Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Νικήσαμε τη Νίκη, περάσαμε στον τελικό!

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΕ 69-63! Εκπληκτικός ο Ιωνικός επικράτησε της Νίκης Αμαρουσίου με 69-63 (33-31) στο ουδέτερο γήπεδο του ΓΣ Απόλλωνα Σμύρνης - για την ημιτελική  φάση του Κυπέλλου και πέρασε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό της ΕΣΚΑ με αντίπαλο το Ψυχικό. Η απόδοση του Ιωνικού ΑΣ κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα στο 4ο δεκάλεπτο και με υπέροχη
άμυνα έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη . Σκόρερ του Ιωνικού οι Τσακιρίδης 19(3)Γραμματικός 11(1)Λιτόπουλος 9,Μαυραγάνης 6(Αγωνίστηκε τραυματίας )Μούκας 11,Χριστόδουλος 6,Κατράνας 7.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος τελικός που θα γίνει στα μέσα Μαΐου θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά.Την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 ο Ιωνικός ΑΣ είχε κατακτήσει το Κύπελλο νικώντας στο τελικό το Ίλιον.

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Αξίζει να δείτε από κοντά την σπουδαία δουλειά που γίνεται -στο νέο επίσημο τμήμα του Ιωνικού ΑΣ- την Ακροβατική Γυμναστική .Καθημερινά το απόγευμα 100 μικρά κοριτσάκια –αγοράκια από 6 ετών και πάνω στις όμορφες αίθουσες γυμναστικής του συλλόγου γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση της γυμναστήρια Κατερίνας Λινάδου με ειδικότητα στο παραπάνω άθλημα .Η καθοδήγηση της,η επιμονή της, οι γνώσεις τις ,η εργατικότητα της αλλά προπάντων η αγάπη της για τα παιδιά την έχουν κάνει πολύ αγαπητή σε γονείς και μαθητές .Η αίθουσα πλημμυρίζει καθημερινά από μικρά ταλεντάκια που το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό.Τον προσεχή Ιούνιο θα παρουσίαση το τμήμα της Ακροβατικής Γυμναστικής τις ετήσιες Γυμναστικές Επιδείξεις του. Δια μία ακόμη φορά –είναι βέβαιο –ότι θα αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων και τα εγκωμιαστικά σχόλια για την πράγματι υπέροχη δουλειά του .
Το τμήμα της Γυμναστικής του Ιωνικού ΑΣ είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας(ΕΓΟ) και συμμετείχε με αντιπροσωπευτική ομάδα στους Πανελλήνιους Αγώνες στην Θεσσαλονίκη το 2011 με σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη παρθενική του επίσημη εμφάνιση .Έφορος και από τους βασικούς ιδρυτές του τμήματος είναι ο Καλοβυρνάς Κώστας .                                                                         Καθημερινά τα απογεύματα (6.00-8.000 )στα γραφεία του Ιωνικού ΑΣ γίνονται εγγραφές στο τμήμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου