Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πολύς κόσμος στην πίτα της "Καλημέρα Όμορφη Πόλη"

Πολύ μικρό αποδείχθηκε το Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, για να φιλοξενήσει την πολύ μεγάλη συγκέντρωση της παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» (υπολογίζονται πάνω από 500 οι παριστάμενοι), με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας. Εκατοντάδες κόσμου αψηφώντας το τσουχτερό κρύο έδωσαν βροντερό παρών στο κάλεσμα του Χάρη Τομπούλογλου. Ο κόσμος είχε κατακλύσει ασφυκτικά την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, τον προθάλαμο, τις σκάλες και το ισόγειο, ενώ πολλοί δεν μπόρεσαν καν να εισέλθουν. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που ο κόσμος εκφράζεται μάλλον
αρνητικά για την πολιτική και τους πολιτικούς, είτε της κεντρικής πολιτικής σκηνής είτε της Αυτοδιοίκησης. Χθες όμως φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο κόσμος διαθέτει αισθητήριο και δεν «τσουβαλιάζει» τους πάντες και τα πάντα…




Η εκδήλωση καρέ-καρέ…
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν τα στελέχη της παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», Χρήστος Τριανταφύλλου και Ματίλντα Αναστασιάδη.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης βραβεύθηκε τον Αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Μπόβο και από τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της παράταξής μας Χρήστο Κοπελούσο, Σωτήρη Κοσκολέτο, Σπύρο Γραμμένο, Γιάννη Τομπούλογλου, Θανάση Κοσσύφη, Αλέκα Φακίνου, Ηλία Σταματελόπουλο και Νίκο Λούτα η πρώην χορωδία του Δήμου Νέας Χαλκηδόνας η οποία και διαλύθηκε από την νυν Δημοτική Αρχή.
Διαβάστηκε μήνυμα-χαιρετισμός για την εκδήλωση του συντοπίτη μας Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιάννη Βούρου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω των τρεχουσών εξελίξεων στην Α.Ε.Κ. ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι παριστάμενοι Δήμαρχοι Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας. Και οι τρεις μίλησαν με πολύ «θερμά» λόγια για τον επικεφαλής της παράταξης Χάρη Τομπούλογλου.
Το παρόν ακόμη έδωσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Παπασυνεφάκης και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Λουκάτος, οι οποίοι και ευλόγησαν την Βασιλόπιτα.
Επίσης με την παρουσία τους μας τίμησαν οι: Χαράλαμπος Μπόβος (Αντιδήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας), Ρούλα Κοσμά (Δημοτική Σύμβουλος και π. Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας), Στέφανος Γατσούλης (π. Πρόεδρος του Δ.Σ. Ν. Φιλαδέλφειας), Κώστας Γιαννόπουλος (π. Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας), Νίκος Σταθόπουλος (π. Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας), Παναγιώτης Αθανασόπουλος (π. Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας), Πρόδρομος Μπιλικαϊδης (π. Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας), Θανάσης Καλύβης (π. Αντιδήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας), Δήμητρα Δερμανούτσου (Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας), Άννα Κατσαρού (Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας), Μαρία Σκούπρα (Τοπική Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας), Μαριγούλα Οικονόμου (Τοπική Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας), Σταύρος Σκαρπαθιώτης (π. Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας), Φάνης Δρεπανιάς (π. Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας), Άντα Γεωργακοπούλου (π. Δημοτική Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας), το στέλεχος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ν. Φιλαδέλφειας και μέλος της Επιτροπής Ισότητας του κόμματος Ρούλα Πατίλη, ο Πρόεδρος της Β5 ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ. Σάκης Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας Γιώργος Ψαρούλης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Μιλτιάδης Παντελιάς, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Δημοκρατικής Συμμαχίας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ρένος Αρβανίτης, ο πρώην Πρόεδρος της Β5 ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ. Κώστας Τσαγκάς, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοντονής και η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου.
Παρόντες επίσης πολλοί εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, αθλητικών συλλόγων, μέσων ενημέρωσης της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο: Απόστολος Κόντος (π. Πρόεδρος Ιωνικού Ν.Φ.-παλαίμαχος διεθνής Καλαθοσφαιριστής), Χρήστος Σύλλας (Πρόεδρος του Ιωνικού Αθλητικού Συλλόγου), Γιάννης Γεωργακόπουλος (Πρόεδρος του Χαλκηδονικού Αθλητικού Συλλόγου), Γιάννης Αντωνόπουλος (Πρόεδρος Πολιτιστικής Αναγέννησης), Ελένη Κανατά (Πρόεδρος Κρητών Ν.Φ.-Ν.Χ.), Κατερίνα Γιαζιτζή (Πρόεδρος Συλλόγου Αντιοχειτών), Γιώργος Ζαρανίκας (Πρόεδρος Συλλόγου Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας), Ειρήνη Κορμέντζα-Σταματοπούλου (Πρόεδρος Συλλόγου Θεοδωριανιτών Άρτας), Σοφία Βρεττέα (Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας), Δημήτρης Μαναράκης (Παλαιοί Πρόσκοποι Νέας Φιλαδέλφειας), Φανή Φωκαϊδου (ΕΚΣ Αεροπροσκόπων), Έλλη Καρακούλη (Πρόεδρος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας), Γιώργος Καραγιάννης (εφημερίδα «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ»), Γιώργος Αράπογλου και Σαράντης Δημητρίου (εφημερίδα «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»), Βασίλης Βέττος (ηλεκτρονική εφημερίδα «FX-NEWS.GR»), εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Η ΑΛΗΘΕΙΑ», του κ. Διαμαντή Σεϊτανίδη. Επίσης παρέστησαν οι εκπρόσωποι των μελών του ΚΑ.Π.Η. Νέας Φιλαδέλφειας κ. Μαρία Δημητριάδου και Νέας Χαλκηδόνας κ. Κούλα Μάϊσνερ.


Η Ματίλντα Αναστασιάδη προλογίζει την εκδήλωση

Σύντομες εισηγήσεις έκαναν ο γραμματέας της παράταξης Λευτέρης Αντωνόπουλος και ο υπεύθυνος τύπου της παράταξης Ρένος Αρβανίτης.
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση έκλεισε με ομιλία του επικεφαλής της παράταξής μας κ. Χάρη Τομπούλογλου με κύριο θέμα της «ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ». Ο Χάρης Τομπούλογλου, μεταξύ άλλων, τόνισε: “Σας ευχαριστώ που αψηφήσατε το πολικό κρύο και ζεσταίνετε με την παρουσία σας τις καρδιές και την προσπάθειά μας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» αποτελεί την ελπίδα του λαού της πόλης μας και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη σας, την στήριξή σας, την συμπαράστασή σας. Η σημερινή Δημοτική Αρχή όχι απλά παραπαίει, αλλά καθημερινά βυθίζει στην ανασφάλεια και στο τέλμα τους δημότες και τους εργαζόμενους στο Δήμο. Ευκαιρίες καθημερινά χάνονται, η καθαριότητα και το πράσινο υποβαθμίζονται παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου, καταργούνται κοινωνικές υπηρεσίες προς τον δημότη, τα Σχολεία έχουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα (θέρμανση, έλλειψη γραφικής ύλης κλπ), οι Παιδικοί Σταθμοί υπολειτουργούν (κακή και ελλιπής σίτιση των παιδιών, έλλειψη καυσίμων για θέρμανση), τα μέλη των ΚΑ.Π.Η. διαμαρτύρονται για εγκατάλειψη, η Φιλαρμονική της Νέας Φιλαδέλφειας διαλύθηκε, το ίδιο και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι και η Χορωδία της Νέας Χαλκηδόνας. Οι δημότες αναγκάζονται να πληρώνουν για τα αυτονόητα (μαθήματα γυμναστικής και χορού). Ο πολιτισμός και οι δραστηριότητές του είναι στο ναδίρ, ενώ φυσικά κανένα έργο δεν προτείνεται, ούτε καν σχεδιάζεται, από την κ. Γαϊτανά και τους καλοπληρωμένους 7 συμβούλους της. Τα έσοδα του Δήμου μειώνονται συνεχώς ή και εξαφανίζονται (Πρωτομαγιά, Δημοτικό Νεκροταφείο, Κένταυρος, Τσιπουράδικο κλπ).
Η παράταξη που διοικεί σήμερα το Δήμο μας και κέρδισε τις εκλογές κάτω από την συναισθηματική φόρτιση του άδικου χαμού του Γιώργου Αποστολάκη, αυτοδιαλύεται. Ο κ. Γρετζελιάς που πρότεινε και επέβαλε την κ. Γαϊτανά ως υποψήφια Δήμαρχο για να κρυφτεί πίσω της, σήμερα επιδιώκει την οριστική διάλυση του Δήμου, καθώς βλέπει ότι τα σχέδιά του για να γίνει ξανά Δήμαρχος από το παράθυρο, δεν ευοδώνονται. Εμείς, με σοβαρότητα και ευθύνη θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τη διάλυση του Δήμου, χωρίς όμως να εμπλακούμε στον «σκυλοκαβγά» της διαλυμένης Νέας Προοπτικής που διαλύει τον Δήμο μας και τον κοινωνικό ιστό της πόλης. Θα είμαστε παρόντες σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση, διεκδικώντας για τους δημότες μας τα αυτονόητα δικαιώματά τους και θα στεκόμαστε πάντοτε με έντονα κριτική διάθεση στα απαράδεκτα που συμβαίνουν στον Δήμο μας, χωρίς να υποκύπτουμε σε εκβιασμούς τοπικών παραγόντων και εκδοτικών συμφερόντων. Θα περιμένουμε ήρεμα, ανασυγκροτώντας το στελεχιακό δυναμικό της παράταξής μας την κρίση του λαού, που αγωνιά αλλά ελπίζει σ’εμάς και μας εμπιστεύεται. Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα αξίζουν μια καλύτερη μοίρα, μια σοβαρή και αποτελεσματική Δημοτική Αρχή με ανθρώπινο κοινωνικό πρόσωπο. Αυτά, οι συνεργάτες μου και εγώ, σας εγγυόμαστε ότι θα τα κάνουμε πράξη όταν η σημερινή αγάπη του λαού της πόλης μας μεταφραστεί σε ψήφο εμπιστοσύνης για την «Καλημέρα Όμορφη Πόλη».”
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!
Από το Γραφείο Τύπου

6 σχόλια:

  1. "ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ(ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ), ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ!"
    ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΝ 04.36 ΑΜ
      .....................................
      "ΛΙΓΟΥΡΗ,ΓΕΛΟΙΟ,ΑΝΕΥΘΥΝΟ,ΑΠΕΙΡΟ,ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΠΑΤΙΚΟ
      ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ(ΦΑΤΑΟΥΛΑ),ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ;"
      ..............................................................
      ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...ΛΕΩ ΕΓΩ!!!

      Διαγραφή
  2. Όλοι αυτοί οι τύποι στην εκδήλωση μου θύμισαν κάτι αμερικάνους που ζουν στο ράντσο τους και κοιμούνται με την καραμπίνα παραμάσχαλα. Τα στελέχη που ήταν πάνω στη "σκηνή" ήταν σαν από κάποια αμερικάνικη παραθρησκευτική οργάνωση και ήταν όλοι έτοιμοι να πουν αλληλούια για τον αρχιερέα - μάστερ σεφ της πολιτικάντικης κουζίνας της πόλης μας.

    Μόνο ο Αμερικάνος με τη Harley έλειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ...

      ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ,
      ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ!

      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ Η ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
      ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ..."ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ" ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ!

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ @7.13:
    ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ,ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ;
    ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή