Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο, όπως λέμε... "Δελφινάριο"...

Να μου το θυμηθείτε: Πάλι θα τσακωθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της επόμενης Τετάρτης, και πάλι ο τσακωμός θα γίνει -όπως πάντα- ερήμην της παρουσίας και των ενδιαφερόντων των πολιτών. Δείτε την Ημερήσια Διάταξη και... φανταστείτε τα "εκτός Ημερησίας" που τίθενται συνήθως. Τύφλα νάχουν οι επιθεωρησιογράφοι!

Παρακαλείσθε όπως
προσέλθετε στις 16.5.2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.       Επερωτήσεις του Δημ. Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Ζ.Χωρινού προς την Διοίκηση για τα οικονομικά και λοιπά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και την υστέρηση των εσόδων του Δήμου.

2.       Λήψη απόφασης επί της έκθεσης για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το τρίμηνο 1/1-31/3/2012, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παρ.1β του Ν. 3852/10.

3.       Συζήτηση επί των αιτημάτων του αθλητικού συλλόγου «ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ», όπως αυτά διαβιβάζονται με την αριθ. 42/12 απόφαση του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.

4.       Παροχή σύμφωνης γνώμης για την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας-Πειραιά.

5.       Ορισμός ενός (1) Δημ. Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή εκτίμησης κατασκευασθέντων οικογενειακών τάφων έτους 2012.

6.       Έγκριση εισήγησης αρμόδιας επιτροπής για την κοπή δένδρων σε διάφορα σημεία του Δήμου.

7.       Έγκριση επιστροφής ποσού 90,00 € εις έκαστον των κ.κ. Kulaj Petrit και Kulaj Liri, ως αχρεωστήτως καταβληθέντoς, και ψήφιση αντίστοιχων σχετικών πιστώσεων.

8.       Έγκριση δωρεάν ταφής δημοτικού υπαλλήλου Ν.Ντούλα και πρώην δημοτικού υπαλλήλου Ε.Παπαεμμανουήλ, μετά τις αριθ. 13/2012 και 16/2012 αντίστοιχες αποφάσεις-εισηγήσεις του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Ν.Φιλ/φειας.

9.       Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Τοπογραφικές αποτυπώσεις».

10.   Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Εκπόνηση στατικής μελέτης Βρεφονηπιακού Σταθμού Ν. Χαλ/νας».

11.   Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης Βρεφονηπιακού Σταθμού Ν. Χαλ/νας».

12.   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής  του έργου «Ανάπλαση γραφείων Δ/νσης Καθ/τας & Μηχ/κού».

13.   Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Καθαρισμός και συντήρηση δικτύου ομβρίων υδροσυλλογής Δ.Ν.Φ.».

14.   Επικαιροποίηση της υπ’αριθ. 155/2011 Α.Δ.Σ που αφορά την έγκριση υποβολής  αίτησης στην Περιφέρεια Αττικής για την χρηματοδότηση του έργου: «Επέκταση δικτύων ομβρίων Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας» στα πλαίσια του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013» άξονας προτεραιότητας (2): «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής».

15.   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανέγερση Δημαρχιακού Μεγάρου-Κέντρου Παροχής Πολλαπλών Υπηρεσιών».

16.   Ανασυγκρότηση Δ.Σ. των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου.

17.   Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών, αξιολόγησης και παραλαβής προμηθειών έτους 2012 (2η επανεισαγωγή).

18.   Έγκριση απευθείας ανάθεσης της προμήθειας καυσίμων κίνησης οχημάτων και θέρμανσης κτηρίων έτους 2012, μετά τον διενεργηθέντα άγονο ανοικτό διαγωνισμό.

19.   Εκλογή δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων από τις παρατάξεις της μειοψηφίας για τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής, ως συλλογικού πειθαρχικού οργάνου, κατά τις διατάξεις του Ν. 3584/07.

20.   Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2012.

21.   Έγκριση-Ψήφιση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2012.

22.   Έγκριση Ετησίου Προγράμματος Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου έτους 2012.

23.   Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου οικ. έτους 2012.

24.   Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.


·        Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡ. ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου