Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ρένος Αρβανίτης: Ευχαριστώ!


Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους γείτονες και φίλους μου από την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα καθώς και όλους τους φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Β’ Αθηνών που με στήριξαν στο πρώτο μου βήμα σε επίπεδο Εθνικών Εκλογών, επιβραβεύοντας την προσπάθειά μου με 700 και πλέον σταυρούς προτίμησης, κατατάσσοντάς με στην
πρώτη 16άδα μεταξύ 44 άξιων συνυποψηφίων μου.
Ευχαριστώ επίσης για την συμπαράστασή τους, την πλειοψηφία των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης της περιοχής μου.
Με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτω θα συνεχίσω ως ενεργός και πολιτικοποιημένος πολίτης, την προσπάθεια για την επικράτηση του ρεαλισμού και της κοινής λογικής στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία μας.
Το ταξίδι άλλωστε μόλις ξεκίνησε…
Και πάλι ευχαριστώ.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ρένος Αρβανίτης

10 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ,ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
    ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασική απάντηση, ενδεικτική μιας χυδαίας αντίληψης που, δυστυχώς, με τα νέα δεδομένα τείνει να μεγενθύνεται. Χλευασμός και ειρωνεία για κάθε τι το οποίο κάνουν οι άλλοι και δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς.
      Υπενθυμίζω και το πασίγνωστο ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα.
      Ένας συνδημότης μας είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές και αντί να ευχόμαστε να πάει καλά, ασχέτως με το αν ψηφίζουμε το κόμμα του ή όχι, διατυπώνουμε πικρόχολα σχόλια που μόνο φθόνο και εμπάθεια μαρτυρούν.
      Από την άλλη κατακεραυνώνουμε το "πολιτικό σύστημα" και τους αιώνιους βουλευτές και υπουργούς.
      Δηλαδή ποιούς θέλουμε, αφού δεν θέλουμε ούτε τους ίδιους, ούτε και τους ανθρώπους της "διπλανής πόρτας";
      Δυστυχώς, αυτή η νοοτροπία του νεοέλληνα αποτυπώθηκε και στις εκλογές, όπου ας ευχηθούμε να μη χτυπάμε το κέφάλι μας στον τοίχο. Γιατί ως γνωστόν, ο τοίχος δεν σπάει ποτέ. Πάντα το κεφάλι σπάει.

      Υ.Γ. : Τα ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους συνδημότες μας υποψηφίους.

      Διαγραφή
  2. Αν κρίνουμε ότι η Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχουν γίνει Σοβιέτ, και πολύ καλά πήγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαναλέω και παρακαλώ πολύ: Εδώ είναι ένας χώρος ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ διαλόγου κι όχι προσωπικών αναφορών. Γράψτε πολιτικά ό,τι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσυπογράφω το σχόλιο της Ζιζέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο καράβι πήρες; Που σε πάει; Κοίταξες τους προορισμούς καλά πριν ανεβείς; «Ιθάκη» γράφουν κάποιοι αλλά . . . μήπως πρέπει να κατέβεις στο επόμενο λιμάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν στην Ιθάκη μπει κόκκινη σημαία σίγουρα πρέπει να αλλάξει το δρομολόγιο σε διαφορετική περίπτωση μάλλον όχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετα με το αν φτάσεις ποτέ στην Ιθάκη ή αν το ταξίδι είναι εκείνο που θα έχει σημασία, η Ιθάκη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει κόκκινη σημαία. Αυτό έχει λυθεί και ιστορικά, νομίζω.

      Διαγραφή
    2. Ιθάκη με κόκκινη σημαία, μόνο στον αθλητικό χώρο υπάρχει.

      Διαγραφή