Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Δραστηριότητες Πολιτιστικής Αναγέννησης


      Στις 12 Μαϊου ημέρα Σάββατο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, αφιερωμένη στο  νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη. Για τον ποιητή μίλησε ο Δικηγόρος- Λογοτέχνης κ. Δημ. Καραμβάλη, ποιήματα απήγγειλε η ηθοποιός κ. Εύα  Κοταμανίδου. Η βραδιά έκλεισε με μελοποιημένα ποιήματα, που ερμήνευσε ο κ. Κωνσταντίνος Διώχνας με
συνοδεία πιάνου, στο μπουζούκι  ο κ. Ανδρέας  Αντωνίου.
       Στις  25-26-27-28 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή μας στη λίμνη Κερκίνη, Ρούπελ, Σέρρες, Αλιστράτη. Τιμή  150 euro. Πληροφορίες: Στο τηλ.  2102532332 και 2102383240.
Στις 9 Ιουνίου μονοήμερη εκδρομή στην ΚΑΡΥΣΤΟ, ημέρα Σάββατο τιμή 20 euro.
Τη 1η Ιουλίου μονοήμερη εκδρομή στο Γαλατά –Πόρο, ημέρα Κυριακή τιμή 15 euro.

4 σχόλια:

  1. Σιγά τις εκδηλώσεις... Από τότε που έφυγε ο κ. Αντωνόπουλος ο σύλλογος ορφάνεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννάκη καρφώνεσαι....Κόψε πια τις κακιούλες και τις μικρότητες.
    Η εκδήλωση ήταν άψογη. Όσο αναφορά δε το μουσικό μέρος κορυφαίο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πάντα οργάνωνε αξιόλογες εκδηλώσεις, ανεξαρτήτως προσώπου του Προέδρου ΔΣ. Κι αυτό γιατί η προσπάθεια είναι συλλογική. Μπορεί η ιδέα για κάθε εκδήλωση να είναι ενός και μόνον προσώπου, αλλά εργάζονται όλοι για την επιτυχία της.
    Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γεμίζει πάντα, από τα Μέλη και τους Φίλους της Π.Α. σε κάθε εκδήλωση. Αυτό, συνέβαινε πάντα. Και λέει πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tην Αντωνία Ηλία γιατί δεν την καλέσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή