσαν την εξουσία στους συνεργάτες τους, και δεν αρκέστηκαν σ΄ αυτό αλλά φρόντισαν να είμαστε η μόνη χώρα που δεν αναγνώρισε την εθνική της αντίσταση!!!
      Α, ρε αριστεροί μας καταστρέψατε με τους πράκτορες σας που τοποθετήσατε στις εθνικές κυβερνήσεις ως υπουργούς σκόπιμα για να μην μπορέσει ποτέ να βγει η χώρα στην επιφάνεια!

      Διαγραφή
  7. @ΖΖΙΖΕΛ
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ !ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ(ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ)ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ(ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΙΛΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ) ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΙ ΜΑΣ ΕΣΩΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή