Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Δράσεις κι ευχαριστίες των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ θα πραγματοποιήσουν τις ακόλουθες δράσεις:
Σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα κατασκευάσουν φωλιές για πουλιά, την Κυριακή 1η Απριλίου και ώρα 11 στο Φυλάκιο της λίμνης, και στη συνέχεια θα τις τοποθετήσουν στα δέντρα του βόρειου τμήματος του Άλσους. Σκοπός της δράσης η πιθανή προσέλκυση πουλιών, που το τελευταίο διάστημα έχουν
απομακρυνθεί.
Προς αξιοποίηση της χορηγίας του Επιτίμου Μέλους τους κ. Γεράσιμου Κατραμάδου-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ETRA και σε συνεργασία με την Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, θα δενδροφυτεύσουν με εσπεριδοειδή κεντρικά σημεία της πόλης, το Σάββατο 7 Απριλίου και ώρα 10.30.
Οι Εθελοντές ευχαριστούν
Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά:
1.    Την κα Ειρήνη Μπούκουρα – NATURA ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας. Η κα Μπούκουρα, με την μεσολάβηση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, προσέφερε 40 κιβώτια εμφιαλωμένο νερό «υάς» 500 ml, ως χορηγία στο Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ.
2.    Τους συμπολίτες μας κ.κ. Γιάννη & Έλενα Μητροπούλου – Παραδοσιακό Ξενοδοχείο «ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΝ», Δημητσάνα Αρκαδίας, για την προσφορά 2/ημερης διαμονής στον τυχερό της Βασιλόπιτας 2012 των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, καθώς και για την υποδειγματική φιλοξενία τους.
3.    Τον κ. Μάκη Κατραμάδο – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ETRA, Περιοδικό Holisticlife για την 4η χορηγία του σε φυτώρια, τα οποία οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του Συλλόγου μας θα φυτεύσουν σε κεντρικά σημεία της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου