Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Δουλεύει και το καλοκαίρι ο Ιωνικός

   Καταρτίστηκε η Επιτροπή Μπάσκετ Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με απόφαση του ΔΣ του ΙΑΣ που είναι οι Παπαδουκάκης Κώστας, Σοφιανός Νίκος, Τσετκίν Δημήτρης ,Αποστολάκης Μάνος , Κόντος Αργύρης και του αντίστοιχου Γυναικείου οι Γαλιατσάτος Αντώνης, Αποστολάκης Μάνος .
·       Επίσης Οικονομική Επιτροπή του Ιωνικού ΑΣ είναι οι
Παναγόπουλος Μελέτης, Παπαδουκάκης Κώστας, Οικονόμου Ανδριανή, Καρατσώλη Λιλή .
·       Ο Σύλλας Χρήστος και η Σύλλα Λούση είναι εκείνοι που θα διαχειριστούν τα θέματα του Βόλεϊ Γυναικών .
·       Οι Πονηρός Δημήτρης,Δανήλος Νίκος , Δανήλος Τάσος, Κουμαδιανού Άννα είναι η επιτροπή του τμήματος Χάντ Μπολ Ανδρών.
·       Υπεύθυνος Γυμναστηρίου του Ιωνικού Ζαχαρίας Αλεξάνδρου (κλειστού και ανοικτού) για τα προπονητικά και αγωνιστικά προγράμματα είναι ο Σύλλας Χρήστος
·       Οι επιτροπές των τμημάτων Βόλεϊ Ανδρών και Ενόργανης Γυμναστικής θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.
·       Με την συμμετοχή 19 αθλητριών του ο Ιωνικός ΑΣ έκανε εντυπωσιακή παρουσία στο διεθνές φεστιβάλ Γυμναστικής που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου <<Ανδρέας Παπανδρέου >> Οι αθλήτριες μας με την καθοδήγηση της προπονήτριας τους Λινάρδου Κατερίνας καταχειροκροτήθηκαν και απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια από τους φίλους της Γυμναστικής.
·       Το αγωνιστικό τμήμα της Ακροβατικής Γυμναστικής συνεχίζει την προετοιμασία του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον προσεχή Νοέμβριο και θα λάβουν συνολικά 5 αθλήτριες του Ιωνικού ( τριάδα και ζευγάρι Κοριτσιών )υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους Λινάρδου Κατερίνας.
·       Στην τελική φάση του Νότου στο Μίνι Χάντ Μπολ ο Ιωνικός ΑΣ με προπονητή τον Βαγγέλη Καρνάβα κατέλαβε την 5η θέση (μεταξύ 12 ομάδων) Πρωταθλητής Νότου ο Παράδεισος Αμαρουσίου και του Βορρά ο Ζαφειράκης Νάουσας.
·       Στην ημιτελική Πανελλήνια φάση των Παίδων στο Χάντ Μπολ που τελέστηκε στην Προστοτσάνη Δράμας την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ζαφειράκης Νάουσας και την δεύτερη ο Ιωνικός ΑΣ (με προπονητή τον Μιχάλη Φουντεδάκη)                                                                       

·      Η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ ευχαριστεί δημόσια την κ ΦΙΛΙΤΣΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ –ΤΡΥΠΙΑ για την ΔΩΡΕΑ των 1.ΟΟΟ (Χιλίων  Euro) στον σύλλογο μας -τμήμα Μπάσκετ Ανδρών -στην μνήμη του αποθανόντος συζύγου της ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ πρώην προέδρου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου