Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ζητεί ενημέρωση από Κοτσάτο- Σγουρό

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Καλημέρα όμορφη Πόλη» Χάρης Τομπούλογλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των μέχρι σήμερα διεργασιών που πραγματοποιούνται για
την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, απέστειλε συστημένη την επισυναπτόμενη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κο Κωνσταντίνο Κοτσάτο και τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Γιάννη Σγουρό, προκειμένου να καθορίσουν συνάντηση προς ενημέρωση του.
«Μια συνάντηση όπου θα του δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες για το στάδιο της προσπάθειας αλλά και το νομικό και πολεοδομικό πλαίσιο που προβλέπεται να κινηθεί αυτή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Oλόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:
Κύριοι,
Ορμώμενος από την θεσμική μου ιδιότητα σαν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», με την παρούσα επιστολή επικοινωνώ μαζί σας  προκειμένου να σας γνωρίσω ότι επιθυμώ να ενημερωθώ σχετικά με τις διεργασίες που έχουν δρομολογηθεί ως προς την κατασκευή του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. στον ιστορικό χώρο της φυσικής έδρας της ομάδας, την Νέα Φιλαδέλφεια.
Όπως είναι γνωστό στην τελευταία απόπειρα κατασκευής του γηπέδου το 2003, η βούληση των τότε υπευθύνων να προβούν στην δημιουργία γηπέδου με εμπορικές χρήσεις, πέρα όμως από τα όσα προέβλεπε η τότε ισχύουσα Νομοθεσία, δημιούργησε την εύλογη αντίδραση των κατοίκων της πόλης προκειμένου να διαφυλάξουν την ποιότητα της ζωής τους. Η απόφαση του ΣτΕ που δικαίωσε την προσφυγή τους, σίγουρα δημιουργεί ένα προηγούμενο στην όποια μελλοντική προσπάθεια για επανάληψη παρόμοιων ενεργειών.
Πιστεύοντας ότι η ελλιπής ενημέρωση, ως παραπληροφόρηση, που επιχειρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τον αθλητικό κυρίως τύπο, σχετικά με την βούληση της Α.Ε.Κ. να επιχειρήσει εκ νέου την κατασκευή του γηπέδου, δημιουργεί ανησυχία σε σημαντική ομάδα δημοτών για τα πλαίσια που κινείται αυτή η προσπάθεια, ζητάω από εσάς να ενημερωθώ επίσημα για το τι ισχύει μέχρι σήμερα σχετικά με το θέμα.
Η σωστή, έγκυρη και κυρίως έγκαιρη ενημέρωση μου, πιστεύω ότι θα συμβάλλει θετικά στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας, αφού δυστυχώς η ενημέρωση από πλευράς της κας Δημάρχου για τις όποιες επαφές έχουν γίνει μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, είναι ανύπαρκτη.
Επειδή σαν θεσμικός παράγοντας του δήμου δέχομαι τις οχλήσεις και την πίεση των δημοτών, επιθυμώ να παρέχω προς αυτούς έγκυρη ενημέρωση πάνω στο θέμα. Πιστεύω ότι μια συνάντηση σε χρόνο και τόπο που θα καθορίσετε εσείς, προκειμένου να λάβω τις όποιες πληροφορίες μπορείτε να μου δώσετε, θα αποβεί μακροπρόθεσμα εποικοδομητική στην ευόδωση της προσπάθειας, αφού αυτή είναι και η δική μου επιθυμία. 
Μια συνάντηση όπου θα μου δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες για το στάδιο της προσπάθειας αλλά και το νομικό και πολεοδομικό πλαίσιο που προβλέπεται να κινηθεί αυτή.
Με τιμή

Χαράλαμπος Τομπούλογλου - Λεωνιδόπουλος

56 σχόλια:

  1. Ωραίος ο Χάρης. Παρόλες τις βλακείες που κατα καιρούς κάνει δείχνει ότι θέλει να υπερασπιστεί τους κατοίκους σε αντίθεση με κάποιους άλλους που μόλις είδαν τους κλητήρες έτρεξαν να σκύψουν μέση.
    Και οι κλητήρες της αεκ τι νομίζεις ότι συναντιούνται με την Δήμαρχο. Για να χαζέψουν την ομορφιά της? το άλσος θέλουν και το ελευθέρας να κάνουν ότι γουστάρουν στη φιλαδέλφεια. Αυτοί από τη μία και από την άλλη ο Σγουρός ο μαγκας , ο άνετος , ο ευράς με τα χρήματα του λαού. Ευτυχώς όμως το ΣΤΕ είναι η ταφόπλακα όλων αυτών των πουθενάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα Τομπολουγλακια ήταν εναντιον του εκτρώματος Γρανίτσα Γρετζελιά τώρα όμως που το σχέδιο είναι εφικτό θα συμφωνήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζω μη κανει το ιδιο λαθος που έκανε ο αδερφός του 10 χρόνια πριν...αν θελει να εχει ελπιδες να γίνει δήμαρχος!!! Οι 131 ψηφοι δε του φτάνουν!!!

    Ας μην ακούει λοιπον τα αλεπουδάκια, που στην τελικη δεν είναι Φιλαδελφειώτες γιατι ο γρεμός ειναι κοντά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς για σένα δεν είναι μόνο 131.
    131 είναι αυτοί που υπέγραψαν και το Συμβούλιο της Επικρατείας έριψε την ταφόπλακα σε όσους σκέφτηκαν να γεμίσουν τη Φιλαδέλφεια κάφρους και να καταστρέψουν το άλσος. Είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που:
    α) είτε δεν θέλουν το γήπεδο (κατ΄εμέ συντριπτική πλειοψηφία) είτε
    β) το θέλουν υπό όρους.
    Η τρίτη κατηγορία (γ) είναι αυτή που το θέλει διακαώς και με οποιουσδήποτε όρους


    Πάμε τώρα να αναλύσουμε τα παραπάνω.Και να σκεφτείς ότι αυτό είναι το λογικό.

    Ποιοί από τους φιλαδελφειώτες ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (κατηγορία γ)? Θα σου πώ εγώ.
    50-100 (βαριά) άτομα, μαθητές γυμνασιολυκείου που γουστάρουν την πλάκα και το παίζουν αεκάρα και έτσι μπας και εντυπωσιάσουν τη συμμαθήτρια τους.
    Βάλε και άλλους 50 (βαριά) μεγαλύτερης ηλικίας, συνήθως απόκληρους της κοινωνίας, χωρισμένους χωρίς οικογένεια, παλαιμάχους και νυν απένταρους, σουλατσαδόρους γενικότερα της περιοχής κτλ.
    Βάλε και άλλους 100 (βαριά) ιδιοκτήτες καφετεριών, περιπτέρων, σουβλατζίδικων (που νομίζουν οι δόλιοι ότι θα δουλέψουν)μαζί με το προσωπικό που απασχολούν. ΤΕΛΟΣ. Αν κάνεις τη σούμα θα δείς ότι βγαίνουν δε βγαίνουν τα κουκιά.

    Ποιοί από τους φιλαδελφειώτες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (κατηγορία α)
    όλοι οι υπόλοιποι. Αυτοί που δεν έχουν να κερδίσουν κάτι και που επιζητούν το αυτονόητο. Κοινωνική γαλήνη και ηρεμία στην πόλη τους. όχι κάδους αναποδογυρισμένυος με φωτιές. Αυτό το καταλαβαίνεις νομίζω. Σκέψου τη γειτόνισσα δίπλα σου, σκέψου τον απέναντι σου, δεν έχει κανένα λόγο να αυτοκτονήσει ζητώντας να γίνει το γήπεδο εδώ.

    Ποιοί από τους φιλαδελφειώτες ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ υπό προυποθέσεις (κατηγορία β)
    Αυτοί που δεν το θέλουν καθόλου απλά φοβούνται να το πουν.

    Κάτσε και μέτρα λοιπόν και δες τις κατηγορίες. Αν τα βάλεις κάτω θα δεις πόσοι πραγματικά θέλουν γήπεδο και θα εξηγήσεις άνετα γιατί όσοι συνδυασμοί προεκλογικά ούρλιαζαν για γήπεδα (βλέπε Γρετζελιά στα καλά του, το 2006) πάτωσαν στις εκλογές. Απλά γιατί Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μην γυροφέρνεις όλα τα sites-blogs λέγοντας συνεχώς την ίδια αρλούμπα. Ο κόσμος και το θέλει το γήπεδο και θα ξαναδεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είτε αρέσει σε κάποιους ελάχιστους είτε όχι.

      Διαγραφή
    2. Το γήπεδο προ-υπήρχε στην Φιλαδελφεια πριν απ'ολους εσας!!! Εκει ειναι η θεση του και εκεί θα ξανα-χτιστει!!! Οποιος δε το καταλαβαινει ξυδακι....

      Διαγραφή
  5. Χαίρομαι που είμαι Ολυμπιακος και γνωρίζω οτι οπου και αν πηγαινε το Καραισκακη στον πειραιά θα το δεχόντουσαν με ευχαριστηση!!!

    Λυπάμαι που κάποιοι που αγόρασαν μια "τρυπα" (ενω ήξεραν οτι στη γειτονια που πανε υπαρχει γηπεδο) νομιζουν οτι η Φιλαδελφεια τους ανηκει!!!

    Λυπαμαι που οι τοπικοί μας "αρχοντες" είναι κατώτεροι των περιστάσεων...και παιζουν με τις ιστορίες σωματείων...

    Λυπάμαι που κάποιοι αριστεροφρονούντες..μαζευουν υπογραφές για να κλείσουν επιχειρήσεις και ψάχνουν για...κορμοράνους... Ο κόσμος τους έμαθε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 3.44, 3.52, 4.00
      Συγκροτησε τις σκεψεις σου και γραψε ενα κειμενακι. Δεν χρειαζεται οτι θυμασαι να χαιρεσαι και να γραφεις!

      Διαγραφή
  6. Η νομικη οδος θα ακολουθηθει με καθε ακριβεια και ο,τι κυρωσεις προβλεπει ειτε σε φυσικα ειτε σε νομικα προσωπα θα επιβληθουν σε περιπτωση ατοπηματων.δυστυχως για σας υπαρχουν νομοι και δεδικασμενα αποφασεων απο το 2003

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ανεξαρτητος βουλευτης Νικολοπουλος κατεθεσε σημερα επερωτηση στον Υπουργο Αναπτυξης και εγκαλει τον περιφερειαρχη Σγουρο κατηγοροντας τον για κακοδιαχειριση με αφορμη τα 20 εκ.
    Το μεσημερι ακουστηκαν στον ραδιοφωνικο SKAI οι αποψεις του βουλευτη και καποιου κ. Σταθακη. Ο κ. Σταθακης επεμενε οτι τα χρηματα τα περνει μεσω δημου η ΑΕΚ.
    Κα Γαιτανα οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα(?) τον τρωνε οι κοτες. Εδω δεν ειναι μαρμαρα για να καθαρισεις ευκολα, ειναι τσιμεντα και δεντρα! Δεν ηξερες , δεν ρωταγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απολυτος σωστος ο ανωνυμος 3 Ιουλίου 2013 - 2:55 μ.μ.

    Κανενας Φιλαδελφειωτης δεν διαδηλωσε ουτε ειπε λεξη να γινει το γηπεδο ΑΜΕΣΑ!!! Εδω και 13 χρονια κανενας Φιλαδελφειωτης δεν απαιτησε απο κανεναν να γκρεμισει το παλιο γηπεδο και να χτισει νεο γηπεδο.... Ολοι οι Φιλαδελφειωτες ξερανε τις βρωμιες και συμφεροντα και δεν ειναι βλακες και στηριξαν τους 131 και τον τοτε δημαρχο για την ηρωικη πραξη τους!!!!! Γι αυτο το πολυ χρημα κανει κακο τον ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη μιλάτε τώρα για εναν δήμαρχο ανύπαρκτο!!! Ο Αδαμόπουλος και ο Κόντος ειναι οι 2 δήμαρχοι που κατάφεραν να πάνε στα αζήτητα μετά από μία άκρως αποτυχιμένη θητεία ο καθένας τους. Μη μιλάτε λοιπόν για σωστή απόφαση ενός αποτυχημένου.

    Το γηπεδο θα γίνει και θα γίνει με πολιτική βούληση... Πάρτε το χαμπάρι... όπως προχωράει και η επένδυση στις σκουριές και όπως οι πουθενάδες της ΕΡΤ πήγαν σπίτια τους... Το παραμυθάκι του ΣτΕ μας τελειωσε κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραμυθάκι που σε ταΐζουν οι εκάστοτε ",ηγέτες" της ανώνυμης εταιρίας ΑΕΚ να δούμε πότε θα τελειώση. Τα κολπάκια των λαμογιων που θέλουν να κονομησουν εκμεταλλευομενοι τους ανεγκέφαλους κόλλησαν στην δικαιοσυνη.
      Η σύγκριση ΑΕΚ σκουριων και ΕΡΤ από σένα επιβεβαιώνει τον όρο ανεγκέφαλοι"

      Διαγραφή
  10. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεις τις Σκουριές και την ΕΡΤ (συμφωνώ μαζί σου) με το ζήτημα της κατασκευής ενός γηπέδου. Δεν είμαστε όλοι γραμμένοι σε αριστερές οργανώσεις ούτε μας αρέσει να ουρλιάζουμε ΟΧΙ σε οτιδήποτε γίνεται.

    Παραπάνω σου έγραψε ο άλλος χρήστης ποιοι θέλουν και ποιοί δεν θέλουν το γήπεδο (ας μην κρυβόμαστε όντως όσοι λένε υπο προυποθέσεις κατασκευή δεν θέλουν). Επίσης άλλος χρήστης σου εξήγησε πως ΠΟΤΕ δεν έχει γίνει καμμία κίνηση πολιτών που να θέλουν το γήπεδο.

    Ένα γήπεδο δεν είναι αυθαίρετο εξοχικό στη Λούτσα που το χτίζεις σε 2 βράδια. Χρειαζεται ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΗΜΑΤΑ. Και αντε το δεύτερο το βρήκες αφού πλέον έχεις κάτι σαν πρόεδρο υποτίθεται ματσωμένο. Το πρώτο πως θα το βρεις όταν έχει ήδη κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη? Μιλάς γενικότερα για πολιτική βούληση. Ποιά είναι αυτή? μια δήλωση του σγουρού που σήμερα είναι αιρετός επί πασοκ και σε 11 μήνες που έχουμε εκλογές ξέρεις πολύ καλά που θα βρίσκεται...εκτός και αν διάφορα χαιβάνια τον ψηφίσουν για κάτι τέτοιους λόγους. Σε καλύπτει δηλαδή και σου γεννά εμπιστοσύνη αυτό? Ξέρεις τα κονδύλια πως εγκρίνονται σήμερα? Ξέρεις για τον προληπτικό έλεγχο του ελεγκτικού συνεδρίου? Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να εκταμιευθούν όχι 20 εκ, ακόμη και 20 χιλ ευρώ σήμερα? Απορώ πραγματικά...

    Δεν καταλαβαίνεις γιατί γίνονται αυτές οι συναντήσεις με τη δημοτική αρχή? Νομίζεις θα ήταν απαραίτητες αν όλα πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι? Δεν ξέρω αν είσαι φιλαδελφειώτης, πάντως με όλη την καλή διάθεση που έχω απέναντι σου παρατηρώ ότι σε έχει τυφλώσει η αεκ. Ναι, αυτή η ανώνυμη πτωχευμένη εταιρία που σου πουλάει προσφυγιλίκι χρυσοπληρώνοντας παίκτες και κατασπαταλώνοντας ότι περιουσιακό στοιχείο είχε, όταν εσύ και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας λιώνουν για το μεροκάματο όλη μέρα. Είσαι ρομαντικός και ανιδιοτελής είμαι σίγουρος από τον τρόπο που γράφεις. Απλά ίσως πρέπει να ξαναδείς κάτι λίγο πιό προσεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χθες ήταν στο κανάλι του Καρατζαφέρη σε μια εκπομπή του Κωνσταντάρα ένα μέλος του δ.σ. της ερασιτεχνικής, Φιλαδελφειώτης που μένει στον πίσω από το γήπεδο δρόμο κατά δήλωσή του αυτά, ονόματι Γεωργαντζόγλου που σε υπότιτλος μας ενημέρωναν ότι είναι... και τομεάρχης αθλητισμού του ΛΑΟΣ.

    Ξεράθηκα στα γέλια! Νόμιζα πως έβλεπα πρόζα. Ανάμεσα σε όλα τα απίθανα που είπε και σιγοντάριζε κι ο επίσης απίθανος Κωνσταντάρας είναι πως οι κάτοικοι κάνουν πως και πως για να γίνει το γήπεδο και να ξαναζωντανέψει η πόλη! Πως έχουν κλείσει όλα τα μαγαζιά, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, φαγάδικα από τότε που έκλεισε το γήπεδο, πως αν περάσετε από την Φιλαδέλφεια θα νομίζετε ότι είναι νεκρή πόλη γιατί δεν κυκλοφορεί άνθρωπος!!! Όλοι λέει είμαστε απελπισμένοι και περιμένουμε να γίνει το γήπεδο για να ξανάρθουν στην πόλη επισκέπτες!!! Είχε και ένα σοβαρό ύφος όταν τα έλεγε, που αν δεν ήξερες την πραγματικότητα θα έλεγες ότι εκεί στην μακρινή Φιλαδέλφεια θα πρέπει να πεινάνε οι άνθρωποι κι ίσως θα ήταν ευτυχία να βάλουν την διαδρομή στο Παρίσι-Ντακάρ για να αφήσουν κανένα φράγκο τα συνεργεία των εταιρειών, και να παρηγορηθούν ότι κάποιοι τους θυμήθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και να φανταστείς ότι αυτός κάποτε ήταν "πρόεδρος" της καε αεκ...χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει παίδες καταλάβαμε ότι μένετε γύρω από το οικόπεδο που θα χτιστεί το νέο μας γήπεδο, αλλά τι να κάνουμε την ΑΕΚ την βρήκατε εκεί και πήγατε και αγοράσατε σπίτι δίπλα της. Το ξέρατε. Σας έκατσε η συγκυρία και έφυγε από εκεί το γήπεδο για κάποια χρόνια αλλά η ώρα της επιστροφής έφτασε. Καιρός να το καταλάβετε και να αρχίσετε να συνηθίζετε στην ιδέα.

    Και μην μπερδεύεστε το γήπεδο θα είναι 100% σύννομο. Με ήπιους εμπορικούς χώρους κτλ. Επομένως...;

    Και φυσικά άλλο Γρανίτσας και άλλο Μελισσανίδης. Γειά σας και χαρά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαμαντή πες μας τη γνώμη σου για το γηπεδικό αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @2.59
      Την έχω πει και γράψει. Δεν νοείται γήπεδο χωρίς τη συνεργασία και την εμπλοκή του δήμου. Πρέπει το πλαίσιο του τιζητάει η ΑΕΚ από το δήμο να είναι ξεκάθαρο και με σαφήνεια αποτυπωμένο, και κανένας δήμος δεν μπορεί να το πάρει επάνω του χωρίς ένα τοπικό δημοψήφισμα. Εγώ μπορεί να έχω ψηφίσει, ως πολίτης, τον τάδε δήμαρχο που κέρδισε τις εκλογές, αλλά είναι δυνατό να του εκχωρήσω τοο δικαίωμα να ποφασίσει μόνος του ,ερήμην μου, για ένα τέτοιο ζήτημα; Να μην πάμε στο δημοτικό συμβούλιο, όπου την άποψη της πόλης θα εκφράσει ο Χωρινός, κι άλλοι σαν τον Χωρινό...
      Λοιπόν ο πολίτης πρέπει να εκφραστεί. ΠΡΙΝ όμως εκφραστεί, πρέπει να ενημερωθεί. Όχι στήνουμε κάλπες την άλλη Κυριακή και τέλος. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει μια εξαντλητική ενημέρωση των πολιτών για τα υπέρ και τα κατά του γηπέδου, σε σχέση φυσικά με το τι ζητάει η ΑΕΚ από το δήμο, που σήμερα παραμένει ακόμα άγνωστο.
      Από τις τοποθετήσεις που έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο, συμφωνώ με τη φράση του Γρετζελιά (ξέρω, θα βάλω... θερμόμετρο το βράδυ) που είπε "να δούμε πρώτα το σχέδιο της ΑΕΚ και μετά να σκεφτούμε τι και πώς".
      Προσθέτω, ότι κανείς δεν δικαιούται να αποφασίσει για τον πολίτη της πόλης, εκτός από τον ίδιο τον πολίτη της πόλης. Άρα αναλυτική ενημέρωση του Φιλαδελφειώτη και του Χαλκηδονιώτη και μετά τοπικό δημοψήφισμα. Αυτή είναι η θέση μου.
      Α! Και επειδή ένας αναγνώστης μου είχε γράψει σχόλιο "και ποιον θα δεσμεύει το δημοψήφισμα;" θα έλεγα να ρίξει μια ματιά στον Καλλικράτη. Αν αυτή η χώρα θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή, πρέπει να σέβεται και να τηρεί τους νόμους της. Ας δούμε, λοιπόν, τι λέει ο Καλλικράτης για αυτά κι ας μην αυτοσχεδιάζουμε.

      Διαγραφή
    2. Πες μου σε παρακαλω σε ποιο αρθρο ακριβως αναφερει ο Καλλικρατη τα περι τοπικου δημοψηφισματος και απο ποιον εξαρταται η διενεργεια του?

      Διαγραφή
    3. @6.35
      Δυστυχώς θα πρέπει να με περιμένεις δυο εβδομάδες. Χθες μόλις ξεκίνησα τις διακοπές μου και δεν έχω μαζί μου τον "Καλλικράτη".

      Διαγραφή
    4. ΟΚ Καλα να περασεις!

      Διαγραφή
  15. Για άλλη μια φορά με κάλυψες απόλυτα. Συμφωνώ μαζί σου 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάλυψε; Μα διάβασες Ρασπούτιν; Αυτός τώρα δηλώνει αναφανδόν υπέρ του γηπέδου χωρίς να ξέρει τι θα γίνει! Εκτός κι αν... κάτι ξέρει που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι... Αν δηλαδή αποφασίζει την στάση του για το γήπεδο όπως αποφασίζει ποιον θα υποστηρίξει για δήμαρχο... οπότε συνεχίζουμε να μην ξέρουμε, αλλά καταλάβαμε...

      Διαγραφή
  16. Στο ξαναπα.και τον ιδιο τον θεο να κατεβασεις απο το στε δεν περνας εκτος και αν τα αφεντικα σου ακολουθησουν το νομο οπως λες.αλλα αυτο δεν εχεις καταλαβει.οτι αν τον ακολουθησουν μονο ενας ηλιθιος θα εφτιαχνε γηπεδο χωρις μαγαζια με 20 χιλ θεσεις..παρτο χαμπαρι.γηπεδο θα αργησεις να δεις.πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος σου είπε οτι το νόμιμο είναι 20000 θεσεις χωρίς μαγαζια;;; Τα έχεις μπερδεψει λιγο ή μου φαίνεται; Μην ανχώνεστε εδώ θα είμαστε να τα δούμε όλα...έχεις καιρό να μετακομίσεις πάντως!!!

      Διαγραφή
  17. Όλοι αυτοί πάντως άνετα μπορούν να φτιάξουν ένα γήπεδο στη ...Σαντορίνη
    Ταιριάζουν και με τη γραφικότητα του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί δεν βγαίνεις επώνυμα να μας πεις την άποψή σου;;; Υπέρ της κατασκευής του γηπέδου έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες πάμπολα άρθρα. Ένα κατά δεν έχω διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επώνυμα θα έγραφα αν είχα να συζητήσω με σοβαρούς άνθρωπούς. Μολις πρόσφατα έγινε ένας αγώνας με συμμετοχή της ΑΕΚ στο γήπεδο του Ιωνικού κα είχαμε πάλι ΜΑΤ και κάψιμο κάδων. Τα δε μαγαζιά γύρω δεν είδαν πελάτη για 4 ώρες. Ο χουλιγκανισμος μιας μερίδας οπαδών ειναι δεδομένος . Τωρα ποιος βρήκε ποιον στην Φιλαδέλφεια άστο καλύτερα . Εκτός από την ιστορία της ομάδας σου πρέπει να μάθεις και την ιστορία της πόλης και μα δεις φωτογραφίες του 28 και του 30. Σπίτια υπήρχαν γήπεδο οχι .

      Διαγραφή
    2. Αν θες να γυρίσεις στο 30 μπορείς να πάς στην Κούβα να ζήσεις που είναι και του καθεστώτος που γουστάρεις!!!

      Διαγραφή
    3. @9.39 Τι πινεις και δεν μας δινεις? Τι διαβαζεις και τι απαντας?

      Διαγραφή
  19. Σίγουρα εδώ θα είμαστε. Πίστεψε με έχει πολύ δρόμο η ιστορία...μέχρι τότε είμαστε εν αναμονή.Μέχρι το πρώτο λάθος...μετά λόγο έχει η τυφλή με τη ζυγαριά.

    Και αφού διαβάζεις τόσα και τόσα άρθρα για την αεκ, πάρε και ένα ακόμα
    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130624/i-istoria-toy-gipedoy-tis-aek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι από εμπαθεια και μόνο δε γουστάρεις το γήπεδο!!! Δε θα το συζητήσω με καποιον που νομίζει οτι ειναι γαυρος και διαβάζει Αθλητική Ηχω, έστω και κατ' ονομα!!!

      Διαγραφή
  20. Από το λινκ που δίνεις και μόνο φαίνεται πόσο σοβαρός είσαι και εσύ και οι πηγές σου.

    Το λάθος μας είναι ότι ασχολούμαστε μαζί σου. Καλημερούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3 Ιουλίου 2013 - 11:19 μ.μ.

    Να θυμηθεις Ανωνυμε οτι το ΣΤΕ δικαιωσε τον πρωην δημαρχο και τους Φιλαδελφειωτες!!!! Να θυμηθεις ,τι ειπε το ΣΤΕ, ποια ηταν τα σχεδια του Γρανιτσα για ενα τερατουργημα και αν θα γινοταν πραγματικοτητα, θα το μετανοιωνε μεχρι και ο Θεος.
    Για ποια νεκρη Φιλαδελφεια χωρις γηπεδο λενε;;;;;;; Αφου γιναμε μπουρναζι... Τα βραδια δεν μπορουμε να παρκαρουμε, εχει φασαρια πολλες καφετεριες, ταβερνες, μπυραριες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και το κολονάκι ή το κεφαλαρι τα έχει όλα αυτα...γιατι θα πρεπει να μας συγκρίνεις με το Μπουρναζι; Μπορείς καλλιστα να γυρίσεις στο χωριό σου απ'οπου ήρθες για ηρεμία!

    Οσο για το εκτρωμα Γρανίτσα που αναφέρεις δεν θα έχει καμία σχεση με αυτο που παει να γινει... Μη βρισκετε μια ψευτοδικαιολογία για να αιτιολογήσετε τα αδικαιολόγητα!!! Πες μας ότι έχτισες κοντα στο γήπεδο και βολευτηκες 10 χρονια τώρα ενώ ήξερες τι υπάρχει γύρω....

    Να φερουμε την πολαιοδομία στο σπιτι σου να δουμε αν εσύ τα έχεις όλα νόμιμα; Γιατι το γήπεδο θα ειναι νομιμότατο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντί να σχολιάζετε την πηγή (το μόνο που ξέρετε καλά να κάνετε) περιμένω να μου πείτε τι από όσα λέει είναι ψέμματα. ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

    Μια ζωή καταπατητές με τις πλάτες της προσφυγιάς. Μου θυμίζουν κλεφτοκοτάδες... Το έκτρωμα του Γρανίτσα αρμόζει στην αισθητική των μεν και στη ζωή τους που είναι από μόνη της ένα έκτρωμα, το δε αεκακι μια αφορμή να ξεφύγουν από τη μιζέρια και την θλιψη τους σπάζοντας ότι βρούν και λερώνοντας ότι αγγίξουν. Τα μικροσυμφέροντα των δε (να πουλήσουν ένα νερό παραπάνω στο περίπτερο) δεν μπορούν να παραμένουν και να συνάδουν με καταπατήσεις. Ούτε με την κοινωνική ειρήνη ούτε με την ηρεμία καμιάς πόλης.

    Γήπεδο δεν βλέπετε.Νόμιμα διότι δεν συμφέρει κανένα από τα αφεντικά σας, παράνομα διότι θα τρέξετε τόσο στους διαδρόμους του εφετείου και του συμβουλίου της επικρατείας όσο δεν έχετε τρέξει στη ζωή σας ολόκληρη. Εκτός και αν αρχίσετε από δευτέρα με γκαζοντενεκέ και μυστρί. Κοπιάστε λοιπόν... αλλά είπαμε η τυφλή με τη ζυγαριά παραμονεύει...

    υ.γ. και για τον κουτοπόνηρο που αναφέρει συνεχώς ότι βρήκαμε το γήπεδο και ότι το γήπεδο ήρθε πριν από μας, ας δει την παρακάτω φωτογραφία μπας και βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια. Για να δει ποιός ήρθε πρώτος και που έμενε...Αλλά ως μενιδιάτης μάλλον δεν τα ξέρει καλά φαίνεται...
    http://www.filadelfeia-dimos.gr/Default.aspx?pid=181&la=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη φωτογραφια βλεπω 5 σπιτια..αρα αυριο φερνουμε μπουλντοζες και γκρεμιζουμε το αυθερετό σου!!! μας χαλαει την αισθητικη..και αν έχεις αντίρρηση φέρε μας τη δημοτική αστυνομία (ααα καλο!!!)

      Οσο για τη δικαιοσύνη θεόστραβη είναι οχι τυφλή...

      Διαγραφή
    2. Σταμάτα να ταυτίζεται φιλαράκο με τους ιδιοκτήτες της ανώνυμης εταιρείας. Ενα στρατιωτακι εισαι και σε χρησιμοποιουν. " Θα φέρουμε" ",μας" χαλάει,. Εδω σου έφερε τον "βάτραχο" όπως ελεγες τον έκανε πρόεδρο και δεν ανοιξε ρουθούνι. Οι πρόσφυγες έχουν αξιοπρέπεια. Οι οπαδοί οχι. Μια ζωή στην μιζέρια και στην κλάψα. Μας κουρασατε.

      Διαγραφή
    3. Να σε ενημερώσω ότι δεν είμαι καν ΑΕΚτσής... Αλλα το βλέπω πρώτον από αναπτυξιακής μεριάς...και δευτερο δεν δέχομαι ο καθε τυχέος σε ότι πάει να γίνει σε αυτη τη χώρα να βρισκει ψευτο-περιβαλλοντικές-οικολογικες αηδίες για να το μπλοκάρει!!! Και ερωτω ξανα...το σπίτι σου αρμόζει αισθητικά στον προσφυγικό συνοικισμό;

      Διαγραφή
    4. @12.31
      ΑΕΚτσης εισαι και τιποτα αλλο! Αν πραγματικα θελεις αναπτυξη απαιτησε να φτιαχτει ενα mall με ολιγο γηπεδο σε μια αλλη βαθια υποβαθμισμενη περιοχη μακρυα απο κατοικιες ωστε να βοηθηση στην αναπτυξη και να αναδειχτει και το εμπορικο κεντρο!
      Ο καθε τυχαιος σε αυτη την περιπτωση ειναι το 5ο τμημα του ΣτΕ.
      Το σπιτι μου δυστυχως για σενα ταιριαζει απολυτα με τον προσφυγικο οικισμο και ειναι χτισμενο ακολουθωντας πιστα τις πολεοδομικες και περιβαλλοντικες "αηδιες".

      Διαγραφή
  24. "νομιμότατο" λέει ο άλλος, έχει πάρε σύνταξη από την πολεοδομία και τα ξέρει όλα...χρόνια στις αδειοδοτήσεις ο τύπος...
    άντε δώστε του και μια κορδέλα να αρχίσει να μετράει σαν αυτούς τους απίθανους που έστειλε ο άλλος να μετράνε...χαχαχαχαχα μια ζωή στην παραμύθα σας έχουν και λέτε και ευχαριστώ. αγοράστε τώρα και ένα διαρκείας γ εθνικής σε τιμή champinons league να βλέπετε το γεωργέα να οργώνει το νεο la bombonera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εντάξει παιδιά ήμαρτον. Φθάνουν οι γκρίνιες και οι ανταπαντήσεις. Ο καιρός θα δείξει τι θα γίνει. ό,τι και να γίνει πάντως μακάρι να βγεί καλό για την πόλη μας που είμαι σίγουρος πως όλοι αγαπάμε και νοιαζόμαστε. Εδώ που μεγαλώσαμε και εδώ που θα μείνουμε, στην αγαπημένη μας Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα. καλό σαββατοκύριακο σε όλους, καλά να περάσουμε, με υγεία για όλους πάνω απ΄όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπα... Δεν νομιζω οτι θα γινει το γηπεδο με προδιαγραφες σαν το τοτε γηπεδο. Το σχεδιο Γρανιτσα ηδη θελουν να το εφαρμοσουν, αφου επιμενουν να κανουν και εμπορικο κεντρο. Στην αρχη θελανε να φανε το μισο αλσος, να φανε την Καππαδοκιας και τη Φωκων, το θυμαμαι καλα. Τωρα, επειδη ξερουν οτι το σχεδιο Γρανιτσα ηττηθηκε απο το ΣΤΕ σκεφτονται πως θα φανε το οικοπεδο της Μπριτανια...
    Με τιποτα δεν θα αφησουν τους συμφεροντολογους που θελουν να γινει κεντρο συμφεροντων η Μπριτανια σε βαρος της Φιλαδελφειας. Κανενας δεν ενδιαφερεται για τη ποιοτητα της ζωης της Φιλαδελφειας, ολοι σκεφτονται μονο τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε προκαλω να περάσεις μετα τις 10:00 το βράδυ απο τη Μπριτάνια κυριε ξερόλα!!! Τι προσφέρει δηλαδή στην πόλη ενα ερειπιο υπο καταρρευση που στην τελική μόνο δημοτικός χωρος δεν ειναι!!! Ενα αθλητικό κέντρο εκεί αν γίνει για τα ερασιτεχνικά σωματεία μόνο ζωή θα δώσει!!!

      Ελεος πια!!! Ρωτήστε και εμάς που είμαστε οντως Φιλαδελφειώτες!!!

      Διαγραφή
  27. Ρε φίλε πας καλά? Στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της βορειας αττικής, εκεί που ο κάκκαβας έκανε τα όργια με τους συντελεστες δόμησης της χούντας, εκεί που υπάρχει μια πλατεία όσο ένα διαμέρισμα σε εμβαδόν όλη και όλη, εκεί και στο μοναδικό δρόμο που συνδέει το κέντρο της φιλαδέλφειας με τον κάκκαβα θα ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ? Στο μπες εσύ να βγώ εγώ?Ρε πάτε καλά???????? εκεί που δε χωράμε να περπατήσουμε όχι να παρκάρουμε θα πάτε να βάλετε όλο αυτό το πράγμα????

    Σίγουρα η μπριττάνια είναι χάλια. Και επίφοβα είναι όπως λες κτλ κτλ. Συμφωνώ. εκεί χρειάζεται απαλλοτρίωση, μπάζωμα, το μισό parking και το μισό πάρκο όπως γίνεται στο εξωτερικό να αναπνεύσει λίγο το σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @12¨31

    Λογικό να μην είσαι αεκτζης. Οι περισσότεροι στη Φιλαδέλφεια γαυροβάζελοι είναι. Για αυτό και ο τόμπι μίλησε στο "Φως" και ψάχνεται ο Διαμαντής και γκρινιάζει... (Για να μην πω την άλλη παπάτζα που πέταξε ότι δεν ξέρει κανέναν που να μην θέλει το γήπεδο αν είναι νόμιμο...) Και με αθλητική περιβολή άλλης ομάδας κυκλοφορείς άνετα στην πόλη, και οι καφετέριες γεμίζουν όταν παίζουν ευρώπη αυτές οι ομάδες.

    Δεν είναι θέμα της αεκ μόνο το γηπεδικό, είναι θέμα του δήμου και άρα κατ επέκτασην αυτών που των αποτελούν, δηλαδή ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ. Αν βρίσκεις οικολογική πρόφαση την καταστροφή του άλσους δεν με ξενίζει. Ο καθένας ανάλογα την παιδεία που έχει και τη συνείδηση που έχει.
    Σε αναπαλαιωμένο προσφυγικό δίπατο μένω. Ποιό είναι το πρόβλημα σου ρε τύπε? μήπως θέλεις να έρθεις να το δεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τον κακκαβα δεν υπαρχει οπτικη στην Μπριτανια... Αλλα απο το να εχω το ερηπειο σαφως και προτιμω αθλητικο κέντρο τυπου μπαλονιου που ειναι φιλικοτατο στο περιβαλλον.... αλλα πληροφοριακα το μπαλονι αλλου θα γινει...τη Μπριτανια για παρκινκ τη θελουν και ως ιδιοτικος χωρος της τραπεζας Πειραιως ο ιδιοκτητης μπορει να το παραχωρησει οπου θελει!!!

      ΥΓ: εσυ αλεπουδακι στη Ν.Ιωνια δε μενεις; καπου διαβασα ακριβως τα ιδια επιχειρηματα....

      Διαγραφή
    2. Ποσα παρκα πια...απο τη μια το δασακι απο την αλλη το αλσος!!! Οσο για την απλα που υπαρχει στον κακκαβα χαρειν του Γρετζελια φυσικά δε το συζηταμε... Αν λες οτι υπαρχει προβλημα παρκιν εκει και ελειψη πλατειων,παρκων, παιδικων χαρων τοτε εισαι ασχετος με την περιοχη! Ασε που λογω των 5χ5 υπαρχει φωτισμος και ζωη μεχρι αργα το βραδυ. Ετσι θα γινει και η Μπριτανια.

      Τωρα οσον αφορα τα εκτρωματα του κακκαβα αυτο ειναι αλλουνου παπα....

      Διαγραφή
  29. Αφού μένουμε όλοι εκεί τα ίδια επιχειρήματα θα ακούσεις. Είναι δυνατόν να ακούσεις άλλα? Δεν ξέρω που τα άκουσες αλλά σου φαίνεται περίεργο οι απόψεις κατοίκων της ίδιας περιοχής να ταυτίζονται? Άντε μυριστήκατε όλοι μεροκάματο, από δευτέρα ακτή κουμουνδούρου για πρόσληψη με την καρτέλα ΙΚΑ ανα χείρας.Αυτά που κοροιδεύαμε τόσα χρόνια με το στρατό του κόκκαλη σας τα κάνει ο πουράκιας και τσιμπάτε, τι έχετε τσιμπήσει δηλαδή στην κοιλιά δόλωμα και αγκίστρι μαζί...

    Η κουφότητα βασιλεύει. Σε λίγο θα μας πεις ότι φεύγουν από Εκάλη για να μετακομίσουν στον κάκκαβα. Τέτοιο ειδυλλιακό μέρος είναι ευκαιρία για όλους. Το 5χ5 ρε κουτοπόνηρε είναι από την άλλη μεριά, όχι από τη μεριά που είναι η μπριτάνια. Ποιά φώτα?αυτά κλείνουν στις 12.

    Χαίρομαι τουλάχιστον που συμφωνούμε για τη μπριτάνια. Αν μη τι άλλο αυτό το τρισάθλιο κτίριο δεν προσφέρει τίποτα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ο ιδιοκτήτης της φαίνεται ικανός να το προχωρήσει. Πόσο μάλλον όταν είναι τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το 5χ5 μερος της περιοχης Κακκαβα πιανεται!!! Το εφερα ως παραδειγμα για να καταλαβετε καποιοι οτι ενα αθλητικο κεντρο στην Μπριτανια θα αναβαθμισει την περιοχη, οπως έγινε στην περιοχη μετα τις παρεμβασεις Γρετζελια. Μηπως θα θελατε να μας πλημιρίζει ακόμα ο ποδονυφτης για να είμαστε φιλικοι στο περιβαλλον; Το θεμα μας ομως δεν ειναι ο Κακκαβας αλλα το γήπεδο....

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα . Να γίνει αθλητικόκέντρο στην Μπριτανια με τα 20 εκ του Σγουρου και να ανήκει στον Δήμο. Να παραχωρηται στην ΑΕΚ όποτε το χρειάζεται. Ειμαι σίγουρος δε για την αναβάθμιση της περιοχής . Θα μαζεύονται τα παλληκάριΑ έξω από το γήπεδο και αφού θα ρίχνουν ενα κατούρημα στις αυλές των σπιτιών θα προτρέπουν τους παίχτες τους με ευγενή συνθήματα όπως: "Γ__Α τους τις μάνες Δικέ_φαλε".

      Διαγραφή
    3. Τα 20 εκ του Σγουρού ειναι μονο για αναπτυξιακα εργα. Μη μπερδευεις το γηπεδο με το αθλητικο κεντρο της ερασιτεχνικης. Εξαλλου δε θα γινει εκει... θα γινει στο οικοπεδο με την υψικαμηνο στη δεκελειας...αρα τι το συζηταμε...

      Δευτερον, θα γινει δημοτικο αθλητικο κεντρο ιδιοκτησια ιδιωτη και δει τραπεζας;;;; Ρε πατε καλα;;;;

      Διαγραφή
    4. @6.50 Σε οτι γραφεται τσιμπας? Πας καλα?

      Διαγραφή
  30. Ναι ρε δικέ μου, να συμπληρώσω και εγώ
    1) όποιος δεν γ----ι γαύρος είναι ρε
    2) αεκ μόνο αεκ όποιος σας γ----ι είναι αεκ.
    (συμφωνείς δικέ μου Διαμαντή? ο συλλογισμός του συνθήματος είναι μοναδικής ευρυματικότητας. Απλά σου δηλώνει ευθαρσώς ότι όποιος σε απαυτώνει είναι αεκ. έτσι απλά δικέ μου. Αυτό είναι που νοιάζει τον σημερινό φίλαθλο της θύρας 1 με τα κιτρινισμένα δόντια την ώρα που στρίβει αυτά τα άσπρα χαρτάκια. Εκείνη την ώρα νιώθει θεός, βασιλιάς και καρδινάλιος μαζί. Είναι το φόρτε του ρε παιδί μου, πριν γυρίσει στη μίζερη ζωή του. Δεν τον ενδιαφέρουν άλλα θέματα δικέ μου. Απλά να επιβεβαιώσει ποιός γ----ι ποιόν και κυρίως τι ομάδα είναι αυτός που τους γ----ι....)

    τέτοιους τύπους δεν είναι να τους χάσεις από πελάτες. Ήδη οι μισοί δήμοι της Αθήνας τσακώνονται για το πού θα γίνει το γήπεδο. Επιστράτευσαν ότι οικόπεδο υπήρχε και μπουσουλώντας παρακαλούν τον άλλον να έρθει το γήπεδο εκεί. Τέτοιες ευκαιρίες να έρθει αυτό που λέμε ΚΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στην περιοχή σου δεν είναι να τις χάνεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/thn-tetarth-sthn-varympomph-h-ekdhlwsh-ths-aek.2324524.html

    Αυτό είναι όπως λέγαμε στο στρατό ΑΚΥΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή