Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΙΔΗΣΗ: Φιλαδελφειώτης ο Βενιζέλος;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψηφίζει στο ΠΠΙΕΔ, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γιάννη Χλαπάνα. Στα αριστερά, διακρίνονται οι αδελφοί Κανταρέλη
Δεν ξέρω με ποιο κριτήριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε την κάλπη που στήθηκε στο ΠΠΙΕΔ για να ψηφίσει στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ για ανάδειξη νέου προέδρου. Πάντως ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί, έκανε τις δηλώσεις του και απήλθε. Στο κάδρο των τηλεοπτικών συνεργείων, από τοπικά στελέχη του κόμματος διακρίναμε τον
Μιχάλη Κουτσάκη, τους Δημήτρη και Γιώργο Κανταρέλη, καθώς και την εμβληματική φυσιογνωμία του Γιάννη Χλαπάνα, που επέβλεψε την ψήφο του Βενιζέλου. Λέτε τώρα που πρέπει να κατοικοεδρεύει στην Αθήνα, ο Βενιζέλος να μετακομίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια; Ή απλώς ήλθε μόνο για να ψηφίσει;

28 σχόλια:

  1. Κι ο Πρόεδρος; Πού είναι ο Πρόεδρος; Πότε ψήφισε; Δεν ψήφισε; Εκλογές δεν γίνονται χωρίς τον Γρετζελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αφελέστεροι πολίτες αυτής της πόλης τελικά ήμαστε εμείς οι νεοδημοκράτες της Νέας Χαλκηδόνας που στηρίξαμε σε μεγάλο βαθμό τον πολυσυλλεκτικό υποτίθεται συνδυασμό της Νέας Προοπτικής με τα δικά μας παιδιά της μεγάλης νίκης του 2007 επί του Παπαμικρούλη. Στηρίξαμε λοιπόν το βαθύτερο τοπικό ΠΑΣΟΚ που θα μπορούσε να υπάρχει. Το ΠΑΣΟΚ που σήμερα έδωσε τα διαπιστευτήριά του σε μια τραγελαφική διαδικασία δήθεν εσωκομματικής δημοκρατίας με έναν υποψήφιο. Το ΠΑΣΟΚ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καθεστώτα τύπου Βορείου Κορέας. Το ΠΑΣΟΚ της διαπλοκής. Το ΠΑΣΟΚ του λαϊκισμού. Το ΠΑΣΟΚ της καταστροφής της Ελλάδας από το 1981 που εμφανίστηκε στην εξουσία υφαρπάζοντας τις ψήφους της κεντροαριστεράς. Αυτό το ΠΑΣΟΚ στηρίξαμε τότε. Εν γνώση μας και φταίμε. Φταίμε χοντρά.
    Αν έχουμε έστω και λίγο φιλότιμο και σαν νεοδημοκράτες και σαν πολίτες πρέπει να μην ξεχάσουμε τις σημερινές εικόνες από το ΠΠΙΕΔ που εμβρόντητοι είδαμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Να μην ξεχάσουμε ΠΟΤΕ τους ανθρώπους που σήμερα σαν γνήσιοι νενέκοι και άνθρωποι του πασοκικού καθεστώτος έφεραν στα κρυφά τον Βενιζέλο πρωί πρωί χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας τίποτα για να μην αντιμετωπίσουν την λαϊκή οργή. Να μην ξεχάσουμε ΠΟΤΕ ότι όταν φτάσει η ώρα των δημοτικών εκλογών, αυτοί οι άνθρωποι θα φορέσουν τη μάσκα του πολιτισμένου και θα το παίξουν φιλικοί.
    Αυτά είχα να πω και να ζητήσω συγγνώμη από τις νεότερες γενιές της πόλης που συμβάλλαμε το 2007 στη Νέα Χαλκηδόνα για να έρθει στα πράγματα αυτό το τραγελαφικό μόρφωμα της ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ με το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αφελέστεροι, αγαπητέ φίλε, είστε πράγματι. Όχι γιατί είστε νεοδημοκράτες της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά γιατί είστε νεοδημοκράτες γενικώς. Δηλαδή είστε οπαδοί ενός κόμματος και ενός προέδρου, που ενώ φλυαρούσε αντιμνημονιακά στο εσωτερικό, έξω έλεγε αυτά που ήθελαν να ακούσουν οι συνομιλητές του. Που ενώ έβαζε τους συνδικαλιστες του να συμπεριφέρονται σαν το ΠΑΜΕ, στις στιγμές που έπρεπε στήριξε όλες εκείνες τις πολιτικές που από την άλλη καταδικάζει. Ενώ ήξερε ότι εξαρχής, από το 2010, ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος επιβίωσης για τη χώρα από το (1ο) μνημόνιο εκείνος επέμενε αντιμνημονιακά. Και ενώ συμμετέχει στην κυβέρνηση που παίρνει τα μέτρα, επιθυμεί να εμφανίζεται ως αντιπολίτευση. Γι αυτό είστε αφελείς.
      Αν για κάτι πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη από τις νεότερες γενιές είναι για την προηγούμενη 6ετια διακυβέρνησης της Ν.Δ. που ρήμαξε τα πάντα.

      Διαγραφή
    2. Ενας ΓΥΠΑΣ... ανάμεσά μας !!!19 Μαρτίου 2012 στις 10:50 π.μ.

      Χάρη, καλό το παραμύθι σου αλλά δεν μας πείθεις.

      Προσπαθείς να παρουσιάσεις τη Νέα Προοπτική ως ΠΑΣΟΚικό Συνδυασμό
      (αν και ξέρεις ότι η βάση των ψηφοφόρων μας είναι Δεξιοί),
      για να υφαρπάξεις τις ψήφους από τους ΝεοΔημοκράτες του συνδυασμού.

      ΝΤΡΟΠΗ σου ΓΥΠΑ.

      Να ξέρεις ότι όλοι εμείς οι φιλελεύθεροι ψηφοφόροι θα σε μαυρίσουμε.

      ΥΓ: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο...
      "Ανεξάρτητος" όπου και όποτε σε συμφέρει...
      Μια γλύφεις τους ΠΑΣΟΚους... μια τους ΝεοΔημοκράτες...
      μια τους Συριζαίους του Γλέζου... και μια τους ΚΚΕδες...
      ΓΥΠΑ !!!

      Διαγραφή
    3. Βαθιά νυχτωμένος είσαι ΓΥΠΑ. Καμιά σχέση ούτε με Τομπούλογλου ούτε με κανέναν ντόπιο νεοδημοκράτη. Είμαι Νεοδημοκράτης που δεν ασχολείται με τα τοπικά πρόσωπα της πόλης και δεν ξέρω κιόλας την ανθρωπογεωγραφία της πόλης. Δραστηριοποιούμαι σε εκτός περιοχής τομέα του κόμματος και απλά ψηφίζω εδώ στη Χαλκηδώνα. Εντολή από το κόμμα πήραμε να ψηφίσουμε Αποστολάκη το 2007. Με το κόμμα μου τα έχω που μας οδήγησε τότε σε μια τέτοια επιλογή. Ξέρω βέβαια ότι ο αντίπαλος τότε συνδυασμός ήταν με χρίσμα ΠΑΣΟΚ αλλά όταν πήγαμε να στηρίξουμε τη δεύτερη Κυριακή έτυχε να δω 2-3 πασόκους λουλούδια που τους ξέρω για τη δράση τους εκτός περιοχής και στήριζαν Αποστολάκη με τα μπούνια. Αυτό έπρεπε να με έχει προβληματίσει. Και καλό είναι να σταματήσουμε όλοι να πράτουμε υποτελώς απέναντι στις εντολές του κάθε Ζαγορίτη.
      Όσο για τον φίλο 12:11 του έχω ήδη απαντήσει μέσω της απάντησης στον ΓΥΠΑ.

      Διαγραφή
  3. κατσακιωρης θωμάς18 Μαρτίου 2012 στις 11:15 μ.μ.

    Μεγάλη τιμή για την περιοχή η παρουσία ενός ανθρώπου που πήρε τα σκληρότερα και επώδυνα μέτρα ως υπουργός των Οικονομικών,είναι ο άνθρωπος που θα αφανίσει την μεσαία τάξη και το λέω αυτό επιμένοντας ότι ενα είδος σόυμας θα κάνουμε με τα εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος του έτους 2011 ,εκεί θα κλάψουν μανούλες,δεν ξέρω αν οι περιτριγυρόζοντες ενιωθαν χαρούμενοι ή δεν τους αγγίζουν τα μέτρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη γάτα ο Γρετζελιάς. Άφησε τον Κανταρέλη και τον Κουτσάκη (επίδοξοι δελφίνοι κι οι 2) να φάνε όλη τη λέζα υποδεχόμενοι τον Μπένυ στο ΠΠΙΕΔ και να εισπράξουν όλη την αντιμνημονιακή οργή κι αυτός έπινε καφέδες στη Βυζαντινή Γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνομαι κακός .....19 Μαρτίου 2012 στις 10:44 π.μ.

      Πράγματι μεγάλη γάτα ο Γρετζελιάς. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση βράχηκε. Και είναι γνωστο ότι η βρεγμένη γάτα δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

      Διαγραφή
  5. Ρε τι σας ψεκάζουν και ακόμα ασχολείστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσοστα Τσαουσεσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην φοβάστε αυτόυς που λενε τι κόμμα είναι και βγαίνουνε μπροστά. Αυτουσ που κρύβονται πίσω ένα οποιοδήποτε πολιτιστικό πχ σύλλογο και αυτους που το παιζουνε ανεξάρτητοι αυτους να φοβάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δε φοβάμαι κανέναν. Ούτε αυτούς που βγαίνουν μπροστά ούτε αυτούς που δε βγαίνουν. Αλλά το να δηλώνεις ενσυνείδητα ΠΑΣΟΚ σήμερα με ό,τι έχει συμβεί κρύβει απύθμενο θράσος που προκαλεί. Απο το 1981 μέχρι σήμερα καταστρέφει συστηματικά την Ελλάδα. Είναι η κατάρα της χώρας. Και η πιο γνήσια έκφανσή του τοπικά είναι οι κύριοι στις φωτό και στα τηλεοπτκά πλάνα που είδαμε. Νισάφι πια 30 χρόνια τώρα. Ο Γρετζελιάς με την κουστωδία πώς κι έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί δίπλα στον νέο αρχηγό???

      Διαγραφή
    2. Το να δηλώνεις ενσυνείδητα ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο με το να δηλώνεις ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι μαζί δημιούργησαν αυτό που λέγεται μεταπολιτευτικό μοντέλο στην Ελλάδα. Άλλοι κυβέρνησαν και άλλοι με τη δράση τους εμπόδισαν κάθε αλλαγή, κάθε ορθολογική κατάσταση στη χώρα. Κάποιοι δημιούργησαν τις συντεχνίες του Δημοσίου και τα προνόμιά τους και κάποιοι λυσσωδώς τα υπερασπίζονται ακόμα και σήμερα.
      Κάποιοι, τουλάχιστον σήμερα, κάνουν αυτοκριτική και προσπαθούν να διασώσουν τη χώρα και κάποιοι πολιτικοί απατεώνες σπεκουλάρουν στην καταστροφή και το χάος.
      Διάλεξε, λοιπόν, σε ποιά κατηγορία αναγνωρίζεις τον εαυτό σου.

      Διαγραφή
    3. Καλά εσύ κοριτσάκι μου το χεις χαμένο εδώ και καιρό. Σε παρακολουθώ να βγάζεις όλο τον αντικομμουνισμό που σε διακατέχει αλλά για πες μας εξυπνούλα. Πότε ακριβώς κυβέρνησε η "αριστερά" είτε σαν ΚΚΕ είτε σαν ΣΥΡΙΖΑ που την εξισώνεις με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ?

      Διαγραφή
    4. +1000 Ζιζέλ. Συμφωνούμε απόλυτα!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε 10:01

      Αν διάβαζες πιο προσεκτικά αυτά που γράφω θα διαπίστωνες ότι δεν λέω πουθενά ότι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησαν ποτέ. Λέω απλώς ότι εκείνοι υπερασπίζονται με πείσμα ό,τι κακό δημιούργησαν αυτοί που κυβέρνησαν.
      Ό,τι στρεβλό και φαύλο έχει γίνει σε αυτό τον τόπο (από εκείνους που κυβέρνησαν) έχει ένθερμους υποσηρικτές εκείνους που, υποτίθεται, ότι πρεσβεύουν την πρόοδο και την αλλαγή.
      Με τη "μομφή" του αντικομμουνισμού, δεν έχω κανενα πρόβλημα. Αλλά μη βαφτίζουμε κάθε κριτική αντικομμουνισμό.

      Διαγραφή
    6. To ΚΚΕ κι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται με πείσμα τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ???????? Μα τι πίνεις?

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμεεεε! Σου είπα να διαβάζεις προσεκτικά τι γράφω. Μπορεί να μην υποστηρίζουν τις κυβερνήσεις αλλά προσπαθούν να διατηρήσουν ό,τι φαύλο δημιούργησαν εκείνες.
      Τις συντεχνίες του Δημοσίου, την αδιαφάνεια, την διαφθορά και τον παρασιτισμό. Το κράτος-χοάνη που κατατρώει τους πόρους της κοινωνίας. Το κράτος εκείνο που στοιχίζει πανάκριβα και προσφέρει κάκιστες υπηρεσίες.
      Τη συνδικαλιστική καμόρα του Δημοσίου (έχουμε και παραδείγματα στην πόλη) που καλοπληρώνεται και δεν έχει δουλέψει ούτε μία ώρα.
      Που φρενάρει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία, παντού.
      Αντί να συμβάλουν στον ορθολογισμό, στην αποκρατικοποίηση της οικονομίας, αυτοί ζητούν περισσότερο κράτος, περισσότερα προνόμια σε κάποιους, περισσότερους συνδικαλιστές, μεγαλύτερη δαπάνη του κρατικού προυπολογισμού.
      Αν δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε κάποια από τις κατηγορίες που ανέφερα μην ταράζεσαι και προσπάθησε να ξεφύγεις από τις αγκυλώσεις.
      Αν, πάλι, ανήκεις σε κάποια κατηγορία, τότε απλώς λυπάμαι.

      Διαγραφή
    8. Κόψε τον ΣΚΑΪ και το MEGA. Μόνο αυτό έχω να σου πω. Έχεις κάψει εγκεφαλικά κύταρρα από την πολλή χρήση του Μπάμπη, του Άρη, του Καψή, του Πρετεντέρη και άλλων εξαρτησιογόνων βλαβερών ουσιών. Έχεις πρόβλημα. Δεν το βλέπεις?

      Διαγραφή
    9. Δεν σε παρεξηγώ. Απεναντίας σε βλέπω με συμπάθεια και κατανόηση. Και οι τρόφιμοι του Δρομοκαίτειου Ιδρύματος (ξέρεις εσύ, εκεί στο Δαφνί), συμπαθέστατοι κατά τα άλλα, θεωρούν ότι αυτοί είναι λογικοί και όλοι οι άλλοι τρελοί.
      Δυστυχώς οι γνώσεις μου στον σχετικό κλάδο της ιατρικής, είναι ελάχιστες, συνεπώς δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με την περίπτωσή σου.

      Διαγραφή
  8. Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΖΙΖΕΛ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΜΑ ΚΑΛΑ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΑΪ ΑΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί προκλητική, παρακαλώ; Δηλαδή όποιος δεν λέει αυτά που θέλεις να ακούς, είναι ακροατής του ΣκάΪ;
      Μάλλον η δική σου αλαζονεία είναι προκλητική.
      Παρεμπιπτόντως, δεν ακούω, αλλά βλέπω Σκάϊ,παρότι βλέπω τηλεόραση ελάχιστα.

      Διαγραφή
    2. Ζιζέλ όλοι αυτοί που σου τα χώνουν είναι οι μονίμως διαμαρτυρόμενοι που δεν έχουν καταθέσει ποτέ στην ζωή τους μία υλοποιήσιμη πρόταση.

      Διαγραφή
    3. Είναι οι επαγγελματίες της κακομοιριάς και της μιζέριας. Όχι πως είναι εύκολα ή ρόδινα τα πράγματα, αλλά με την λογική τους θα πρέπει να περιμένουμε την καταστροφή και να μην κάνουμε τίποτα.
      Ας ακούσουμε τον Τσίπρα, με τη μαγκιά του και να μην πληρώσουμε τίποτα στους δανειστές. Ας έρθει τότε κάποιος να μας πει, σοβαρά, τι θα γίνει. Ή ας ακούσουμε την Παπαρήγα που λέει να φύγουμε από "την Ε.Ε. των μονοπωλίων". Τότε θα σταθούμε περήφανα ως χώρα και όλος ο κόσμος θα θέλει να συνάψει σχέσεις μαζί μας, οικονομικές και πολιτικές.
      Τότε, σύμφωνα με αυτούς, το μέλλον της χώρας θα είναι καλύτερο.
      Αν γυρίσουμε στο εθνικό νόμισμα, θα περιμένουμε στην ουρά για να πάρουμε φάρμακα, τρόφιμα και καύσιμα με το δελτίο. Βέβαια οι κοινωνίες που οραματίζεται το ΚΚΕ αυτά είχαν. Ο κοσμάκης τρόφιμα με το δελτίο και στις ουρές και οι κομματάρχες με τις βίλες (ντάτσες) τις λιμουζίνες και τις συντρόφισσες να τους κάνουν παρέα.
      Αλλά άσε που θα είμαστε και εθνικά υπερήφανοι γιατί για μιά ακόμα φορά στην ιστορία θα έχουμε διώξει τους κατακτητές.
      Το δυστύχημα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους ακούνε.

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς έτσι. όχι μόνο υπάρχουν άνθρωποι που τους ακούνε αλλά γίνονται σιγά σιγά και πλειοψηφικό ρεύμα. αλλά είπαμε έτσι έμαθε ο λαός σε συνθήματα όπως το λεφτά υπάρχουν.

      Διαγραφή
    5. Το δυστύχημα είναι που δεν κόβεις την τηλεόραση. Δυστυχώς απ' ότι βλέπω είναι ανήκεστος η βλάβη και δεν υπάρχει σωτηρία για την περίπτωσή σου. Πρέπει να λειώνεις μπροστά στην οθόνη και να τραβάς μυτιές όποτε εμφανίζονται τα παπαγαλάκια του μνημονίου. Πες όχι στα ναρκωτικά. Δείξε χαρακτήρα. Μεγάλο κορίτσι είσαι πια.

      Διαγραφή
    6. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον, είναι το ότι δεν σου περνά από το μυαλό ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική οπτική για τα πράγματα, από εκείνη που σου έχουν εμφυτεύσει. Τσιπαρισμένος όπως είσαι, μόνο με format υπάρχει ελπίδα για σένα.

      Διαγραφή