Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Τομπούλογλου μιλά για φαρσοκωμωδία

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού "Καλημέρα Όμορφη Πόλη", λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη δήλωση του επικεφαλής του, Χάρη Τομπούλογλου: Ο κ. Γρετζελιάς, γνωστός για την ημιμάθεια και την ανευθυνότητα που τον διακρίνει στον χειρισμό των δημοτικών θεμάτων, έρχεται να μας κάνει μάθημα για την αποφυγή λήψης δανείου με βάση εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που μιλάει για
επιχορήγηση του Δήμου στη ρύθμιση των χρεών. Την απάντησή του θα την πάρει στο Δημοτικό Συμβούλιο τεκμηριωμένα, γιατί εμείς κάναμε τον κόπο να ασχοληθούμε υπεύθυνα με το θέμα αυτό. Υπενθυμίζουμε δε ότι ήταν ο ίδιος άνθρωπος που το καλοκαίρι ήθελε να περάσει το δάνειο “δια περιφοράς” και το φθινόπωρο καταψήφισε την ίδια του την πρόταση. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Όσον αφορά την κ. Γαϊτανά, την παρούσα – απούσα Δήμαρχο, με τους ακριβοπληρωμένους συμβούλους, ας φροντίσει να μην μας προκαλεί θυμηδία με τα καμώματά της. Έστειλε πρόσκληση στους φορείς της πόλης, ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, που αναφέρεται στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου! Και το γελοίο έχει τα όρια του...

10 σχόλια:

  1. Ήμαρτον πια με αυτή την καραμέλα για ακριβοπληρωμένους συμβούλους κ.Τομπούλογλου.

    Γύρω στα 1000 € είναι ο μισθός του κάθε συμβούλου.

    Πότε επιτέλους θα πάψετε να λιβανίζετε τον κόσμο με ψέμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ 01:20 θεωρείς λογικό να παίρνει κάποιος 1000 Ευρώπουλα μηνιαίως για να συντάσει κείμενα του τύπου "ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ" (ωραίο συντακτικό!) ή να στέλνει προσκλήσεις για την 25η Μαρτίου και να γράφει 28η Οκτωβρίου. Μάλλον ΠΑΣΟΚ είσαι. Δεν εξηγείται αλλιώς! Έχει αρκετούς λοβοτομημένους η πόλη. Δυστυχώς!

      Διαγραφή
  2. Άκουσα ότι μερικοί από τους «ακριβοπληρωμένους» συμβούλους της Δημάρχου είναι εκλεγμένα στελέχη της ΝΔ. Αυτό που μου αρέσει στην ΝΔ είναι η αλληλεγγύη των στελεχών της. Εκτός και αν δεν είναι στέλεχος της ΝΔ ο κ. Τομπούλογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ακόμα στ' αυτιά μου τις φωνές του Τομπούλογλου προς τα μειράκια στελέχη της ΝΔ που το παίζουν επικοινωνιολόγοι του δήμου, έξω από την τοπική πριν λίγους μήνες. "Λαμόγια που τα παίρνετε" ήταν αυτό που πρόλαβα ν' ακούσω. Κι εκείνοι απλά βάλαν το κεφάλι κάτω σαν να το παραδεχόντουσαν.

      Διαγραφή
    2. H Νέα Προοπτική είναι καταπράσινη. Αποδείχτηκε προχθές.

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΝ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ Ή ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ. ΝΕΝΕΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ. ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΤΟ 1987 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ 'ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ.

      Διαγραφή
  3. Έγραψα σχόλιο για την τοποθέτηση Τομπούλογλου σε σχέση με την Γαϊτανά αλλά επειδή η Φωνή, είναι φωνή του δεν ακούστηκε... Τέλος πάντων έγραφα πως παρότι παρατηρούν αυτή την κατάντια της διοίκησης, θα πάνε να την στηρίξουν, και δεν το δημοσίευσαν!!!
    Σε ότι αφορά τις... διαφωνίες του για τους συμβούλους της δημάρχου έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές του και υψώνει τους τόνους για να κρύψει την υπόγεια συμφωνία του με αυτήν την δήμαρχο και το επιτελείο της που δεν ξέρουν ποια εθνική επέτειο γιορτάζουμε!!! Λες και είναι αλλοδαποί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες ψέμματα! Η e-fwni δημοσιεύει όλα τα σχόλια που είναι κόσμια.

      Εδώ η απόδειξη: http://e-fwni.blogspot.com/2012/03/blog-post_6100.html

      Διαγραφή
    2. 03:05 είσαι τόσο εμπαθής με τον Τομπούλογλου που εκτέθηκες ανεπανόρθωτα γιατί δεν διάβασες καν την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του συνδυασμού του όπως αποδεικνύεται. Στηλιτεύει στην ανακοίνωση το μπέρδεμα των ημερομηνιών. Και σε ότι αφορά την ψήφιση του προυπολογισμού, θα μπορούσε να λαϊκίσει και να ανεβάσει κι άλλο τους τόνους αλλά αποδεικνύεται πολύ υπεύθυνος μη αφήνοντας το δήμο να συρθεί στην περιφέρεια, δηλαδή ουσιαστικά στην τρόϊκα, κάτι που θα σήμαινε καταστροφή για τους εργαζόμενους στο δήμο.

      Διαγραφή
  4. Αφήστε τις π@π@ριες κκ.Ανώνυμοι-Επώνυμοι 4.09 & 5.02

    Ο αφέντης σας ο Χαρούλης... "βιάζεται" πολύ...
    γι'αυτό και όπως πάντα... ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ !!!
    και θα φάει τα μούτρα του...

    Όσο για τις εξυπνάδες περί υπευθυνότητας...
    ακολουθεί πιστά τις γραμμές & τις τακτικές του ΣΑΜΑΡΑ...

    Φωνάζουμε για να κάνουμε εντύπωση... ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή